contesa 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 ... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Si slišala govorice, da bo nocoj potres? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 imam podobno mnenje kot ti Contesa. Zame je človek v prvi vrsti človek z napakami slabostmi in vrlinami in da si ustvarim mnenje potrebujem obe plati medalje, čeprav včsih mi pa že občutek pove kaj je res. Sem dolgo časa poslušala tisto, kaj bodo pa ljudje rekli, tko da sem počasi postala imuna na to. Glede na poklic, ki ga opravljam v majhnem mestu vem, da je veliko opravljanja ugibanja in podobno, pa naj imajo vsaj ljudje delo, saj kaj od njihovega mišljenja pa tudi drži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Sstane a misliš Alžirijo, ja tam je pa bil potres in to že ja vem na sončnih straneh piše, samo raje se ukvarjam s pozitivnimi in lepimi stvarmi kot pa s potresi, če preživim noč se javim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 govoricam ne verjamem kar na slepo. veliko bolj zaupam svojemu občutku, zato se prepričam osebno. se pogovorim z osebo, ki naj bi nekaj sprožila ipd. na ta način se razčisti mnogo nejasnosti in velikokrat se izkaže, da se s tem izognem nepotrebnim konfliktom če se me pa stvari ne tičejo, pa podobno kot ti contesa, se ne oziram in se s tem ne ukvarjam Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Vcasih pa dvom,ki ga povzrocijo govorice, gloda in gloda in gloda... :xx!: Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Sstane a misliš Alžirijo, ja tam je pa bil potres in to že ja vem na sončnih straneh piše, samo raje se ukvarjam s pozitivnimi in lepimi stvarmi kot pa s potresi, če preživim noč se javimMeni ta napoved deluje bolj kot poziv: Nič nas ne sme presenetiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Ne,Sstane, nisem slišala, dokler se ne bo streslo, tudi ne bom verjela! Saj vem, da si mislila s vprašanjem bolj na obiranje zavistnežev, včasih pa lahko tudi kaka taka obtožba zadene človeka kot potres. Se ti to še nikoli ni zgodilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Vcasih pa dvom,ki ga povzrocijo govorice, gloda in gloda in gloda... :xx!: AlianaRelax! Kar je bilo, je že mimo...pripada preteklosti..Preteklosti pa ne moremo spremeniti... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Ja, Selene, nekateri enostavno potrebujejo kosti, da jih glodajo, pa čeprav niso njihove! Se strinjam....ljudje govorijo....včasih zelo slabonamerno, zlobno z enim samim namenom škodovati. Kaj si lahko mislimo o teh osebah? Zakaj to počnejo? Iz lastnega blata se morajo vzdigniti na račun drugih...ker se drugače ne znajo, z lastnimi vrednotami. Počutijo se bolje, če svoje komplekse **pozdravijo** na drugih. S svojim bolnim načinom razmišljanja si pridobijo še dovzetne pomočnike, ljudi, ki čenče prenašajo -dobronamernoČe slišim, govorice o sebi, se zamislim, zakaj se zdim nekomu tako pomembna, kaj imam pa on nima, da sem ga zmotila v tem božjem miru....in se potolažim, da se za dobrimi konji itaq vedno praši....in da what goes around, comes around -vedno! Besede rušijo svetove, nekateri to povzročajo premišljeno... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Govorice... in naše mnenje.... Vsi pravite, da se vas le-te ne primejo. Sama priznavam, da v podzavesti začnem premišljevati o njej, o informaciji, čeprav končno oceno postavim sama... Govorice so kot reklama.... Lahko reklamirajo še tako slabo reč (tv top shop) ampak v človeku zbudijo neko zanimanje...čeprav razum pravi eno... Koliko pa smo labilni (dovzetni za govorico, da je to "dobra stvar"), pa se potem pokaze, če stvar kupimo kljub razumu, ki nam je ves čas šepetal nekaj drugega..... Kompliciram, spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Saj, vem, da veš, da vem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Govorice... in naše mnenje.... Vsi pravite, da se vas le-te ne primejo. Sama priznavam, da v podzavesti začnem premišljevati o njej, o informaciji, čeprav končno oceno postavim sama... Govorice so kot reklama.... Lahko reklamirajo še tako slabo reč (tv top shop) ampak v človeku zbudijo neko zanimanje...čeprav razum pravi eno... Koliko pa smo labilni (dovzetni za govorico, da je to "dobra stvar"), pa se potem pokaze, če stvar kupimo kljub razumu, ki nam je ves čas šepetal nekaj drugega..... Kompliciram, spet Sanjalica, začni me obirat kot vola na gasilski veselici. Mislim, zaradi reklame, drugače me pa imaš lahko tudi rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Contesa, čestitke ob tisočinki Glede govoric, če že slišim, rad slišim obe strani, velikokrat se pa res zgodi, da je kaj resničnega vmes......lep dan vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Sanjalica, začni me obirat kot vola na gasilski veselici. Mislim, zaradi reklame, drugače me pa imaš lahko tudi rada.Sanjalica ni oseba, ki bi obirala vola na gasilski veselici... So tam premalo slani... O reklami pa... avtor sam v prvi vrsti mora biti preprican, da je le-ta dobra, verjeti v izdelek in komaj takrat lahko pricakuje uspeh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Sanjalica, začni me obirat kot vola na gasilski veselici. Mislim, zaradi reklame, drugače me pa imaš lahko tudi rada.Sanjalica ni oseba, ki bi obirala vola na gasilski veselici... So tam premalo slani... O reklami pa... avtor sam v prvi vrsti mora biti preprican, da je le-ta dobra, verjeti v izdelek in komaj takrat lahko pricakuje uspeh... Ti ne verjamem. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Podobna tema:Obrekovanje. Sicer pa se zanesem le na lastno presojo, to pomeni, da moram preveriti, osebno si ustvariti sliko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 che se ukinejo govorice,odpade 3/4 nochnih klicou na mobitelu....hehe pa marsa lahko OS-e ukine 666 zlobijeu...hehe....kr nakladite...to tko k bumerang....v glavo nazaj prleti Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 moj fotr je meu fino besedo za obrekovanje: OB DREKOVANJE 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 pa marsa lahko OS-e ukine ... ja, tole... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 pa marsa lahko OS-e ukine GRRRRRRRR!!! A (tudi) mene obrekujete po OS-ih???? Bem_vam_sun_ce_jaz_nikoli_nikogar_obrekovala_Ti_ _ Ti _ maš_spet_prste_zraven Kdo je vse zraven Aakhut...povej...če veš...sicer pa veš, če lahko daš takšno izjavo.... Daj...povej.... ostaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz pa večinoma kar nekako "verjamem" govoricam - oziroma jih jemljem kot neko mnenje, izkušnjo, resnico tistega, ki to "govorico" pove. Se pa vedno zavedam, da "SLAB GLAS GRE V DEVETO VAS". Ljudje smo pač taki, da raje povemo kaj slabega, kot kaj dobrega. Pa ne bi rekla, da je to ravno iz hudobije. Bolj bi rekla, da smo zaščitniški in želimo drugim povedati, da n.pr. "s tem pa tem ni dobro češnjev zobat".Poglejte primer s tistim Zvenom! A ni dobro, da ljudje povejo, kakšne slabe izkušnje imajo z njim?! A mislite, da to povejo zato, ker so zlonamerni in hudobni? Je pa res, da o pozitivnih stvareh ljudje manj govorimo - kot da ne bi želeli, da imajo tudi drugi lepe izkušnje, ali pa se nam zdi samoumevno, da nas neka frizerka dobro postriže ali nek zdravilec resnično pozdravi... in potem tega ne postavljamo na "velik zvon".Meni osebno je že nekaj strank reklo, da nikomur ne povejo zame, ker se bojijo, da bi potem imela preveč dela in ne bi več zmogla sprejeti njihovih naročil (in bi nekako one same izvisele zaradi drugih). OK, tudi prav! Dokler imam jaz dovolj dela, si to štejem samo v čast! No, še tale pregovor bi ob tej temi napisala:Kjer je dim, je tudi ogenj. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 sanjalica....she v lajfu nism odgovoru na kak tak OSpoznam pa koga, ki jih z veseljem poshilja naokoli :xx!: 666 zlobijeu....ne obdrekuje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Tako je:ne bi rekla, da verjamem govoricam, si jih pa zapomnim.Ko imam priliko se o tem prepričat, to naredim.Verjamem samo ljudem, ki jim "zaupam" in takrat, ko vem, da je ta oseba primarni vir informacij oz."govoric". Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Contesa ....kongratulejšn za 1000 ......welcome to the "čvek club" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.