Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 A veste...da ne bo po Aakhutovo da krožijo govorice po OS...bom jaz eno govorico kar tukaj lansirala (hmm....mogoče jo bo pa Marsa zbrisala, ker ne mara govoric...mogoče... ). A veste...hm...ne vem kako naj vam povem...šušlja se...tako okrog, razbrala sem, med vrsticami (samo verjemite, nič nisem jaz kriva), pa tudi drugače, ne vem, odkod je prišla - pricurljala ta informacija...ne vem, ne me spraševat, tudi odgovornosti ne prevzamem...ampak, res, že nekajkrat sem zasledila (sicer pa je nekdo napisal: kjer je dim, je tudi ogenj, a ne?) da... psttt v rumeno, da ne bo vsak videl...OK? (ima Mickeni mickenega). No...ne zamerit...sam slišala sem... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz sem slišal............mikromickenega ...... Aja.....pa da jih velik zanima, če je to res ..........in da so nekatere tečne, ker ne dobijo prilike preverit :xx!: ......hm....ne vem, govorice pač........kdo bi vedel? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 to se ja pa treba prepričat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Mick, sprejemas predloge od zensk? Imam eno super idejo...samo jah no.... Saj veš, govoricam je treba narediti konec in jih izkoreniniti čisto pri korenu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 ja, če hočeš narediti konec govoricam .......... kr v akcijo .................... dat v javnost prave in preverjene podatke Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 no....če ti ni do tega, da se končajo ............... ji pa še malo spodbujaj , napihuj Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Da ne bo zamere; z moje strani je bil to HEC. Na tak način sem želela prikazat kako lahko pride do "govoric" in koliko jim potem verjamemo, koliko so resnične pa vedo izbranke... Oprosti Mick. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 sanjalica , jaz sem ti pa pri razvijanju nazornega prikazovanja nastajanja govoric pomagala čeprav me nisi nič prosila za pomoč mislim, da je tudi Mick rade volje pomagal pri širjenju govorice Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 in drugi smo se šli opazovalce dobro jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 dobro jutro in kaj ste opazovalci opazili je bila akcija uspešna Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 opazovali smo kako nastanejo govorice in s kakšno hitrostjo se širijo, kakšno akcijo, tam sem še spala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Kaj bi brez vaju? Vedno sta tu, ko vaju rabim... En za dobro jutro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Umetnica....saj jih......nisi opazila .........He-he....preverjene podatke bi lahko dala le ti.......ko bi preverila Ne vem zakaj se opravičuješ Sanjalica.......niti sanja se mi ne mogoče jih pa že imam ............. tko kot fotko tvojega mickenega tigrčka Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Kaj bi brez vaju? Vedno sta tu, ko vaju rabim... En za dobro jutro... sanjalica, več nas je.............. lažje nam gre in lepše se imamo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Mick, ne še................ počakaj še malo............... ne bit nestrpen pa pazi, da se ti večerja ne prismodi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Umetnica...to mi že diši po...hmmm grupnem lezbističnem Jauuu da bi bil še Kljuka tukaj...spet bi se križal.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 sanjalica, vse je stvar intrepretacije in razumevanja sicer pa vemo, da ni to, kar praviš selene, kako uspešna je bila v očeh opazovalcev akcija širjenja govoric Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 hja jaz na govorice ne dam veliko bo treba da kdo drug mnenje pove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 1, 4, 23, 29, 30, 37, 38 in dodatna 10 Loto...eno cifro pa sem uganila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 ja mickeni.......saj te noben ne podi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Saj sem vedel.........da je brez tipčkov dolg........cajt Matr sem dobro skuhal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 itaq.................... hudo z :o|o: ..............brez njih slabše kaj pa je dobrega za papcat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 a take de se okol shirjo.... sej ne morsh verjet 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Eh....tak bolj "moška" varianta ......pomfri, pa šunko sem skuhal, pa solatka, pa pir sem odprl ......tko....nič posebnega.....v bistvo to bilo pozno kosilo. Bo več dela zdaj s pospravljenjem, pranjem itd. Kaj zdaj......mere mickenega so dobra varianta .... kočerja s pivom za mere sem pa že prej povedala.............. ne bit nestrpen Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 ja..................... ko bom naslednjič fotografirala.....................ta mickenega tigrčka Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.