Skoči na vsebino

Govorice

contesa

Recommended Posts

Mickeni...a bos zmogel tak naval ali rabis se kako piarovko? Baje to kar obvladam x:px ( x:Dx ).....nakladanje :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 165
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Umetnica ...tist bil hec, ne xrolleyesx .......ker imam zlo podobnega mucka x:)x ......pismo, pa kva dogaja danes? :eek:

Mick............... saj vem x;)x .................. si že povedal. x:Dx ....................nič se me bat x;)x :vragec:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Kdo bi pa lahko bil najbolj strokoven? Nepristranski in neobremenjen, neodvisno delujoci organ?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Astra

Hmm... Zakaj pa se je aakhut hvalil z velikim? A ima premalo navala? x;)x x:Dx

AAkhut se je hvalo, da ma vlkega :eek: .......kak sem te to spregledo.........sem že mislo, da sva si podobna in ma velik sam................gobec :vragec: x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Hm Tamara.........če se prav spomnim je zate....vsaj 16,17cm :palec: ........tako, da.........jaz se tebi nikoli nisem hvalil z mickenim x:Dx x:o)x x:Dx

Hja, vidiš, ko ne hodiš na chat! Potem takih stvari o aakhutu ne veš... x;)x

Ja, res se mi nisi nikoli hvalil z mickenim... Pa tud z velikim ne.

Sicer pa... saj sem že napisala, da jaz kar verjamem govoricam, tako da ne bom šla preverjat. x8Dx x:Dx x;)x

men je pa včeraj zvečer prišla ena čudna govorica naokrog sicer tud jaz ne vem, kdo jo je sprožil, vendar je žal resnična. Govorilo se je da je danes ponedeljek ter da je potrebno v službo. Lepo se imejte in uživajte še naprej, pa naj vas takšne in drugačne govorice ne prizadanejo preveč. Prepričajte se.

Sicer pa najslabše kar lahko storite je, da nepotrjeno širite naprej.

:vragec:

hehe

tole spominja na unga, k je pogledu na seznam najbogatejshih, pa ker se ni najdu med njimi,

je reku:

"Ma klinc....pol grem pa v sluzhbo!".... x:Dx

666 zlobijeu

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...