cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Mickeni...a bos zmogel tak naval ali rabis se kako piarovko? Baje to kar obvladam ( ).....nakladanje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Bemu......torej moram na preverko....................priti k tebi? saj praviš, da sem bla pri tebi in slikala tvojega mačkona Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Umetnica ...tist bil hec, ne .......ker imam zlo podobnega mucka ......pismo, pa kva dogaja danes? Mick............... saj vem .................. si že povedal. ....................nič se me bat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 ...a res???...jest pa slišala čist obratno...da ma tolk velikega...da sam širi govorice okol...o mickenem...ker ne zmore navala... Tuki bo treba neki nardit x!x x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 ODREZAT!!!!! 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jest predlagam..eno strokovno komisijo bo treba ustanovit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Kdo bi pa lahko bil najbolj strokoven? Nepristranski in neobremenjen, neodvisno delujoci organ? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Hm...tale bo pa res težka...kir organ..pa deluje neodvisno Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 blond celica 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 sam morjo bit take z bogatimi izkushnjamisam 7 al kolk zhe je premal 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 ...a res???...jest pa slišala čist obratno...da ma tolk velikega...da sam širi govorice okol...o mickenem...ker ne zmore navala... Tuki bo treba neki nardit x!x x!x AstraHmm... Zakaj pa se je aakhut hvalil z velikim? A ima premalo navala? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Babe ...kaj pa duhovnost ...pa tako...sej še ni pomlad... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Astra Hmm... Zakaj pa se je aakhut hvalil z velikim? A ima premalo navala? AAkhut se je hvalo, da ma vlkega .......kak sem te to spregledo.........sem že mislo, da sva si podobna in ma velik sam................gobec Hm Tamara.........če se prav spomnim je zate....vsaj 16,17cm ........tako, da.........jaz se tebi nikoli nisem hvalil z mickenim Hja, vidiš, ko ne hodiš na chat! Potem takih stvari o aakhutu ne veš... Ja, res se mi nisi nikoli hvalil z mickenim... Pa tud z velikim ne.Sicer pa... saj sem že napisala, da jaz kar verjamem govoricam, tako da ne bom šla preverjat. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Jaz se puščam drugače zapeljevat. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Najprej zapeljevat! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Seveda ......to je prekrasen način spoznavanja moškega in ženske Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 men je pa včeraj zvečer prišla ena čudna govorica naokrog sicer tud jaz ne vem, kdo jo je sprožil, vendar je žal resnična. Govorilo se je da je danes ponedeljek ter da je potrebno v službo. Lepo se imejte in uživajte še naprej, pa naj vas takšne in drugačne govorice ne prizadanejo preveč. Prepričajte se. Sicer pa najslabše kar lahko storite je, da nepotrjeno širite naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 hehetole spominja na unga, k je pogledu na seznam najbogatejshih, pa ker se ni najdu med njimi,je reku:"Ma klinc....pol grem pa v sluzhbo!".... 666 zlobijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 si me pošinil a jaz tud gledam ta seznam in pismo, mene tud ni gor, evo sem šla zdejle še mal nazaj, ampak sem prej pregledala če so seznam popravili, pa bi morala biti že gor, ma ja no, govori se že tko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 mene tud ni na tem seznamu, torej moram tud jaz v službo hodit Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 bemu...sej mene tut ni....ampak...deb biu pa to razlog de grem u sluzbo :xx!: nema toga! 666 zlobijeu se ne da kr tko Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 še dobro da si me spomnil,pa delat moram tud, ko sem v službi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 vse kar je tezhje od kilepapol je deu(aakhutova modra misel) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 ja.........mogoče so pa to res samo govorice....... ne bi točno vedla....... bom šla preverit Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Meni pa ni treba delat..... hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.