ZNOVA 14. januar 2004 Prijavi Deli 14. januar 2004 Enkrat me nadiras, kot da si star 5 let, enkrat sem packa.. Daj no, ne igraj se z mojimi custvi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Poslušaj kaj govorijo o drugih, pa boš vedel, kaj govorijo o tebi. Kubanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Kdor bi rad o drugih govoril, mora biti čist pred zrcalom. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 borism pravi: Poslušaj kaj govorijo o drugih, pa boš vedel, kaj govorijo o tebi. Kubanski To sem enkrat vprašal kolega, ko mi je začel z obrekovanjem dveh drugih svojih kolegov, ki ju jaz tudi poznam. Pa je rekel, da to ni tak, da je to sedaj drugače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Rachek saj imaš menda svojo pamet in razsodnost....tale izrek je kar resničen, ker sem imel kolega, ki je besedno pljuval po svojem dolgoletnem kolegu.....s katerim sta bila boljša, kot z svojo soprogo......hočem povedati, dokler sta bila kolega in je ta, ki rad pljuva imel "korist" od njega je bilo OK, potem pa so se začele čveke in nesramnosti v katerih jaz nisem hotel sodelovati kot kimavec, ker sem vedel, da bom jaz tudi lahko kdaj na tapeti.....točno tako je bilo in sedaj ga dam pač na ignor, znanci in kolegi pri njem se pa izmenjujejo že leta.... čveke se pa morajo obnavljati, kot rumeni tisk Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Ja, jaz sem mu tudi moral večkrat zabrusiti, da me to ne zanima. Pa je bil pol mir. Citat čveke se pa morajo obnavljati, kot rumeni tiskPa še kako je to resnično .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Saj si prav naredil, ker jaz sem moral tudi enostavno tako prekiniti takšno komuniciranje, tudi jaz ne prenesem ogovarjanja......sicer pa drugi to vedo, pa mi ne težijo, ker me ne zanima....škoda je pa edina, ker že par let nisem več na tekočem niti z lokalnimi novicami, ipd. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Za govorice se jaz nikoli nisem zmenila, kaj kdo počne, pa s kom, pa kdaj, pa kako. Sem se zagrebla za metlo in začela pred svojim pragom pometat, pa kar nekako ne neham , potem pridejo pa drugi na vrsto. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 pa s svojo mucico 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Naj živjo metle in smetiščnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 krajshe?....hmmm....POKOWC!!!! 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 ne odnehaš, kaj, hmm.. nimaš okusa pole gneteš, hmmmhvala ti za renoviranje.srečno ahutk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 hmmm.....po sebi? pa jst nimam mucice 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 che bi jst vedu, kaj ti mislish...bi biu zhe pr teb 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 sej res.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Če hočeš zvedeti za mestne govorice, pojdi na deželo. Korejski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 aakhut pravi: hmmm.....po sebi? pa jst nimam mucice 666 zlobijeu....tralalaKako ne ? Kaj pa tvoja ikonca ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Ljudje se za hrbtom najbolje spoznajo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 bravo boris....konchno ena pametnajst mam tut raj od zadi(k ni treba prjaznga ksihta delat ) 666 zlobijeu....bi nabrisal vse odzadi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Kadar s kom govoriš, glej o kom govoriš, kje govoriš, kaj govoriš, kako govoriš, kdaj govoriš in s kom govoriš. Španski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 she posebej, che se pogovarjash sam s seboj... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Od ust do ust zrase trska v bruno. Armenski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 od pesti do ochesa pa shljiva 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Kakšna ušesa, takšne novice. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.