aakhut 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 ti bo moral eden navit....ushesa 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Tudi lajanje je poklic. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 a si ti borism po poklicu, al po diagnozi? 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Nobenih novic- dobre novice. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 APAGE BORISM...APAGE 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Govorice so velike popotnice. Angleški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Ni dima brez ognja.spl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Besede so kot jajca; brž, ko se odpro, dobijo krila.(madag.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 al pa po gnilem zaudarjajo.....pokoWC 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 O meni so tud krožile govorice... hehe...Pa sploh nisem jezna... Pa kaj me briga, če jaz vem, da ni bilo tak, pol je itak vse o.k.! Baje sem skupaj z mojim sosedom. In najboljše je to, da ga že 4 mesece nisem videla, ker me skoro nikoli ni doma... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 najboljš pr govoricah je, da zveš veliko stvari o sebi! predvsem dojameš to, da imaš sam v govoricah precej bolj pester lajf kot dejansko..... si si kar mal fouš...... in včasih je samo vprašanje: vsi mislijo da se je to ali to zgodilo.... pa naj se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 najboljš pr govoricah je, da zveš veliko stvari o sebi! predvsem dojameš to, da imaš sam v govoricah precej bolj pester lajf kot dejansko.....Pa še res je, pri meni je prav pestro Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 najboljš pr govoricah je, da zveš veliko stvari o sebi! predvsem dojameš to, da imaš sam v govoricah precej bolj pester lajf kot dejansko.....Pa še res je, pri meni je prav pestro ....bemu, pri meni skor hujš kot v moji domišljiji ................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Pri meni pa je tako...kot v domišljiji drugih.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Pri meni pa je tako...kot v domišljiji drugih.. Astra ............... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Pri meni pa je tako...kot v domišljiji drugih.. Astra si domishlja.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 si domishlja.......velik nas Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 si domishlja.......velik nas velik vas......domishljavih' 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 velik vas..........z domišljijo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 domishljeno si tole speljal.... 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Ampak vsaka govorica ima svoj "začetek", nekakšno "korenino"... Torej nekaj resnice more biti v teh govoricah, drugače ne bi nastale.. A ne??? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Ja...zlobo tistega, ki jih širi, edino to koreninico. Do tega pa pride, če je človek osamljen (znotraj sebe), da se počuti odtujen, nesrečen in mu je to vzorec po katerem se ravna, ne privošči sreče drugim iz tega izhajajo govorice. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Ja...zlobo tistega, ki jih širi, edino to koreninico. Do tega pa pride, če je človek osamljen (znotraj sebe), da se počuti odtujen, nesrečen in mu je to vzorec po katerem se ravna, ne privošči sreče drugim iz tega izhajajo govorice....al pa ima preveč frajcajt....in nima kaj za delat... (npr.:moje sosede=starke...nimajo kaj za delat in jim je dosadno) :o|o: :o|o: :o|o: Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Jaz ne bi samo ubogih, starih, upokojenih, gospa, ki ze po 20 let visijo na oknu, obtoževala vseh teh hudodelstev. Recimo jaz bi stavila tudi na mlajše moške (tudi ženske), ki si na ta način, dvigujejo samozavest. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 To je tako kot otroška igrica telefonček - ko ena kolonca ljudi sedi drug ob drugem, pa si prvi izmisli samo en stavek, na koncu pride pa čisto nekaj drugega. Razlika v primerjavi z resničnim življenjem je v tem, da je smisel te igrice ugotoviti prvotno izjavo, medtem ko se v resnici največkrat zadeve potencirajo in razpihujejo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.