Skoči na vsebino

Govorice

contesa

Recommended Posts

• Komentarji 165
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

O meni so tud krožile govorice... x:Dx hehe...Pa sploh nisem jezna... Pa kaj me briga, če jaz vem, da ni bilo tak, pol je itak vse o.k.! Baje sem skupaj z mojim sosedom. In najboljše je to, da ga že 4 mesece nisem videla, ker me skoro nikoli ni doma... x:px

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Deli na socialnih omrežjih

najboljš pr govoricah je, da zveš veliko stvari o sebi! predvsem dojameš to, da imaš sam v govoricah precej bolj pester lajf kot dejansko..... si si kar mal fouš...

... in včasih je samo vprašanje: vsi mislijo da se je to ali to zgodilo.... pa naj se! :vragec:

najboljš pr govoricah je, da zveš veliko stvari o sebi!  predvsem dojameš to, da imaš sam v govoricah precej bolj pester lajf kot dejansko.....

Pa še res je, pri meni je prav pestro x:Dx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

najboljš pr govoricah je, da zveš veliko stvari o sebi!  predvsem dojameš to, da imaš sam v govoricah precej bolj pester lajf kot dejansko.....

Pa še res je, pri meni je prav pestro x:Dx

....bemu, pri meni skor hujš kot v moji domišljiji :vragec: x:px ................... x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ampak vsaka govorica ima svoj "začetek", nekakšno "korenino"... Torej nekaj resnice more biti v teh govoricah, drugače ne bi nastale.. A ne??? :eek:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Ja...zlobo tistega, ki jih širi, edino to koreninico. Do tega pa pride, če je človek osamljen (znotraj sebe), da se počuti odtujen, nesrečen in mu je to vzorec po katerem se ravna, ne privošči sreče drugim iz tega izhajajo govorice.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja...zlobo tistega, ki jih širi, edino to koreninico. Do tega pa pride, če je človek osamljen (znotraj sebe), da se počuti odtujen, nesrečen in mu je to vzorec po katerem se ravna, ne privošči sreče drugim iz tega izhajajo govorice.

...al pa ima preveč frajcajt....in nima kaj za delat... (npr.:moje sosede=starke...nimajo kaj za delat in jim je dosadno) :o|o: :o|o: :o|o:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Jaz ne bi samo ubogih, starih, upokojenih, gospa, ki ze po 20 let visijo na oknu, obtoževala vseh teh hudodelstev. Recimo jaz bi stavila tudi na mlajše moške (tudi ženske), ki si na ta način, dvigujejo samozavest.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

To je tako kot otroška igrica telefonček - ko ena kolonca ljudi sedi drug ob drugem, pa si prvi izmisli samo en stavek, na koncu pride pa čisto nekaj drugega. Razlika v primerjavi z resničnim življenjem je v tem, da je smisel te igrice ugotoviti prvotno izjavo, medtem ko se v resnici največkrat zadeve potencirajo in razpihujejo.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...