Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 ... se mi zdi, da stari ljudje postanejo prav zlobni (tudi če v mladosti niso bili) mogoče jim ravno ta osamljenost in starost da pridih grenkobe in so potem najsrečnejši, če glodajo okoliške prebivalce... Contesa - res je tako, to je v glavnem folk, ki ni izzivel svojega lajfa, pa z leti postane piker in grenek - zaradi nezadovoljstva - zaradi lastne neizpolnjenosti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Jaz ne bi samo ubogih, starih, upokojenih, gospa, ki ze po 20 let visijo na oknu, obtoževala vseh teh hudodelstev. Recimo jaz bi stavila tudi na mlajše moške (tudi ženske), ki si na ta način, dvigujejo samozavest.Hm...Cosma, mislim, da maš TUDI ti prav !!!!Povem ti, zakaj. O meni se je širila govorica (ali še vedno->ne vem), da sem skup z mojim sosedom (24 let)...in pol sem tuhtala in premišljevala, od kod izhaja ta govorica..in mislim, da točno vem!!! Od NJEGA!!! Ja, mislim, da je moj "dragi" sosed začel s to govorico, da sem jaz njegova punca. Kajti jaz sem ga enkrat povabila na kavo (še v septembru), ker nisva se videla pribl. 6 let (ker me ni doma...mislim ne dosti, ker študiram v eni drugi državi) in sem se hotela z njim lepo in preprosto menit o stvareh pa o dogodkih, kar se nama je dogodilo v zadnjih 6-ih letih. In pol me je ena znanka vprašala (videla naju je takrat), če mava nekaj. In jaz sem odgovorila, da seveda, da ne, saj sva skupaj odrasla v skoraj isti ulici in sva že nekoč bila super frenda. Pol pa sem šla v tisti lokal, kjer on dela in ko sem že stala pri pultu, da bi plačala pijače (njemu), ga je eden (njegov kolega) vprašal, če sem jaz "ONA", tista njegova punca... (In to pred mojim očesom!) Postalo mi je fejst vroče in nisem niti muksnila, le en nasmešek in odšibala iz lokala... To je bilo v sept.-u. Zdaj pa, pred 1,5 tednom sem izvedela za govorice, da sva midva že ne vem koliko časa skupaj... Ja in še nekaj, odkar se širijo te govorice, me vedno fejst pogledajo njegovi znanci... ZAKAJ??? Ali bi se morala pogovoriti z njim? Ali? Kaj naj delam? Saj je luškan...in bi ga mogoče še kar sprejela za partnera.... A hočem razčistit te zadeve....ker niso realne... HELP!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Reci mu, da si noseča z njim in da se hočeš takoj poročit.Če ne bo hotel, te nima rad , boš vsaj vedela pri čem si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 almira... mislim,da se moraš ti s tem sosedom mal vsest pa kar precej pogovoriti! To morata slej ko prej razčistiti! mislim, da glede govoric ne moremo posploševati, na starejše ženske,.. ženske... ker tudi fantje,tipi, moški.... znajo/znate precej močno ven spustit... se mi zdi, ga gre kar za nek refleks.... ko je oseba užaljna, zapuščena,... "ranjena" pa useka nazaj s kako tako.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 sstane: to ni smešno!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Seveda ni smešno, zakaj bi si pa pustila norce iz sebe brit na tak kvaterski način Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 hm...mogoče bi se res morala meniti z njim... THX za pomoč! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Opravljanje in laganje hodita vštric. Angleški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 ..na koncu se združita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Torej....prijetno s koristnim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 z namenom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Ja, tam za šankom si imela dve izbiri : ob izjavi prijateljev, bi ga morala takoj vprašat ali sva res par (če ti je všeč) ali pa vprašati, od kdaj pa ? ker te je očitno pozabil obvestiti.(če ti ni všeč) Naredila pa si napako in kao "priznala" ker si molčala in zardela in zbežala. To bi jaz razumela kot pristanek in tudi verjetno so. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Prvih kumaric in prvih GOVORIC nikar drago ne kupuj,ker jim bo cena padla. Gruzijski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Govori se, da je danes torek, da bo cel dan sonce, da bojo vsi Lunatiki dobre volje in nasmejani.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Jaz se pa ne bi povsem strinjal s to trditvijo, volja je še v mejah normale, ampak vesel pa le nisem, ker sem dobil en tak fajn virus, da se mi je računalnik povsem sesedel in to danes zjutraj tule na luni mi je mrknil. Sedaj sem trenutno na drugem PC-ju pa se tudi tukaj nekaj silijo virusi, ampak je bil le sedaj obrambni zid močan. Tiszo, da je pa sonce, je pa res. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Ste slišali za novo "revijo" direkt? Kaj pravite? Jaz mislim, da ne bo šla tako dobro v promet kot se pričakuje. Mislim, da nekaj osnovne etike in dobrega okusa Slovenci vseeno premoremo. ...vsaj upam DA Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.