Skoči na vsebino

STRAHOVI

elizabeta

Recommended Posts

Ko sem zavestno okrepil pleksus, se mi take stvari niso več dogajale. S krepkim pleksusom preprosto tudi razmišljaš drugače.

Nosorog k lahk mal bol natancno opises kako okrepis pleksus. al pa kdo drug, ki pozna te stvari.

sama se ze nekaj mescev ubadam z istim strahom, da bi se mi ponovila preteklost in se v hujsi obliki, ampak nisem ze dosegla ucinka.

Verjetno v instant recepte ne verjameš, zato ti predlagam, da si več o koreninah strahov in energijski izravnavi prebereš v moji knjigi Holistična radiestezija I. (Tadej Pretner), strani 85 do 120. xrolleyesx

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 257
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

[JIH POŠLJEŠ TABORIT... SO PA GLIH V EPICENTRU POTRESA....

Draga Lia,

misli na tvoje otroke čimbolj z ljubeznijo,

čimmanj s strahom... vizualiziraj jih vesele in brezskrbne,

boljše, da taborijo, kot da bi bili sred miljonskega mesta

xsrcx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

[

Nosorog k lahk mal bol natancno opises kako okrepis pleksus. al pa kdo drug, ki pozna te stvari.

A SI TAKO PRIJAZEN PA DAŠ VSAJ MAJČKEN NASVET KAJ STORITI KO TE ZAGRABI PANIČEN STRAH...PRASTRAH....

KAKO SPREMIT MLADIČE V SVET...NE DA BI SE SKOZ TRESEL...DA JIH BO ZDAJ ZDAJ TEMA POŽRLA....

JIH POŠLJEŠ TABORIT...JEBEŠTERGA SO PA GLIH V EPICENTRU POTRESA.... :O:

JIH POŠLEŠ NA IZLET V TUJINO, UDARIJO TERORISTI....

KO PRIDEJO V PUBERTETO SE TI PA ITAK ZMEŠA..... x;)x

POD NUJNO SI MORAM OKREPIT SOLARNI PLEKSUS...ČE MAŠ PA ŠE KAK KONKRETN NASVET SE PA TOPLO PRIPOROČAM!!!!!!!!! xrolleyesx

V forumu Misli... je tudi tema o strahovih. Tam sem o teh stvareh kar precej napisal - po mojem okoli četrte ali pete strani - ne vem zihr. Za začetek tam mal poglej.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 1 year later...
  • 1 month later...
Guest mačona

no, danes sem se soočila z enim strahom. šla v lab, da sem dala kri in vodo - sploh pojam, nisem mela, da bom dala tudi kri, pol, kos sem vidla napotnico, mi je že postaja lo slabo, srček bum bum, pa sem rekla ne, ustavi se, pomiri se, zberi se. kaj sem pa hotla, pol ure sem čakala in v tem času izvajala popolno jogijsko dihanje in poslala vse misli in strahove nekam v luft in ...

ponavadi niti ne morem pogledati človeka, ki mi jemlje kri, pa svoje roke tudi ne, danes sem brez problema pogledala, kako je bla igla zapičena v mojo žilo.

ponavadi po odvzemu krvi postanem ful šibka in moram kake pol ure ležat, dane sem samo posedela 2 minutki, se dvignila in šla. o slabosti ne duha ne sluha. nič več ni bavbav! x:Dx mogoče se bom odločila še za krvodajalsko. xokx

Strah... toliko misticiranja okoli nečesa, kar ni nič.

Strah izhaja iz navezanosti in strasti za rezultatom. Človeka je strah, ko mu grozi izguba nečesa, na kar je navezan.

Strahu se v dobršni meri izogneš s pozornostjo. Strah je danes silno dobrodošlo potrošno blago.

Vsaka celovita metoda osebnostne rasti obračuna s strahom. Samo volja je potrebna in nič več.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

... rezultat narobnega razmišljanja... xrolleyesx ... pri nekaterih strahovih razmišljanja sploh ni, ker se telo prej odzove na situacijo, ki zbudi strah, kot glava ... če greš recimo ponoči sam v temi in te na lepem nekaj kresne po hrbtu... bi pa res rada videla tistega, ki mu telo ne bi odreagiralo s simptomi, značilnimi za doživljanje strahu... navezanost in strasti za rezultatom?... napačno razmišljanje?...

*meni je hecno, ko nekdo govori o tem, da 'se je znebil ega', da nima več nobenih strahov in podobno... pa je prepričan, da še hodi po svetu kot človeško bitje? ker morda se je, spotoma, ko se je vsega tega 'znebil', znebil tudi življenja v človeškem telesu... x;)x x:Dx ...

*buuuu, ko je ravno noč čarovnic x:Dx x:px

če greš recimo ponoči sam v temi in te na lepem nekaj kresne po hrbtu... bi pa res rada videla tistega, ki mu telo ne bi odreagiralo s simptomi, značilnimi za doživljanje strahu... navezanost in strasti za rezultatom?... napačno razmišljanje?...

Hja Mateja, nisem ciljal na te vrste nagonskega strahu:boj ali beg ki ti da "krila" za sleherno od tega.

Govoril sem o vsakdanjem strahu en pred drugim, služba, kaj on misli o meni, ali mi bo zneslo....te vrste strahu x;)x .

Strah je rezultat narobnega razmišljanja

Malce nerodno povedano, vendar vem, kaj misliš. Razmišljanje vedno temelji na končnih postavkah in zato je vedno možnost napačnega motiva, ki pripelje do napačnih akcij in seveda nezaželjenega rezultata.

Nagonski strahovi (napr. hoja sredi noči ipd.) so vedno posledica doživetij, potisnjenih v podzavest. Te strahove se odstranijo v procesu osebnostne rasti. vsaka od celovitih metod ima svoj način. Meni so praktično poznane samo kabalistične tehnike, o ostalih ne morem izkustveno govoriti. S kabalističnimi tehnikami se odpravijo vse vrste strahu. Pravzaprav je to delo v začetnem sklopu prakse. Prestrašen človek ne more napredovati, zato ga je treba ozdraviti vseh strahov.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Da, tisto je moje trupelce.

kaj priporočaš nadobudnim začetnikom?

Na moji strani je povezava za nekatera besedila. Shrani si besedilo Kabala.zip in tam je vso potrebno navodilo. te pa opozarjam, da je potrebno vložiti določen napor. Mnogim se zatakne, ker jim ne diši redno dnevno delo in določen napor pri vsakdanjih opravilih.

• 2 months later...

It Is Our Light, Not Our darkness, That Frightens Us

I have been so blessed with an amazing supportive family, great friends that know me well and opportunity that has some how serendipitously fallen into my lap. It doesn't mean that I haven't had my ups accompanied with downs but, it seems lately that the downs are less severe as well as less frequent.

One of the contributing factors to my sense of well being is that I have tried to fill my life with positive and inspirational quotes. On a daily basis as I create my day in my mind I think of some of these quotes. None rings truer or more inspirational to me than Nelson Mandela's 1994 Inaugural Speech. It goes as like this...

Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.

We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

You are a child of God.

Your playing small does not serve the world.

There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you.

We were born to make manifest the glory of God within us.

It is not just in some; it is in everyone.

And, as we let our own light shine, we consciously give other people permission to do the same.

As we are liberated from our fear, our presence automatically liberates others.

Nelson Mandela

Here's to realizing your fullest potential!

Have an excellent day.

Thom King

President

thom.king@steviva.com

Steviva Brands, Inc.

YOU WON'T GET ANYWHERE WITHOUT A GOAL

Max Steingart

A life without purpose is like a ship without a rudder.

The purpose of a goal is to focus your attention.

Your mind will reach toward achievement only when it has a goal.

There is no achievement without goals.

Establish a goal worth working for.

Your goal will keep you going in tough times.

Always have something ahead of you.

Continuously visualize your next step.

Keep moving after you achieve your goal and set another.

Momentum is maintained by always having something to look forward to.

Constantly give yourself something to work for.

Do what you can do well,and do well whatever you can do.

You can plant your dream with a goal.

Making Changes To Your Diet Starts With Changing Your Environment

Making changes to your diet and exercise plan may seem so difficult as to be discouraging. Especially at first, when new behaviors are unfamiliar and easier said than done.

Providing yourself with a supportive environment will help keep you focused on your goals, and you will soon be on your way to a slimmer, healthier you!

Learning to support your behavior changes in different ways will help you make them permanent. This can involve both changing your environment, and the circumstances supporting your behavior changes.

If you make a commitment to stop drinking soda pop, be sure there's none left in your refrigerator. If you make a commitment to walk at lunchtime, make sure to leave time for it and to have a pair of athletic shoes on hand.

Make the right changes to your environment and you will find it easier to achieve the behavioral changes you desire, and to sustain your new behaviors and reach your goals.

Take a look at your environment, and ask yourself what you can change to better support your goals. Then take action!

Keeping yourself hydrated during your work out will make it even more effective. Don't forget to drink plenty of water! What I suggest is adding the juice of half a lemon to 32 ounces of water with a sprinkle of Steviva Brand Stevia Powder . Aside from being less than 2 carbs, you will get the health benefits that the stevia provides along with the vitamin C and electrolytes that lemon have. You can substitute limes for lemons if you get bored. Click here to order stevia powder. Now, starting working out.

Go For What You Want

"Follow your bliss."

-- Joseph Campbell

It’s hard for some of us to believe that the world is served when we seek our own happiness. We’ve been taught that this is selfish.

If we stop to reflect on how we are in the world when we are happy, we can see how this serves. We have more vitality. We’re more loving and generous to others when our own needs are met.

What activities bring you greatest joy? Your unique gift to the world will be found in those pastimes you love the most.

How can you live your joy each day?

"Spiritual growth is not made in reaction against, for all striving against imposed restrictions is imaginary. Spiritual growth is accomplished by inclination toward. We grow like the sunflower, following the light."

-- Joy Houghton

Kakšne spremembe si opazil pri sebi?

Najprej je izginilo jecljanje. Nadalje sem bolj umirjen in se na nikogar ne navežem do mere, pri kateri bi izguba prinesla trpljenje. Razuzm je hitrejši in učinkovitejši in še nekaj stvari je... je pa bilo na poti do sedaj veliko brodenja po lastni podzavestni in zavestni nesnagi. Ta pot ni vedno prijetna. Posebno zoprne so krize, ki pomenijo prehod iz ene na drugo stopnjo.

Pozdravljen kabalist

Napisal si, da se na nikogar ne navežeš do mere, pri kateri bi izguba prinesla trpljenje.

A lahko to malce konkretneje razložiš...mislim...navezanost, pa izgubo, pa trpljenje...kako si to ti predstavljaš?

thx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Sčasoma sem z osebnostnim razvojem dobil nadzor nad tem. Skozi ljubečo pozornost pridobiš modrost. Dokler nisi pozoren, ne prepoznavaš. Trpljenje je posledica izgube. Trpljenje se včasih preoblikuje celo v sovraštvo in jezo. Temu se izogneš, če sprejmeš dejstvo, da je dobro in slabo samo stvar interpretacije in odločitev na osnovi podatkov. Ko dobiš nadzor nad lastnimi čuti, čustvi in miselnim ustrojem, učinkoviteje vprežeš intuicijo in lažje najdeš pravo mero pri vsaki, še tako banalni stvari. Z branjem občutov si sposoben hitreje reagirati na ljudi okoli sebe. Nenavezanost je za slehernika težko doumljiva. Vsakdo se naveže na otroka, partnerja (-ico) ipd. Vendar izguba osebe, na katero si navezan, prineša trpljenje, bolečino, jezo ipd. negativnosti. S kabalistično metodo, s katero se ukvarjam, pa zadnje desetletje izvajam ravnoteženje vsega v sebi. Marsikaj je težko izvesti, ker se um upira spremembam. Mimogrede... navezanost pripelje tudi do ljubosumja in to je lahko pot v sovraštvo. Če nisi navezan, izgubo preneseš brez negativnosti. Hladno analiziraš svoj delež krivde in greš naprej.

Ok, teorija mi je poznana, ma me zanima bolj konkretno...recimo odnos s svojim otrokom, odnos s partnerjem...kaj je to v tvojem, konkretnem odnosu, da lahko rečeš sem ali pa nisem navezan na otroka, na partnerja.

Butl (ki to nisi), to ugotoviš, ko pride do zaloma. Takrat vidiš, kako reagiraš. Ob ločitvi nisem trpel, ker imam svoje odnose z ljudmi okoli sebe pod nadzorom. To pride sčasoma, skozi tehnike in izkušnje. Napreduje s čiščenjem podstrešja. Vsak svoj občutek imam vedno nadzorovan. redko kdaj sem slabe volje, razočaran ali v kakšnem drugem negativno dleujočem stanju. če se že zgodi, hitro mine, ker se takoj "vzamem v roke". Tudi sovražim ne nikogar. Ljubosumnosti takisto ne poznam. Sem pravzaprav slehernik, ki z ničemer ne izstopam. zame je osebnostna rast biti tukaj in sedaj brez strasti za ciljem. Osebnostna rast niso samo takšne ali drugačne tehnike. Je tudi način prebijanja skozi vsakdanjik. teorija, praksa in izkušnje bivanja morajo biti v ravnotežju in skladu. Drugače ne gre.

:palec:

ce morajo biti v ravnotezju je vprasljivo, verjetno ap vse enostavno SO. eden se neko zivljenjsko obdobje bolj ukvarja z enimi kakor drugimi in obratno... amapka, ponavadi vse so. :palec: predvidevam da kasneje v razvoju pride do neke skladnosti... mislim pa, dda tudi to zelo razlicno od cloveka do cloveka no... tako drugacni smo nekako, in tao enaki vcasih v vsakdanu.

-------------

....Osebnostna rast niso samo takšne ali drugačne tehnike. Je tudi način prebijanja skozi vsakdanjik.

....teorija, praksa in izkušnje bivanja morajo biti v ravnotežju in skladu. Drugače ne gre.

zame je osebnostna rast biti tukaj in sedaj brez strasti za ciljem. Osebnostna rast niso samo takšne ali drugačne tehnike. Je tudi način prebijanja skozi vsakdanjik.

Se prav nekako KABALA za vsak dan

:eek: x:o)x

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Pozdravljen, Kabalist

A sem tečen a ne. Kar nekaj sprašujem ves čas. Evo, spet imam vprašanje.

Tole o nadzoru. Kako nadzoruješ sebe v odnosu do drugih, predvsem do svojih otrok in do svojega partnerja.. Da se ne navežeš nanj in s tem preprečiš...eee...trpljenje, bolečino, recimo, ob njihovi izgubi ali če in ko te zapustijo.

Kako nadziraš svoje srce, svoja čustva? Dobro, ti si ločen. Kaj pa, ko vstopi nov partner v tvoje življenje? Kako bi opisal nadzor nad situacijo v tem primeru? Je to ves čas zavedanje, da te novi partner lahko spet izda, ali prizadane, ali odide, ali kaj podobno travmatičnega in ga držiš na točki nenavezanosti /se pravi, ko začutiš, da vstopa vate, da prehaja to mejo, se oddaljiš spet na to točko ali obratno, se mu približaš, če je preveč oddaljen, ga pripustiš...spet do te točke/. Je kaj drugega?

In odnos do svojega otroka. Kako njega nadzoruješ /odnos mislim/? Kako to zgleda v praksi, v vsakdanjiku? Recimo, da otrok zboli ali se poškoduje ali pa ...ee...recimo, recimo da ti reče, da si ti kriv, da nima mamice ob sebi, da nista skupaj, da te sovraži, da se bo ubil, da si najslabši človek na svetu...take reči. Kaj je v taki situaciji to, čemur ti praviš nadzor, nenavezanost, kako izpelješ, da ob tem ne trpiš, te ne boli?

Aja, še to. Kako nadziraš recimo, zaljubljenost, jezo, strast, veselje, žalost, sovraštvo...skratka čustva z močnim energijskim nabojem? Kako dosežeš, da ne zaplešeš z njimi?

Če te utrujam, kar povej.

butl

x:)x

jaz imam bolj malo izkušen in precej teorije.

veliko otrok, še posebej v sedanjem času, nosi v sebi določene zapise oz prirojeno modrost

Torej pljuni v dlani in začni teorijo spreminjati v prakso. xDDx

Starši težko razumemo otroke, ker so sedaj otroci obkroženi z mediji, ki močno vplivajo na otroke.

Se prav nekako KABALA za vsak dan

Lahko je tudi joga za vsak dan ali kaj podobnega. Ni pomemben sistem, pomemben je človek, ki se s sistemom ukvarja. Jaz ne morem govoriti o izkušnjah jogija, ker jih pač nimam. Tudi o zenu imam samo omejeno znanje. Torej tudi o tem ne morem govoriti kaj več, razen temeljnih stvari, ki so del splošne izobrazbe, kakršno bi moral imeti vsakdo, ki se gre duhovnost. Vendar v citiranem prispevku nisem omenil besede kabala.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...