Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 to sicer res ne vem, če se da enačit, ampak eno drži- bolečina je res silna.men se pa včasih zdi, da se ničesar ne bojim, pol pa pride mal drugačen dan in postavi moje počutje na laž, pa že spet vem, kaj je strah. neverending story. potem se pa cikel začne na novo. hm Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 bolečina se je zgodila nekoč ob eni strašno silni ljubezni. pač nekaj kar sodi zraven. globoka ljubezen lahko povzroči enako globoko bolečino. nč bat. vse preživimo . pač izkušnja spoznavanja lastnih globin in sposobnosti čutenja, doživljanja ...itd, da ne utrujam. česa me je strah? uf, morš uprašat kakšen drug dan. današnji ni tak Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Huh, ko se samo spomnim........prva misel, ko sem se zbudil...ona , vse dneve v mislih le ona , zadnja misel pred spanjem ona ; vsak trenutek brez nje je bil tako boleč, neznosen.........kot da bi me rezali pri živem telesu :xx!: . Včasih sem mislil, da enostavno ne bom zdržal, da se mi bo utrgalo..........včasih sem nekje skrit jokal , ker mi je jok lajšal bolečino. In potem, ko sem šel še samo down........so me poslali 15 mesecev v vojsko.....kako sem potem še to preživel vam ne bi znal povedat. Ne spomnim se dneva vojski......ko nisem mislil ali nanjo ali na svobodo......zame je bila vojska kot najhujši zapor.....ne maram vojske in ne maram glupih ukazov, avtoritet, vojaške logike.........maral sem pa njo, zanjo bi tudi umrl.......Še zdaj se natančno spomnim njenega telesa ......hi-hi....skor vsak detajl......zame je bila tako lepa.......čudovita.......in dolgih 10 let sem potreboval, da sem se zopet res zaljubil. Mater, sem pod vplivom včerajšnjega srečanja z njo.........spomini. He-he.....sem se zdej pa jaz izlil..... Aira, pa ti? Amis? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 O Mick danes pa ti romantičen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hi hi hi, nisem tehtnica. sco, bo kar u redu . kaj se čem izlivat, sem itak voda in tečem po vseh vas , to je moje naravno agregatno stanje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 O Mick danes pa ti romantičen To sem tak vedno ..........sam včasih mal bolj .....al pa velik bolj . Mal me je odpeljalo v čase, ko sem bil star 20 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ah. zdej vem, zakaj mi ni bilo do opisovanja. vedenje je res nekaj fantastičnega. zato ker je vse opisal mick, z izjemo, da mene niso poslali v vojsko. če sem do konca prebolela? hm, upam. aira, zdej s pa ti na vrst Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 kako eleganten obvoz si naredila aira . to je poseben dar Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Prva dolžnost človek je, da si pokori strah. Thomas Carlyle Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Aira... ne zdi se mi najbolj modro, da se nečesa, kar je del nas, želimo znebiti (ega, recimo). Vem, da so to dolgo (in še vedno) propagirale new age variante, vendar ne vem, če s kakšnim blagodejnim učinkom (zna biti, da to povzroči kakšen močnejši notranji konflikt)... URAVNOTEŽENJE mi je bližje Življenje imamo organizirano tako. da se ega pravzaprav niti ne moremo znebiti. Predvsem pa je zanimivo to, da ima velika večina new age učitelji (kot tudi starejše avtoritete s področja ezoterike) z egom velike težave - v stilu "le jaz imam prav", drugi pojma nimajo. Mateja Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 [ne mislim znebiti ega, tako, da bi nam en rekel: vrzi se pod vlak in mi bi to storili. ampak tako, da ves čas čutimo, da smo polni ljubezni in da širimo razumevanje. in potem se res nimamo česa bati. sicer pa je to teorija... bo treba še "delati na sebi" :o|o: Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 pred časom sem razmišljala o virih impuzov ki jih povzroča strah. torej nenadzorovano vedenje, ki se ga ne moremo znebiti le z voljo.?.. brez znanja o teh zadevah in poglabljanja vanje- torej tresenje zardevanje, jecljanje in še kaj bi se našlo.včeraj pa sem gledala oddajo o obsesivno-kompulzivnih motnjah- to je obsedenost od občutka da je vse umazano in si zato nenehno moramo umivati roke, potem različni "obredi" ki jih moramo opraviti preden npr. telefoniramo (večkrat odtipkati isto števiko in odložiti slušalko...), potem občutki da je nekaj narobe z našim telesom- npr da je desna roka "morilska"... da bo koga ubila, umorila..., glasovi ki nam prigovarjajo naj komu storimo kaj hudega ipd.pri iskanju zdravila za te težave so ugotovili da npr. ustrezna doza morfija pomaga in sicer težave za določen čas celo izginejo. pri strahu pa vemo da pomirjevala, alkohol... strah omilijo. nekje sem prebrala da alkohol utrdi pregrado med zavednim in nezavednim- torej impulzi iz podzavesti težje prodrejo v zavest in zato ne občutimo strahu ob okoliščinah, ki se jih sicer bojimo. in potem sem ugotovila, da če si vizualiziramo kako ta "pregrada" v možganih postaja močna, trdna, smo bolj zmožni kontrolirati sami sebe, brez da bi nas obvladoval nek nepojasnjen strah, občutki ki se prikradejo iz podzavesti...... bi imel kdo kakšen komentar? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Joj Aira,take stvari gledaš! Saj ne rečem, da ni zanimivo,ampak mislim, da ti nimaš težav s takimi in podobnimi strahovi,kajne? Jaz vem, da jih nimam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 nimam. ampak nekaj strahu imam pred nekaterimi stvarmi. zato se pa tudi s tem tako ubadam- ne kar tako brez vzroka torej. psihologija povezana z duhovnostjo to je moje področje psihologija sama je prazna oz. se premalo poglablja v bistvo- isče vzroke v posledicah po mojem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Samo, največkrat pridemo do bistva svojih strahov ali strahu, takrat, ko ga ne iščemo! Ko je čas, se z njim soočimo, zakaj bi nekaj priganjali, če je bolje, da pride samo in spontano! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ja ampak če pride, mi pa se z njim ne moremo soočiti?saj v končni fazi ga premagamo tako da se soočimo- do takrat pa kompliciramo tako kot jaz zgoraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Se boš lahko, verjemi mi! Samo ne prepričuj se že vnaprej;temu pa nisem kos-ker potem v resnici ne boš! Smo veliko močnejši, kot si mislimo in to ugotovimo šele takrat, ko smo v kočljivi situaciji in se uspešno upremo in borimo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Bom še jst dodal eno zrnce. O koreninah strahov smo nekje (verjetno celo v teli temi) že govorili. Tisto o obvladovanju strahov s pregrado pa morda čist špila, sam jst bi se tega lotu mal drugač. Osnovno se mi zdi, da si okrepimo center pleksusa, tako s fizičnimi vajami (npr ležiš na hrbtu in dviguješ iztegnjene noge), kot energijskimi (čimvečkrat zadrževanje pozornosti na pleksusu. Strahovom dajemo moč sami, kadar razmišljamo o situacijah, ki se jih bolimo in nas skrbi, da bomo v takšnih situacijah pogoreli. Tu gre v nič en kup energije, saj se pogosto vnaprej bojimo situacij, do katerih potem sploh ne pride. Ko smo bili že pri vizualizaciji, se mi zdi, da bi bolj pomagala tista, da si sebe predstavljamo v situaciji, ki se jo sicer običajno bojimo, a peljemo vizualizacijo tako, da smo v strašljivih okoliščinah suvereni, to pa pospremimo z ustreznimi čustvi (v svoji suverenosti uživamo). Finta je v tem, da smo ljudje ponavadi tako hecni. Npr. v podjetju te obvestijo, da te kliče direktor .- avtomatično pomisliš, da si kaj zajebal. Ali pa če se spomnim svoje prve hoje po žerjavici - preko ognja je šel prvi, drugi, tretji itd., jaz pa sem si mislil, da bom sam zihr kaj zajebal. Ko sem zavestno okrepil pleksus, se mi take stvari niso več dogajale. S krepkim pleksusom preprosto tudi razmišljaš drugače. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Ko sem zavestno okrepil pleksus, se mi take stvari niso več dogajale. S krepkim pleksusom preprosto tudi razmišljaš drugače. Nosorog k lahk mal bol natancno opises kako okrepis pleksus. al pa kdo drug, ki pozna te stvari. sama se ze nekaj mescev ubadam z istim strahom, da bi se mi ponovila preteklost in se v hujsi obliki, ampak nisem ze dosegla ucinka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Vesna, to storimo na najrazlicnejse nacine, mdr. je kul harmonizirati cakre oz. pretok vseh caker (*to si lahko malo ogledas v temi Cakre). Pretok lahko aktiviramo tudi z izvajanjem telesnih vaj, kot sta npr. jogijska vaja Pozdrav soncu in/ali Tibetanske vaje (*tule pa tema tibetanske vaje na LNF). Krepis doloceno cakro tudi s pomocjo barv, ki so skladne s posamezno cakro, v tem primeru se pac vec oblacis v rumeno barvo oz. v soncno rumeno, uzivas vec hrane taksne barve (banane, koruza, limone...), lahko pa se oborozis s kakim kristalom, npr, citrinom ali pa pijes njegov eliksir.O delovanju caker si malo lahko ogledas tudi Tukajle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Strahovom dajemo moč sami, kadar razmišljamo o situacijah, ki se jih bolimo in nas skrbi, da bomo v takšnih situacijah pogoreli. Tu gre v nič en kup energije...itak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Marsa, hvala za informacije ...grem kar malo raziskovat, da najdem kaj primernega zase lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Strah obdelash kot objekt z PCS tehniko ali pa diskreirash z O5. http://ghettobox.dhs.org/pucklist /slo /pcs /o5 Strah ni Tvoj, tem vech voladeros-ov. voladero (da devel) Ti instalira dodatni (default) UM ko imash priblizhno 3 leta. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 voladero (da devel) Ti instalira dodatni (default) UM ko imash priblizhno 3 leta.je treba pole kaka zaščita, za tamale otroke takrat? oz. inšalira se samo....Mora se...ker sama familja˝ni čista˝? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.