Kristalka 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Hoj! Jaz bi ful rada bobne igrala! BOBNAR ..... pripravljena sm na torturo Ok, jaz iščem bobne, ne predrage, ma kdo kakšne, ki jih ne rabi Upam, da se bo kdo našel x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 ....sicer nisem Tinek .....sam mi je ta tema vseeno nekam znana Bobni Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2004 Ja, tnx Tina, sej tisto temo sem jaz tud odprla, probala sem pač na dveh mestih......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Hm....a vedno probaš na dveh.................mestih? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 se mi je ze takoj fajn zdelo, ko je tema Bobni in ima (je imela pac tedaj) en odgovor - Bobnarjev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 ...je imela pac tedaj en odgovor - Bobnarjev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2004 Hm....a vedno probaš na dveh.................mestih? A ti ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2004 http://www2.bolha.com/index.phpTNX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 A ti ne Ne.........jaz......na treh Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2004 A ti ne Ne.........jaz......na treh In pol ziher najdeš tisto kar rabiš......... Mogoče bi še jaz probala na treh mestih, ampak ne bom.........že dve temi "Bobni" sta dovolj............................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2004 http://www2.bolha.com/index.php Ful hvala.................lej kaj sem našla (88.000) Meni so blaznoooooo (fotka je malo 'pikasta' ker sem jo morala spremenit v GIF in pomanjšat) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 zdaj pa sto na uro Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2004 zdaj pa sto na uro sej še jih nimam . z mamo morma najprej atija prepričat, pol je še treba našparat (letos mam birmo pa še rojstni dan) Pol pa še ....lalala se s kom zmenit, da bi skuo igral , mogoče meli en bend..........malo probali pa bi verjetno kaj šlo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Kristalka bo pol Bobnarka! Kr veselo na delo....... se mi zdi da sem že nekje omenila, da se imam željo poleg bas kitare naučiti tud bobne.....Moj Klemenko tud dobr udarja..... po bobnih RESNIČNO! Sem ga že kdaj pohvalila? Sigurno sem, ker se zalotim, da se ponavljam! Ja taka sm ebi ga! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Ful hvala.................lej kaj sem našla (88.000) zgledajo dobr za tak cash! kar pa je primerno pogledat je navoje!ali drzijo trdno in da niso zarjaveli!(moje izkusnje). ej, blagor ti!!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2004 Ful hvala.................lej kaj sem našla (88.000) zgledajo dobr za tak cash! kar pa je primerno pogledat je navoje!ali drzijo trdno in da niso zarjaveli!(moje izkusnje). ej, blagor ti!!!! novi so, menda ne bi smeli bit zarjaveli.........jutri pa bom enga sorodnika malo izprašala...........jih igra namreč...........komaj čakam (ati me je počasi začel podpirat pri tem (upam da bo tudi finančno ) ampak je prvi pogoj odličen uspeh letos, sej bo šlo) LN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 novi! pa full pocen!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Ceni primerni. Za začetek prek teče....Kul!!! Zdaj še samo morm bit odlična(to tak bom ) In pa nekoga, ki me bo učil igrat bobne ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Ceni primerni. Za začetek prek teče....Kul!!! Zdaj še samo morm bit odlična(to tak bom ) In pa nekoga, ki me bo učil igrat bobne ! Ko boš postala prava bobnarka, boš ti igrala na bobne, jaz pela in poiščeva še kitaristke... PA bomo mele ql ženski rock-band!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Ceni primerni. Za začetek prek teče....Kul!!! Zdaj še samo morm bit odlična(to tak bom ) In pa nekoga, ki me bo učil igrat bobne ! Ko boš postala prava bobnarka, boš ti igrala na bobne, jaz pela in poiščeva še kitaristke... PA bomo mele ql ženski rock-band!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!A lahko punk-rock? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Od kod pa si?Med Mariborom in Ptujem! Še ožji izbor? Med Pragerskim in Kidričevim! Bi me bil pripravljen učit? Sicer pa se bom lahko spet začela razmišljati oz. iskati bobne po šoli oz. v počitnicah....prej ne bo nič čas! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Iz kere vasi torej? Malo daleč, ampak bi šlo... Aja, med počitnicami komaj...Ah, do takrat te bo že minilo... Sp. Jablane. Poleg Zg. Jablan....................in Cirkovc! Minlooooooo? Bog ne daj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Iz Cirkovc poznam en heavy band Razzle Dazzle, smo đemali skup pred leti ko sn biu še metalc. Prvič slišim. Kdo je bil zravn? Mogoče pozanm koga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Kaj ? Povej! PliZ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 kaj te jaz vem... neki modeli, 20 let starejši od tebe.... vaški posebneži, saj veš kake mate tam predpasnik, batari, vile, pa meter špricerov kelnarca! "smo bli duole na jivi gnes, smo bli rono okapali" Matr, Aleš! Vsi nismo taki! :xx!: (mešani občutki)Smo tudi spodobni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.