Kristalka 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Ti si pa? ..bla, bla.. bla.. bla... (ne maram posploševanja) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 Imenuješ se pa? (nič poslpoševau, ne razmeš kaj sn vprašau, ne misliš nič) Špela Ok, sori! Nism razmišlajalala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2004 No, pa je ratalo. Me je veselilo, Špela. LpJep, mene tud! Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 , ker sem bla tečna..........zaspana..........glavobol............smrk Še igraš oz. bobnaš pri Skat-u? Uživi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Ceni primerni. Za začetek prek teče....Kul!!! Zdaj še samo morm bit odlična(to tak bom ) In pa nekoga, ki me bo učil igrat bobne ! Ko boš postala prava bobnarka, boš ti igrala na bobne, jaz pela in poiščeva še kitaristke... PA bomo mele ql ženski rock-band!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!A lahko punk-rock? QL!!! Seveda! Samo lepo vadi!!!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 Almira: med počitnicami.....nič prej! Bobnar: Cezar, Urih, Veler..........??? Kaj znano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2004 Ne. Pač pa Trčko. (sem ti rekel da je to čist drug svet, 20 let starejši....) Pa poznam, he! (Blizu mene doma!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2004 Hura. Ampak, kateri Trčko.... ....jih je več! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2004 Mislim, da Branko. Ma dolge lase? No, sej je vseeno! :o|o: ---------- Ti bi me torej bil pripravljen učit bobne Koliko bi bilo za plačat? (Da neham zapravljat in začnem šparat!) Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2004 Bobnar..........................................................................................................kje si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 Khmm! Jaz nimam pojma o bobnih! Razen tega:Bobni so mi ful všeč, rada bi se jih naučila igrat, če hočeš igrat v bendu in bobnaš brez blema najdeš kitariste..., dobrih bobnarjev je malo, ti si med njimi(predvidevam) in jaz bi tudi rada bila! Ostalo me bo pa treba naučit! Prej nisem bila preveč mahnjena na glasbo.......zdaj ne morem brez nje ! (namesto da bi se učila referat, poslušam music in si pojem... ) Od kod si pa ti? Bye Laik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Juhu delamo bend, za enkrat mamo kitarista... hehe, kristalbobnarka.... hehe, zdaj mi je pa kristalno jasno hehe, sam tiste vasi blazno daleč zvenijo, kdaj drugič.... ..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 brez blema najdeš kitariste..., točn tko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 hehe, sam tiste vasi blazno daleč zvenijo, kdaj drugič.... .....yeah, drugi konec Slovenije škoda Bobnar: V petek grem po paliceeeeeee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Sem ti htel poiskat kake moje znucane, pa ji ni trenutno, sproti stran mečem... Hih Kaj je s tvojim avatarjem? X Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Kaj pa bi blo? Slikce ne vidim.............samo bel okvir z x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Hmmm pr meni ga ni! Ok, morm it! Uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 hehe, ajd ste mi dobri, ej, Bobnar, Kaj je Clint, po horoskopu? se mi zdi da ni glih tvoj tip.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Dvojcek/Sco... Duh (in Luna?) v Devici. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Kakšne bobne imaš..........maš kako slikco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Če ti je mi lahko po emailu pošlješ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 hi hi hi , kaka ubijalsak tema Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 hi hi hi , kaka ubijalsak tema yeah......................bang, bang v petek po palčke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 ej, palčke ti nič ne koristjo :xx!: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 ej, palčke ti nič ne koristjo :xx!: zapri gofljo........nimaš pojma da dobim filing.........da vidim kak to gre..............bom po piskrih z njimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.