El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Dvojcek/Sco... Duh (in Luna?) v Devici. Hoho that was fast, hehe, jaz bi rabu en tak Marsa DAtabase, sabo, al pa na racunalniku.... pržgeš in začne.... traldtata pi pip, Dvojcek/Sco, ..... hehe, dobro tole... bo že res, jaz mam dobr spomin za ovna... hehe ti pa očitno dobrega za ribo... to je sam poklicna deformacija se mi zdi, jaz imena še vedno pozabljam, horoskope si pa zapomnim, se mi je zdelo pa da more met klint asc sco, haha, ehja, no zarad lune je pa mrbit celo mal bobnarjev tip, in duha... hm sam kako ma duh v devici če ma tam tud luno ?? ne bo šlo, pol ma duh kje gor v vodnarju, +- znamenje....... ampak tle se pogovarjamo o bobnih, jaz bu tud enkrat mal bobnal... tud kar zabavno, da ne bom sam duša glasbe, da postanem še kakšna kost, bas (meso) sem že špilal, sam to je praktično isto.... Ehja folk, dobr tole, Tadadtda da tdad tda tdadtda, hehe, ej ma kdo kakšne tabe za bobne, bom jaz si spisal ene par midijev za bobne, sam k ne znam bobnov, mam probleme, urejat take zadeve..... ti sam bobni so kar delo a ? prenašat ih pa tko... pol pa konstantno tolčt čez cel komad.... ne ne to ni zame hehe, rythm sekcija sami garači, poznam to, vodna pa zemljska znamenja, ne ne to je preveč hard..... mamo na faksu ene par bobnarjev... (in cel kup kitaristov, še iščemo basista, vokali so pa itak neverjetni za najdet..) bomo vidli kaj bo s tega..... Kristalka ti pa kar pridno vadi... če že ne boš najboljša bobnarka na slovenski sceni, boš pa vsaj najlepša..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Kristalka ti pa kar pridno vadi... če že ne boš najboljša bobnarka na slovenski sceni, boš pa vsaj najlepša..... Tnx, Jure! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Po knjigah hih..........ok, pol pa po knjigah..........tudi Nordicina glava bo primerna...... malo heca..........pol bom tak jaz fentana! Sem ti moj email poslala uuuu, glej......tisočka......v to v bobnih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 kaj pa govoriš :o|o: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 kaj pa govoriš :o|o: Kaj, kaj govorim? jaz samo tipkam!Hja, če te bom s palicami po glavi.........me boš fentala......tak da se nebom zaj******* s tabo.........bouš da ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 ne guvor neumnosti Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 ne guvor neumnostihih, sej jih ne ok, dobr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Boooooobnaaaaar! Hmm.............FUL SO LEPI!!! Jih dam jaz gor na LNF.......v to temo??Če hočeš........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Sem slišala da en komplet prodajaš hecam se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 kristalka za tisočko Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Kongratulejšn ....1000 ....Kristalka tud mickena čvekica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 No, sej če se bo ssekiro.................. Za kolko :OO!: Mick Cosma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 hja bobni so prblizn tolk kt vse kitare in bas skupaj ce prav razumem in ce jih mas za kaj vsaj 500 k ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Bobnar mi je tak svetoval, da naj dam za začetek nekje od 100.000 - 120.000 SIT za bobne...........................me pa zanima, koliko stanejo njegovi ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 no sej, za zaccetek bo 100-120 cist vredu ja... bobnar tak mačo kt je, zicer nima pod 500.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Kul! Upajmo, da bodo čimprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Sploh če si tak fanatik ko jaz... Normalen lunatik tega ne razume ...hih..............sej pravim.............. v petek po palčke........čeprav bom še par mesecev čakala na bobne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Ko sem bil jaz tvojih let, sem sam na punce mislil, pa na šolo pa na fiziko, ti bi pa kar bobne... ti ti ti, pa roknrol, pa take zadeve, kašna je dons mladina... prspektivno tole... mrbit bo pa še dolgo rocknroll, žvel... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 bobnar tak mačo kt je, zicer nima pod 500....če se odpovem motorju(ampak brez tega ne gre, kak bom pa na motozbor prišla?)..............ampak to je že zmenjeno......hmm od 100-120 čist kul!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 sej bi jaz tudi..........samo ni naša familija najbolj 'glasbena'..............army+motor v zadnjem cajtu............. ............jaz pa hočem bobnat in prepričujem ...................in mi nekako uspeva.........mami in ati sta na moji strani(najprej moram šolo končat-oš) drugih pa tak ne rabim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 pol pa res cez ene par let naredimo lunin bend... do takrat ko bos ti zgledal ko klint eastwood.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 ti ej bobnar, vodnarka je že nazaj... clint v mladih letih seveda Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 gey... hehe zezam..... dobr to bomo meli dobr image... marso pa spravimo nazaj za bas, pa bo magar se vokal zraven..ce ne bo boljsga... bomo sami mladostni jaz pa si pustim rast cist dolge lase da ne bom tak mulo, pa mrbit, se mal s pivo polijem pred spilom... da bo bolj avtenticno... hehe hm sam da bi meli kar dva bobnarja.. hum to bi pa zazigalo.... kje sem ze to videl enkrat... ful je bl odobr.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 ja sem prec kapiral, ko sem pogledal znova.. hehe sori za mojo hm ovnovskost Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Seveda bi seveda bi, ljudje iscemo tisto kar nam manka remember? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.