Skoči na vsebino

Bobni

Kristalka

Recommended Posts

ja tolk si se spremenil na bolj prijazno osebo,... da se kdaj spozabim in mislim na kaj bolj zlobnega kot ti...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 150
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sicer pa kaj naj z zensko ki nima svojega zivljenja svoje osebnosti.... lepo prosim takih je celo morje, in niso za nikamor...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

se pravi kt strune... :) na kitari, hm ja, ti sam kako jih lahko v enmu tednu fentas, tolces po robovih al kaj > pa to ....

tocno ja sam, pr men trzalce kar zdrzijo... ahja no saj tebi tud palcke zdej k znas... :) tko ja, no sej v bistvu, precej logicna zadeva... :) opne oddajajo zvok kt strune.... medium zivjlenska doba...

sicer pa sem danes dvakrat strune menjal.... (jaz zacetnik nisem vedel da klasicna kitara slabo prenasa jeklene strune, .... :) tko da najprej gor pol mi pa bratraec sepne, da to pa ne gre, da se bo kaj odlepilo... :) hehe, pol pa hitr nazaj najlonke... ehja, pa je sel dan v nic, zvok je bil pa lep... hja se eno steel, kitarco si morem kupit... jao, tolk robe tako malo dnarja....

ma ja no kar precej sem zapravil za tri trzlce in tri paketke strun.... ajd, en paket je itak neuporaben, k je moja akusticna kitara neprimerna za jeklene strune, druga dva pa no enga ze mam na elektricni, sam gledam tisto rec, taka majhna crna tezka rec, pravzaprav kos lesa s sestimi dratki napelanimi cez 5 magnetov, 2 pa 1 pa 2, dva vrteca kolescka, pa se eno stikalce... ena luknca... glih da se utakne not kablcek...... pol pa za vsako struno po 6 vijackov, huhjej, pol pa kam to pa kaj ono, pa hohjej, znam postimat, ravno tolk da ni preglasno, da ne hresci, da se strune ne dotikajo, cesarkoli razen mojih prstov, in obeh koncov..... pol smo pa tam, ja, trzle sem pa kar vredu zbral.... pa kako lepo je cistit kitaro.. hehe, avta nikol ne cistim, ampak kitaro pa ni problema, krpica pa gremo.. :) hehe, god knows it's only rocknroll but i like it....

alrighty then, mas adsl ? se mi zdi da ja,ce je temu tako..... pol mi kar poslji na mail, eno po eno, ne vec kot pet mega... na jure.grbec@siol.net kako tvojo, tak lep pocasen ritm :) za zacetnike... ( te bom ze se naknadno prosil za kaj bolj divjega.... ajd poslji kaj zanimivega, po moznosti mp3,... :) oboyoboy...

Men je trenutno najbolj vsec, Guitar pro, k mas, note, pa vse notr, hm mrbit ja se video, ajd, trenutno, bo pa bolj za it spat.... bom sel jutri mal krizarit po teh vodah

:) hahaha, ahjaj, ajd mrbit ascendent v devici, ampak bolj daleč pa nebi šel... ej ampak če mi dobiš devico, ki bo res kul, ni problema.... seveda brez če bi bla čebula sam bula.... :) resne predloge prosim

:C: hm no zdej pa ne sam stavit naokrog pa to, pa predlagaj.... : ) kje in kaj in kako.....

:) hehe, saj, devic ne bo k mi bobnar vse pobere x;)x

teh ravno ne, kakih asc. škorpijo pa  

Hja asc scorpie tud mislim da niso ravno moj tip.... ;) tolkrat zaljubljen, pa nikoli v devico nikoli v asc scorpio.. hm ;) mrbit so pa te kaj bolše....

berem tle post. se smejem pogledam puding pol pa lej ga vraga mravlo mam notr... pa se vprašam kolk sm jst res vegeterjanec s takimi dodatki... haha, tolk resno tud ne rabim bobnarja, kak bobn pa hehe, moj bratec bi tud ful rad nekaj bobnal, mularija presneta.... ko sem bil jaz njegovih let sem sam na punce mislil....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...