El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 ja tolk si se spremenil na bolj prijazno osebo,... da se kdaj spozabim in mislim na kaj bolj zlobnega kot ti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Sicer pa kaj naj z zensko ki nima svojega zivljenja svoje osebnosti.... lepo prosim takih je celo morje, in niso za nikamor... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 PA kaj nismo mi govorili o bobnih... kolk natancno si dal za bobne al gentelbobnar nikol ne pove Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 That much a?, jst sem slovence k so dajali manj za avte.... kolk so ble pa palcke... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 se pravi kt strune... na kitari, hm ja, ti sam kako jih lahko v enmu tednu fentas, tolces po robovih al kaj > pa to .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 tocno ja sam, pr men trzalce kar zdrzijo... ahja no saj tebi tud palcke zdej k znas... tko ja, no sej v bistvu, precej logicna zadeva... opne oddajajo zvok kt strune.... medium zivjlenska doba... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 sicer pa sem danes dvakrat strune menjal.... (jaz zacetnik nisem vedel da klasicna kitara slabo prenasa jeklene strune, .... tko da najprej gor pol mi pa bratraec sepne, da to pa ne gre, da se bo kaj odlepilo... hehe, pol pa hitr nazaj najlonke... ehja, pa je sel dan v nic, zvok je bil pa lep... hja se eno steel, kitarco si morem kupit... jao, tolk robe tako malo dnarja.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 ma ja no kar precej sem zapravil za tri trzlce in tri paketke strun.... ajd, en paket je itak neuporaben, k je moja akusticna kitara neprimerna za jeklene strune, druga dva pa no enga ze mam na elektricni, sam gledam tisto rec, taka majhna crna tezka rec, pravzaprav kos lesa s sestimi dratki napelanimi cez 5 magnetov, 2 pa 1 pa 2, dva vrteca kolescka, pa se eno stikalce... ena luknca... glih da se utakne not kablcek...... pol pa za vsako struno po 6 vijackov, huhjej, pol pa kam to pa kaj ono, pa hohjej, znam postimat, ravno tolk da ni preglasno, da ne hresci, da se strune ne dotikajo, cesarkoli razen mojih prstov, in obeh koncov..... pol smo pa tam, ja, trzle sem pa kar vredu zbral.... pa kako lepo je cistit kitaro.. hehe, avta nikol ne cistim, ampak kitaro pa ni problema, krpica pa gremo.. hehe, god knows it's only rocknroll but i like it.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 ej bobnar, mas kak udarniski ritm, kake udarniske note, za bobne ? da bom mel jaz ob kakem ritmu kitaro za spilat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 alrighty then, mas adsl ? se mi zdi da ja,ce je temu tako..... pol mi kar poslji na mail, eno po eno, ne vec kot pet mega... na jure.grbec@siol.net kako tvojo, tak lep pocasen ritm za zacetnike... ( te bom ze se naknadno prosil za kaj bolj divjega.... ajd poslji kaj zanimivega, po moznosti mp3,... oboyoboy... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 no no to je tud dobro ja thnx.. (sicer nisem bbobnar.. pa je moja glasba kt marmelada brez kruha...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Men je trenutno najbolj vsec, Guitar pro, k mas, note, pa vse notr, hm mrbit ja se video, ajd, trenutno, bo pa bolj za it spat.... bom sel jutri mal krizarit po teh vodah Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 http://www.drummerworld.com/index2.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 Sem danes palčke kupla (Premier, 5A - Hickory)Ful so simpatične Pa tudi bobne sem pogledala.............so mi ene že skoraj prodali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Tebi manjka sam še da bi bla blond pa bi bla popolna ženska... khm dvojčica.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Ne vodnarka se vrnila tokrat popihal jaz.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 same old boy... hehe, ej, gremo pobirat stave kaj bo po horoskopu naslednja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 po moje bo devica Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 hahaha, ahjaj, ajd mrbit ascendent v devici, ampak bolj daleč pa nebi šel... ej ampak če mi dobiš devico, ki bo res kul, ni problema.... seveda brez če bi bla čebula sam bula.... resne predloge prosim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Bobnar Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 hm no zdej pa ne sam stavit naokrog pa to, pa predlagaj.... : ) kje in kaj in kako..... hehe, saj, devic ne bo k mi bobnar vse pobere Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Ja.. bobni pridejo vedno prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 teh ravno ne, kakih asc. škorpijo pa Hja asc scorpie tud mislim da niso ravno moj tip.... tolkrat zaljubljen, pa nikoli v devico nikoli v asc scorpio.. hm mrbit so pa te kaj bolše.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Kje je bobnar (pa ne Bobnar) ko ga potrebuješ.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 berem tle post. se smejem pogledam puding pol pa lej ga vraga mravlo mam notr... pa se vprašam kolk sm jst res vegeterjanec s takimi dodatki... haha, tolk resno tud ne rabim bobnarja, kak bobn pa hehe, moj bratec bi tud ful rad nekaj bobnal, mularija presneta.... ko sem bil jaz njegovih let sem sam na punce mislil.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.