Skoči na vsebino

Bobni

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 150
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Haha pa tolk star kot ti prakticno, letnik 91, zdej je sedmi razred.. te zanimajo atletski kozorogi, z luno v škorpijonu ascendentom v kozorogu.... zelo nabit dečko, vsaj po postavi športnik... po aktivnosti pa niti ne, ampak pustmo to :) sam tko, da mu kako punco zrihtam, fant ma same neke bedne oboževalke, rabi kaj bolj hm inteligentnega.... hehe
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

x;)x hehe vsekakor bobnar, vsekakor... :vragec: še par let mu manjka pol bo pa glih tapravi.... :) hehe, nobena ne bo več varna pred :palec: čist tapravi da bo zakuru vs dnar kar ga ma, že zdej je čist mahnjen na avte pa motorje... ženske pa tko al tko pijejo dnar ... kt ameriška vojska... ;) hehe ta bo čist vredu, za rumeni tisk, še mal pa bo pršov v reprezentanco, zdej gre na neke kvalifikacije za tole.. ;) bomo vidli držmo pesti... hm ja mal mu manjka ekpinega duha, k ma stelijo v kozorogu, ampak upam da bo že kam zlezu, da mi nau šou pol ekonomijo študirat.... mali bratec... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Haha kolkr jst nimam zemlje ma on.... ;) njega bo kaka huda škorpijonka uhaklala, pol pa ne bo mogu niti mrdnt.... sicer pa fantu fali edin mal poguma... da ne rečemo jajc, ampak to bo najbrž z leti dobil, premal hodi po robu.... najbrž zato ne bo nikol bobnar.. vsekakor pa vredu ekonomist... sicer pa urca inštrukcij z bobni ;) se že veselim, kolk časa pa traja ta bon, kake deset let? mrbit bi blo pa fajn da bi naredili, lunin party kdaj, bolj blizu maribora, pol pa zavijem mal pogledat te okrogle, zadeve ... (bobne, seveda, no mrbit kako štajerko, okroglo na pravih mestih... ampak sam zarad štajerk nebi hodu gor...)

Hja... :vragec: Ash to ash dust to dust, ti boš šel pa na boben :) kot koža.... hehe, dobr tole, ajd, bomo vidli nekoč ko bo prišlo do tega, vsekakor bo, kar prpravi se, ;) pol pa čakaj leto štiri, pa pride jurček gor... vsekakor zarad štajerk....,

Tadada tadda tdaadtadadam dat tada tadaadtam dam dta data datadamdamdam damam tadam hehe, :) takole se pa blues spila, ;) hehe, to bi bla dobra smrt, dobra ideja, jst bom svoj pepel posu (khm toeroeticno ne ravno jaz, pač nekdo drug) po takih res carskih kitarskih strunah, pol pa razpošljem naokrog glasbenikom.... zastojn odlične strune... ni vrag da bo še muska z mene...

• 4 weeks later...

x;)x

zadnjič na rogli, na vlečnici..........sem skor dol padla....ati je rekel, da bomo plac za bobne naredli v garaži...........ha :eek: ............ha :eek: .....................wow :O: ............ampak sem gor ostala...na vlečnici...pol sem pa rekla, da bom dala dvosed iz sobe in bobne v sobo............................................komaj čakam x:Xx

tako, da bom bobnala x;)x

yeah...................................................................... x:Xx

• 1 year later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

moj fotr je igrou bobne v bendih, pol jih je pa prodal, da si je avto kupu, kekec tumpasti :vragec:

drug let ma pa 50 letnico, pa mu jih bova z matko kupla x;)x če ima kdo kake veze, kje bi se kake dobre Ludwig dobile za zmerno ceno (200-300k SIT) naj kar pove x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>no tole je pa boben (djembe) po katerem jst tolčem kadar me kej močno razpi***  x:Dx  dobra relaksacija, res! zdele bi mi zlo pasal... sam kaj k je že tok ura, bi sosedje znorel :vragec:

Ob priliki si bom kupil afro. bobna; dva pač. malega in velikega, ker en brez drugega ne gre ! x;)x :palec:

Komaj čakam...rom pom pom... x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>:eek:

Bobnal si?

schtraufenpacht!!! xsuperx

Oja, leta '75 sem s kolegi nastopil na tedanji (prvi) Rock selekciji (nekaj takega se je reklo) v Domžalah in smo bili peti od enajstih, med katerini je bil Domicelj npr. četrti, zmagala je pa Oda. Lušno je bilo. George Hayman bobne so imeli na odru, prvič sedel za čem takim x:Dx x:Dx . Wow!

Ampak potem smo po srednji šoli odšli vsaksebi, edini, ki je napravil košček kariere, je bil Srečko iz MS.

Srečko Merklin, Zasilni izhod, super fant, sami :palec: :palec: :palec: .

(Ampak anekdota:

Srečko je perfekcionisr za vola vbit in se je enkrat na vaji hotel naučiti na pamet Blackmoreov solo iz Highway star - Deep purple, prvi komad na koncertnem Made in Japan. Tiste triole, zna se, malo se ti že meša na koncu...

Sama sva bila tam v kevdru na Vidovdanski pa sva štartala. Jaz ritem, on trenira solo. Ne cel komad, samo solo. Vsakič, ko se je kje zmotil, je rekel NE, se ustavil pa sva šla od začetka.

Ko sva se ustavila ŠESTNAJSTIČ! (Devica je štela, hehe :vragec: ), sem mu rekel "Srečko, jaz verjamem, da je tebi VELIKO do tega, da bi to znal BREZ NAPAKE, jaz ti pravim, da znaš dovolj dobro, da bi lahko nastopal s tem solom, ampak JAZ NE MOREM VEČ. Deep purpli so moja najljubša banda, ampak jih bom zasovražil, če bova šla še naprej." Ni mu bilo lahko, šele kasneje enkrat sem izvedel, da je Kozorog. x:Dx Kako bi LAHKO odnehal? :vragec: Lahko ne, težko pa ... x:Dx )

Prav simpatično je bilo vse skupaj.

x:)x

kozorogi smo smotani...2 dni nazaj sm tud jest na sintič 1 uro vadil samo uvod (8 taktov) Abbe-The winner takes it all...pa se mi zdi, da še zdej nism dost nadrkan :vragec:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...