Kristalka 16. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2004 lej ga vraga mravlo mam notr... pa se vprašam kolk sm jst res vegeterjanec s takimi dodatki... moj bratec bi tud ful rad nekaj bobnal, mularija presneta.... ko sem bil jaz njegovih let sem sam na punce mislil.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Haha pa tolk star kot ti prakticno, letnik 91, zdej je sedmi razred.. te zanimajo atletski kozorogi, z luno v škorpijonu ascendentom v kozorogu.... zelo nabit dečko, vsaj po postavi športnik... po aktivnosti pa niti ne, ampak pustmo to sam tko, da mu kako punco zrihtam, fant ma same neke bedne oboževalke, rabi kaj bolj hm inteligentnega.... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 hehe vsekakor bobnar, vsekakor... še par let mu manjka pol bo pa glih tapravi.... hehe, nobena ne bo več varna pred čist tapravi da bo zakuru vs dnar kar ga ma, že zdej je čist mahnjen na avte pa motorje... ženske pa tko al tko pijejo dnar ... kt ameriška vojska... hehe ta bo čist vredu, za rumeni tisk, še mal pa bo pršov v reprezentanco, zdej gre na neke kvalifikacije za tole.. bomo vidli držmo pesti... hm ja mal mu manjka ekpinega duha, k ma stelijo v kozorogu, ampak upam da bo že kam zlezu, da mi nau šou pol ekonomijo študirat.... mali bratec... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 letnik 91, zdej je sedmi razredjaz sem 89 rabi kaj bolj hm inteligentnega.... hehe hehe vsekakor bobnar, vsekakor pa motorjehih ------------------------------------------- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Haha kolkr jst nimam zemlje ma on.... njega bo kaka huda škorpijonka uhaklala, pol pa ne bo mogu niti mrdnt.... sicer pa fantu fali edin mal poguma... da ne rečemo jajc, ampak to bo najbrž z leti dobil, premal hodi po robu.... najbrž zato ne bo nikol bobnar.. vsekakor pa vredu ekonomist... sicer pa urca inštrukcij z bobni se že veselim, kolk časa pa traja ta bon, kake deset let? mrbit bi blo pa fajn da bi naredili, lunin party kdaj, bolj blizu maribora, pol pa zavijem mal pogledat te okrogle, zadeve ... (bobne, seveda, no mrbit kako štajerko, okroglo na pravih mestih... ampak sam zarad štajerk nebi hodu gor...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Hja... Ash to ash dust to dust, ti boš šel pa na boben kot koža.... hehe, dobr tole, ajd, bomo vidli nekoč ko bo prišlo do tega, vsekakor bo, kar prpravi se, pol pa čakaj leto štiri, pa pride jurček gor... vsekakor zarad štajerk...., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Tadada tadda tdaadtadadam dat tada tadaadtam dam dta data datadamdamdam damam tadam hehe, takole se pa blues spila, hehe, to bi bla dobra smrt, dobra ideja, jst bom svoj pepel posu (khm toeroeticno ne ravno jaz, pač nekdo drug) po takih res carskih kitarskih strunah, pol pa razpošljem naokrog glasbenikom.... zastojn odlične strune... ni vrag da bo še muska z mene... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 zadnjič na rogli, na vlečnici..........sem skor dol padla....ati je rekel, da bomo plac za bobne naredli v garaži...........ha ............ha .....................wow ............ampak sem gor ostala...na vlečnici...pol sem pa rekla, da bom dala dvosed iz sobe in bobne v sobo............................................komaj čakam tako, da bom bobnala yeah...................................................................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 in soseska bo navdushena nad milozvochnim bobnanjem 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 **** gleda sosede se nimajo kaj pritoževat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 meni so vreji bobni sami jih ne igram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Tudi meni so bobni v redu, samo jih ne igram več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 kakšni nezakomplicirani ritmi mi grejo fajn na djembe....razen če prihrumi moment navdiha.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ta tema tut obstaja Za zdej ma sam bobenček,Jaz pa bobenček osem let. Super leta, veliko lepega. Čeprav je bilo med nastopi zelo veliko tudi - pogrebov (godba na pihala). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Bobnal si?schtraufenpacht!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ....bern tud poln presenečenj..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 no tole je pa boben (djembe) po katerem jst tolčem kadar me kej močno razpi*** dobra relaksacija, res! zdele bi mi zlo pasal... sam kaj k je že tok ura, bi sosedje znorel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 moj fotr je igrou bobne v bendih, pol jih je pa prodal, da si je avto kupu, kekec tumpasti drug let ma pa 50 letnico, pa mu jih bova z matko kupla če ima kdo kake veze, kje bi se kake dobre Ludwig dobile za zmerno ceno (200-300k SIT) naj kar pove Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>no tole je pa boben (djembe) po katerem jst tolčem kadar me kej močno razpi*** dobra relaksacija, res! zdele bi mi zlo pasal... sam kaj k je že tok ura, bi sosedje znorel Ob priliki si bom kupil afro. bobna; dva pač. malega in velikega, ker en brez drugega ne gre ! Komaj čakam...rom pom pom... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 a ve kdo za kaksen plac u Lj. za vadit?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ve kdo za kaksen plac u Lj. za vadit?? Za ropotanje ali igranje? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 za ropot, ki ni primeren za stanovanjski objekt z povprecno debelimi stenami; sicer pa kakor komu ne, prav tako kot glasba. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Greš v trgovino "BigB." na jurčkovo in si daš duška! Al pa v kakšno drugo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bobnal si?schtraufenpacht!!! Oja, leta '75 sem s kolegi nastopil na tedanji (prvi) Rock selekciji (nekaj takega se je reklo) v Domžalah in smo bili peti od enajstih, med katerini je bil Domicelj npr. četrti, zmagala je pa Oda. Lušno je bilo. George Hayman bobne so imeli na odru, prvič sedel za čem takim . Wow! Ampak potem smo po srednji šoli odšli vsaksebi, edini, ki je napravil košček kariere, je bil Srečko iz MS. Srečko Merklin, Zasilni izhod, super fant, sami . (Ampak anekdota:Srečko je perfekcionisr za vola vbit in se je enkrat na vaji hotel naučiti na pamet Blackmoreov solo iz Highway star - Deep purple, prvi komad na koncertnem Made in Japan. Tiste triole, zna se, malo se ti že meša na koncu... Sama sva bila tam v kevdru na Vidovdanski pa sva štartala. Jaz ritem, on trenira solo. Ne cel komad, samo solo. Vsakič, ko se je kje zmotil, je rekel NE, se ustavil pa sva šla od začetka. Ko sva se ustavila ŠESTNAJSTIČ! (Devica je štela, hehe ), sem mu rekel "Srečko, jaz verjamem, da je tebi VELIKO do tega, da bi to znal BREZ NAPAKE, jaz ti pravim, da znaš dovolj dobro, da bi lahko nastopal s tem solom, ampak JAZ NE MOREM VEČ. Deep purpli so moja najljubša banda, ampak jih bom zasovražil, če bova šla še naprej." Ni mu bilo lahko, šele kasneje enkrat sem izvedel, da je Kozorog. Kako bi LAHKO odnehal? Lahko ne, težko pa ... ) Prav simpatično je bilo vse skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 kozorogi smo smotani...2 dni nazaj sm tud jest na sintič 1 uro vadil samo uvod (8 taktov) Abbe-The winner takes it all...pa se mi zdi, da še zdej nism dost nadrkan Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.