Skoči na vsebino

Bobni

Kristalka

Recommended Posts

sej to mislim, nadrkan s feelingom x:Dx

sem pa gledal bobne na eBayu, so skori pol cenejši kot tu, sam koliko pa stane prevoz sem? že samo po ameriki je prevoz 100-150$, koliko šele, da pride v Slovenijo :eek:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• 10 months later...
  • Komentarji 150
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 3 months later...
Guest SheBoom

pozna kdo koga, ki se, recimo temu 'profesionalno', ukvarja z igranjem tolkal: ne baterije, marimbe ... ampak bolj bongosi, konge, darabuke ... pa na področju ljubljane ali gorenjske, primorska, ki je v tem že zelo spredaj, odpade (ker je predaleč ... :sori: )

... in je seveda pripravljen to poučevat

Guest SheBoom

super!

upam, da mi bo čimprej ratal vpis - takoj ko bo čas seveda ... :sori:

sem bla lani al predlani (?) v Izoli na seminarju brazilskih tolkal ... :2src: takrat sem prvič igrala "direktno na dlan". In se mi zdi bolj praktično kot tolkala alla baterija, timpani, marimba ... in še inštrument lažje prenašaš x:)x

... zato so pa tolko bolj trpele moje krhke roke :O:

jst sm biu pa prejsni teden na tecaju unga africana (burkina faso..) in tipo dobro spila :palec: sam sm biu sam 1 dan, ker mi je blo dougcas, ker rad delam tudi z nogami zraven :vio: sam kljub temu je biu pa ornk shuuuuuussssssss k se cca. 20 ljudi spravi isti ritem an djeme naeknkrat :eek: :eek: :eek: :palec: hudooooo no... zraven pa smo spilal se ritem sekcija razne druge bobne, bolj bass varianto. :vio:

v glavnem, tistega ki to veseli, zelo priporocam!!! pa tudi za baterijo je fajn, da se trenira roke! x;)x

• 1 month later...

te teme sploh nisem videla...

tudi jaz igram bobne...in so res nekaj najlepšega...

od nekdaj je bila moja želja igrat bobne...

pa se mi je le uresničila...

a jih še kdo igra?? x:)x

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

djembe fajn :palec:

sam jst mam pa raj baterijo x8Dx da se z nogami kej migam. djembe pa so odlicne za roke vezbat! :palec:

spilam pa zdej 0, pa tut bobnov pa placa nimam zdej :sori: bi mi bla huda da lahk komu kej pokazem, k se glih uci recimo, pa se jst mal zaigram zraven x:Dx

men je sicer ponavad najboljs ce je se kak bas pa kitar zraven.. vsaj kaka melodija no... x:px x;)x

Guest SheBoom
sem par let igrala baterijo ... in na koncu še nekaj malega bongose ... in vse moje znanje je v trenutku poniknilo ... ni blo več časa, ampak nekaj me vleče nazaj xangx

čaw lubčki x:)x x:)x x:)x

jes bi pa na moji đembici mogu počas opno zamenat. a se komu kej sana, ke bi se dobila tista afriška koza x?x oz kdo to dela?

lp. janko

Sanja se mi ne kje bi pri nas to dobu, vem pa da so v Afrki zelo dobre kože x:Dx -

Lahko pa vprašam, malo naokoli. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...