cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 sej to mislim, nadrkan s feelingom sem pa gledal bobne na eBayu, so skori pol cenejši kot tu, sam koliko pa stane prevoz sem? že samo po ameriki je prevoz 100-150$, koliko šele, da pride v Slovenijo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 http://www.sorsak.com/mp3/TamaKlinikaV%20Ljubljani.AVI - video http://www.sorsak.com/mp3.html Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2006 free.. moj inštruktor-marko ... ampak se že dolgo nisma vidla.. evo.. prodala sem moje sranje.. drug teden pride Tama Superstar.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 kulsk! jst sm tut svoje prodal, ker sm sam parkrat spilu nanje, ker nism meu placa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2006 mm.. škoda da ni placa.. jaz mam moje še kr v sobi.. je dovolj velika še za to.. čakam na september.. pride nova pošiljka in večja izbira.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 good luck! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2006 hvala free Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 pozna kdo koga, ki se, recimo temu 'profesionalno', ukvarja z igranjem tolkal: ne baterije, marimbe ... ampak bolj bongosi, konge, darabuke ... pa na področju ljubljane ali gorenjske, primorska, ki je v tem že zelo spredaj, odpade (ker je predaleč ... )... in je seveda pripravljen to poučevat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 tukaj ucijo djembe (uros) + forum, + infoti o predavanjih, etc... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 free, najlepša hvala ... te strani pa res še nism nikol našla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Pa dobr učijo. Preizkušeno. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 super!upam, da mi bo čimprej ratal vpis - takoj ko bo čas seveda ... sem bla lani al predlani (?) v Izoli na seminarju brazilskih tolkal ... takrat sem prvič igrala "direktno na dlan". In se mi zdi bolj praktično kot tolkala alla baterija, timpani, marimba ... in še inštrument lažje prenašaš ... zato so pa tolko bolj trpele moje krhke roke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 jst sm biu pa prejsni teden na tecaju unga africana (burkina faso..) in tipo dobro spila sam sm biu sam 1 dan, ker mi je blo dougcas, ker rad delam tudi z nogami zraven sam kljub temu je biu pa ornk shuuuuuussssssss k se cca. 20 ljudi spravi isti ritem an djeme naeknkrat hudooooo no... zraven pa smo spilal se ritem sekcija razne druge bobne, bolj bass varianto. v glavnem, tistega ki to veseli, zelo priporocam!!! pa tudi za baterijo je fajn, da se trenira roke! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 te teme sploh nisem videla...tudi jaz igram bobne...in so res nekaj najlepšega...od nekdaj je bila moja želja igrat bobne...pa se mi je le uresničila... a jih še kdo igra?? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Igram še ne, 15. tega pa začnem djembe. Za začetek. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Igram še ne, 15. tega pa začnem djembe. Za začetek. kaj začneš?djembe? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 kaj začneš?djembe? Ja. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 djembe fajn sam jst mam pa raj baterijo da se z nogami kej migam. djembe pa so odlicne za roke vezbat! spilam pa zdej 0, pa tut bobnov pa placa nimam zdej bi mi bla huda da lahk komu kej pokazem, k se glih uci recimo, pa se jst mal zaigram zraven men je sicer ponavad najboljs ce je se kak bas pa kitar zraven.. vsaj kaka melodija no... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 čaw lubčki jes bi pa na moji đembici mogu počas opno zamenat. a se komu kej sana, ke bi se dobila tista afriška koza oz kdo to dela?lp. janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Bobni ja... Drums stop...Bass solo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Sweet Smoke- Silly Sallyče ma kdo rad bobne, mu bo tale komad res sedu. srednji del, k je komad ene 15 minut dolg. pa jes sm ga clo na e mulah dobu. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 sem par let igrala baterijo ... in na koncu še nekaj malega bongose ... in vse moje znanje je v trenutku poniknilo ... ni blo več časa, ampak nekaj me vleče nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 KLE upras, ce cs. čaw lubčki jes bi pa na moji đembici mogu počas opno zamenat. a se komu kej sana, ke bi se dobila tista afriška koza oz kdo to dela?lp. janko Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 čaw lubčki jes bi pa na moji đembici mogu počas opno zamenat. a se komu kej sana, ke bi se dobila tista afriška koza oz kdo to dela?lp. janko Sanja se mi ne kje bi pri nas to dobu, vem pa da so v Afrki zelo dobre kože - Lahko pa vprašam, malo naokoli. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 lubči... kot vbobnarji me ztastopte, da se mi zdej reeeeesssss ne lub use vas brat.... ker suimpl ne vidm dobr Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.