ananta 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 (popravljeno) SnowCrash se dogaja ko O5 praktikant SPROZHI DOGODEK V MINUTAH (ure so ok, dnevi tudi), torej INSTANT KREACIJA. Za to porabi ... minute! Nikoli ne vidi kar dela zateo kar se gre za MENTALNO tehnologijo. O5 lahko vporabi vsepovsod, pravzaprav inicijacija poteka vsepovsod in ob tem cajtu! Pravkar se inicirash! Torej gre se za direktno vstvarjanje dogodkov. Ne porabite nich vech kot O5 da bi se sanje materijalizirale celo v minutah (SnowCrash). Vsakdanje chudezhi Vas chakajo. Zainteresirani lahko mejlajo ananta@spunge.org kjer dobijo (upam)pravilni text z slovenskimi chrkami;) Pravkar potekajo O5IRIS inicijacije! O5, O5IRIS, Miracle Works Initiation Candidates are welcome to suppy their natal data. The initiations usually last one day and a half with the average price of 200 euros per day. Discounts available for genuine initiates and neophytes. Business O5 average = 100 euros per hour. Peripatetic sessions in Venice from 50 euros for a 4 hours average. Send your e-mail and natal data to ananta@spunge.org SMS + 385 91 108 108 4 Klaudio Zic Valentin Solis O5 by e-mail from 200 euros per month. ananta@spunge.org http://ghettobox.dhs.org/pucklist © 2004 Klaudio Zic, All Rights Reserved. News and your posts: news://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5 O5 The following phases are important: AFFIRMATION in which we strongly affirm the wanted reality 1. IDENTIFICATION (2.) in which we assume the responsability for the obstacle by becoming the obstacle and expanding it to the limit 3. NAMING labeling the obstacle for deletion 4. DISCLAIMING desidentification 5. LETTING GO while the negativity autodissolves into oblivion, the released energy is used to strongly focus on the AFFIRMATION of our desired and ideal reality news://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5 http://puck.dhs.org O5Oberon5 magijska tehnika u pet koraka za (dis)kreiranje željene realnosti.Osnovni pojmovi: ALFA= pozitivna, jaka afirmacija, rijeè, reèenica, slika,simbol koji odražava naš . naum, jasnu namjeru stvaranja neèega.BETA= otpor realizaciji alfe, bilo tko i bilo što na bilo kom nivou štosprjeèava, smeta da se naša alfa manifestira kao željena realnost. ALFAAlfa može biti: autosugestija ili afirmacija, tzv. idealna scena i kartaskrivenog blaga, sigil, mantra... AUTOSUGESTIJA ILI AFIRMACIJA: je jakapozitivna izjava da je nešto veæ takvo, formirano, postojeæe. Afirmacijeuvijek izražavamo u sadašnjem vremenu, znaèi da bi oblik “Ja sam zdrav.”ili “Ja sam savršeno zdravlje” bio prihvatljiv, umjesto “Ja æu bitizdrav”. Afirmaciju uvijek izražavati pozitivnom reèenicom “Ja neæu bitikukavica” se ne smatra povoljnim oblikom nego “Ja sam hrabar”. Afirmacijamože biti jedna reèenica(kratka i jasna), rijeè, više reèenica okupljenihoko iste namjere. Bolje je koristiti kraæe reèenice i istovremeno neraditi sa afirmacijama za razlièite svrhe. Afirmacije igovaramo glasno,šapatom, mentalno, dok radimo, vježbamo, hodamo, trèimo, pišemo ih,slušamo(mentalno ili sa kazete, CD-a)... Zanimljiva je tehnika pisanjaafirmacija u sva tri lica jednine: JA xyz sam_____ . Ti xyz si _____ .xyz je _____ .Pri èemu je zgodno zamisljati kako nam netko govori upravo ono štoafirmiramo, ili netko o nama to govori. Pritom je bitno svaki otpor,negativnu misao, stav, svako nemoj, ne smiješ, nemoguæe, registrirati idiskreirati. Mi se pri afirmiranju ne koristimo prisilom nitiuvjeravanjem, veæ na jedan odluèan/opušten naèin utjeèemo na naše stavove,uvjerenja. Izrada idealne scene i karte skrivenog blaga.Ovo su jednostavne, zabavne i efikasne tehnike u izazivanju promjena umatrixu po volji. Kod izrade idealne scene jednostavno odaberemo jedancilj za odreðeno životno podruèje te jasno opišemo cijelu situaciju kao daje taj cilj ostvaren u potpunosti. Opis je u sadašnjem vremenu tj. vrijedesva uputstva kao i kod izrade afirmacija, s tim da ovdje koristimo višereèenica za opis odreðene situacije.Na kraju opisa dodati:”Ovo ili neštobolje, sada se manifestira za mene.Na potpuno zadovoljavajuæe i harmoniènenaèine, za najviše dobro svih nas.” Karta skrivenog blaga je materijalnaslika željene realnosti. Ona stvara jasnu i oštru predodžbu našealfe.Izraðuje se crtanjem, izradom kolaža iz slika izrezanih iz magazina,razglednica, prospekata ... Kod izrade mape s blagom mi se isto kao i uidealnoj sceni prikazujemo u veæ ostvarenoj željenoj situaciji, sa potpunoostvarenim ciljem.Poželjno je karte raditi posebno za svaki cilj iliživotno podruèje radi lakšega fokusa pažnje pri radu(gledanju). Obaveznostaviti sebe u kartu, fotografije daju vrlo realistiène rezultate.Velièina karte je proizvoljna, od malog papriæa pa do slike preko cijelogazida. Uvijek ukljuèiti simbole, slike, formule, koje oznaèavaju Boga –danas podsjeti odakle sve dolazi. Koristiti dosta boja, neka slika budeživa. Upisati odgovarajuæe afirmacije, simbole, sigile, te sto je bitnouokviriti mapu npr. iscrtati 1,5 cm širok okvir voštanim bojama,flomasterom, priljepiti okvir itd. Opet kao i kod idealne scene ukljuèitiafirmaciju: “Ovo ili nešto bolje sada se oèituje za mene. Na potpunozadovoljavajuæe i harmoniène naèine za najviše dobro svih nas.” Provestisvaki dan uz kartu i O5 neko vrijeme je sve što je potrebno, mada se èinida su i mape sa stalnim prebivalištem u ormaru poprilièno efikasne. Izrada i upotreba sigila.Ovo je vrlo jednostavna i efikasna tehnika u kojoj naš naum jasnodefiniramo te izrazimo u nekom simboliènom obliku koji u pravilu ni poèemu ne asocira na željeno. Zgodno je sigil izraditi tako da najprijejasno izrazimo ono što hoæemo, izbacimo sva slova koja se javljaju dva iliviše puta, te preostala aranžiramo u monogram, slièicu, nekakav naš simbolkoji je u ovom slucaju naša alfa. Slova je moguæe izraziti raznimsimbolima, alfabetima, runama koji se isto tako mogu koristiti prikonstrukciji sigila.Dalje možemo konstruirati mantre, anagrame i sl.Integriranje sigila u “podsvjesno” vrši se na zaista razne naèine npr.neti- neti proces, i u stanju praznine istu ispunimo našim sigilom(nosaènamjere) te nakon toga više ne mislimo na sigil i cijeli proces. Naravnoako smo u stanju bez misli, ako nismo- možemo nesto zanimljivo èitati isl. BETA Um se sastoji od parova suprotnosti, tako da za svaku našu alfu imamo ibetu koja se javlja u vidu otpora, suprotnih misli, osjeæaja.To mogu bitiprošla negativana iskustva koja jednom proživljena više nièemu ne služeveæ samo stvaraju i održavaju unutarnje i vanjske prepreke svakojpozitivnoj promjeni, isto je i sa zabranama, utjecajem medija itd. Jasnoje da za svaku alfu imamo i po cijele èopore beta(parova suprotnostialfa/beta), ili tek nezamjetne “male” bete s kojima se postupa na istinaèin- diskreira ih se O5 tehnikom. Ukratko O5 procedura bi tekla ovako:ALFA- jasno namjeravaj cilj (identifikacija sa alfom)Registriraj bete STOPI SE, IDENTIFICIRAJ SA BETOMPROŠIRI SE DO KRAJNJIH GRANICAIZAÐI IZ BETE I IMENUJ JEODRECI SE BETEODVRATI PAŽNJU, NE RADI NIŠTA, PUSTI BETU DA SE DISKREIRAReafirmiraj ALFU(identifikacija sa alfom) IDENTIFIKACIJABete možemo zamisliti na razne naèine(crni oblak), ponekada veæ imajugotove oblike.Pravila kako bete izgledaju nema, a neka je svatko za svojsluèaj zamisli upravo onako kako mu se èini da izgleda. Znaèi beta imaodreðeni oblik+ energija bete, kasnije æe dobiti i ime.Prvi korak pridiskreaciji bete je da se identificiramo tj. postanemo to što nam smeta,što mrzimo, na što smo ljuti, pri tome ne pružajuæi bilo kakav otpor nitito radimo silom. Mi prenosimo našu svijest u betu i beta postajemo. Zavježbu ovoga koraka radimo prijenos svijesti u kamenje, biljke, životinje,ljude, mora, planine, planete, ideje(damo joj oblik)...npr.5min biti maèkaje ok, samo ovdje ništa ne diskreiramo.Pri diskreaciji poistovjeæujemo sesa betama.Teško da se može za veæinu ljudi govoriti o 100% identifikaciji,ali i djelomièna je ok.U trenutku identifikacije mi percipiramo sa toèkegledišta objekta identifikacije koji smo u tom trenutku mi sami. Pridiskreaciji poistovjeæujemo se sa betama, pri kreaciji sa alfama. Korakdalje.Dubinska toèka(baricentar). Ovo je vrlo bitan dio cijele tehnike ièini je vrlo moænom.Na ovome dijelu diskreacionoga procesa mi presaðujemo,sažimamo našu svijest u samu dubinsku toèku, centar moæi bete. Kod èovjekato je toèka cca 7 cm ispod pupka i nešto prema kralježnici (prouèi chikung, tai chi, aikido...). Pošto sve ima svoju dubinsku toèku kao i priuvježbavanju prvog koraka i ovdje radimo sa raznim objektima po želji, usmislu vježbe i dobivanja specifiènog osjeæaja potrebnog da bi “držali”baricentar. Pri diskreaciji radimo sa betama ma što/tko god one bile (ibilo gdje). Sažimamo svijest u dubinskoj toèki bete do te mjere(atom), daje prostor bete poput cijelog svemira, a mi smo mu u samom centru moæi.2.)Širenje do krajnjih granica bete.Sada zapoèinjemo sa dubokim udahom, udišuæi betu širimo se iz baricentrado njenih krajnjih granica. Udah je bitan detalj, a do krajnjih granicaznaèi do “kože i vrhova kose” bete. 3.)Ovdje smo izvan bete. Proširili smose do krajnjih granica i sada neutralno promatramo betu iz daljine te jeimenujemo. U jednom nehajnom maniru priljepimo na betu bilo koji prikladannaziv ( x, beta, smeæe). Ovo je bitno jer sve što postoji ima ime i oblik.Sve se ovo obavlja opušteno i gotovo nehajno.4.)Ta beta(znamo kako se zove i kako izgleda) je naša kreacija. Preuzimamou ovoj toèki odgovornost za postojanje bete, bilo koje bete kojudiskreiramo. Ona je tu samo zato jer smo je mi sami stvorili a više je netrebamo i odrièemo je se. “Ova x beta je moja nekadašnja a sadabespotrebna kreacija, ne treba mi više, upotrijebit æu njezinu energiju zanešto konstruktivno.” Možemo se koristiti i kraæim izjavama, bitan jesmisao i princip rada. 5.)U ovome koraku ne radimo ništa veæ odvratimopažnju i pustimo da se beta sama od sebe diskreira. Reafirmiraj alfu. Opet se nakon diskreaciju poistovjetimo sa alfom(afirmacija, mapa blaga, sigil...). Ako je potrebno, ako se javi betaponovimo proces diskreacije. Literatura: Franz Bardon: Inicijacija u hermetizamKeith Sherwood:Umijeæe iscjeljivanjaPeterCarroll: Liber null & PsychonautShakti Gawain: Kreativna vizualizacijaKlaudio Žic puck.dhs.orgNadam se da bi ovo bilo u redu. Pozdrav! Popravljeno 12. marec 2004 -> ananta Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 mislim da je dober avtor živorad mihajlovič slavinski in metode exalibur ,kreaton ,meta exalibur ipd. vse te metode vsebujejo formule kreacije in diskreacije... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Nisem ravno vsega prebrala, pa me vseeno zanima, če so to takšni veliki magiji, zakaj potem toliko računajo za svoje iniciacije. Konec koncev, če se že gredo neko kreiranje dogodkov, si lahko skreirajo npr. dobitek na lotu itd ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Tiana! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Tiana, bigmisto vprasanje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Jaz sem pa ob tem naslovu "O5iris" najprej pomislila, da to pomeni, kako nekoga opetiriš - okol prineseš! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 metode ki je omenjena ne poznam ,vendar imam asociacijo da je preplonkana iz drugih tehnik ki sem jih omenila ...vendar stvari niso tako preproste kot izgleda..delati je treba noro in moj prijatelj je po letu dni trdega dela vsak dan dosegel uspeh.tu velja kar vložiš toliko dobiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 12. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2004 O5IRIS je zelo zanimiva inicijacija. Samo je kakshnih 7 iniciranih. Lahko se inicirash v O5 tudi po e-mail-u, saj se tako zhe veliko ljudi iniciralo z odlichnimi SnowCrash (instant!) izkushnjama. From: WR106 (smith@sdf.lonestar.org)Subject: Avatar$ Moneymaking in SedonaView: Complete Thread (2 articles)Original FormatNewsgroups: alt.clearing.homer-w-smith, alt.clearing.avatar, alt.spiritual.enhancementDate: Fri, 16 Mar 2001 17:13:59 +0100 ate: Mon, 05 Mar 2001 10:36:17 -0800From: hello all <seeker346@hotmail.com>To: puck@ghettobox.dhs.orgSubject: O5, Avatar CHP, Sedona O5 is a great tool, but i would like to know what makes it more powerfulforsome than the Avatar CHP and the Sedona Method. I have used all threeandget the same results with all three. They all will allow you to createinphysical reality. As an example i started with a simple goal ofmanifesting$100 or more by only using each of these techniques. One at a time ofcourse. With the Avatar CHP i was able to create $500 in 4 days by doing nothing else. With the O5 i was able to create about $600 over a 3 dayperiod. But keep in mind that using any of these techniques first wouldhavemade the one i used next a little better because i would have clearedoutsome of my beliefs to creating money with the first technique so therewasless work on the second and third. Which probably explains why when igot tothe Sedona Method, which took me a little longer using it to get to that state where i just knew the money was coming, but with Sedona i createdover$700 in 1 day. It would appear to me based on this that they all can create as good asoneanother, it just depends on where your focus is in using the techniques. Anyway, i would love to hear some feedback on this from others using O5andmaybe some other techniques. Google Home - Advertise http://groups.google.com/groups?q=o5%2Bsed...&oe=UTF-8&hl=en Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.