Skoči na vsebino

Kako ga preboleti in začeti Živeti?

alice

Recommended Posts

• Komentarji 181
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Znova: Gre pa se tudi za nekak spoštovanje, cenjenje preteklega odnosa. če vsaj sloves ni tak Plemenit, potem je treba tole osebo kregat ˝.Sploh ji nič ni pomenilo odnos med njima,če si je strogo zadala, da pač ni za njega. Ok, zihr ni to nardila takoj v preklapljanju, je pa zrazmišljala o tem nekaj tednov morda .Res je,svobodna v odločanju, nima pa odgovornosti! Sam zakljucek,hahja;... poznam tako štorjo, je nardila moja sestra to nekomu; ampak saj; bi jest kr prebutal take osebke, res! izkoriščen˝ odnos ,itak, hmmm

Le delno se strinjam s tabo. Res je grdo, da jo je odjebal, ampak je sama kriva. Kolikor sem zasledila, sta si na zacetku se pisala smse in se pogovarjala, potem pa ga je zacela "posiljevat", ker je spoznala da je naredila napako in se je model pac odlocil, da ne bo imel stikov z njo. Jaz ga razumem. Ce je spoznal novo punco, ona pa ga nenehno klice in nadleguje, mu sigurno ni prijetno. Rad bi zivel naprej normalno zivljenje, ne da se mora nenehno sekirat.

Mogoce bi ostala frenda, ce bi bila ona malo bolj pasivna, ampak zal ni bila..

Malo zakomplicirano sem povedala, ampak upam da razumes bistvo. x^x

Deli na socialnih omrežjih

Kako ga preboleti?

Preprosto:

zaživeti

se lepo imeti

plesati in peti...

Ce tako, krasni so obeti... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa.. :palec:

Drugače pa..počistiti stanovanje...odvreči navlako, zbrisati sms-je, maile..in podobno... ne hrani ničesar, nad čimer bi se lahko s solznimi očmi naslajala, slike pospraviti tja, kjer hraniš slike iz otroštva in podobno...

Predvsem pa ISKRENO razmisliti...če je bilo z njim res tako kul in edinstveno, da bi želela samo z njim...živeti do konca življenja... xrolleyesx

Spomniti se vseh stvari, ki si jih počela njemu na ljubo...pa jih v resnici ne maraš.. :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Ej Alice, vsako dejanje ki ga narediš ima neke posledice. In to kar zdaj doživljaš so posledice tvojega dejanja. Da me ne boš narobe razumela, ne obsojam te, ampak zavedaj se da je to rezultat tvojega odnosa do bivšega. Če tvoj bivši ve, zakaj si ga pustila,..., potem nimaš kaj, preboli, pejt naprej. Išči. Nas decov je dost', na tem svetu.

Saj, jaz sem v tem trenutku v podobni situaciji, vendar sem se z bivšo pogovoril in veš počutim se kot prerojen. Gledam naprej, na nova spoznastva.

Ja sam ka mali pao s lipe

xDDx x:o)x Predstavljaj si ga v roza tangicah in pajkicah. x:o)x

Ma, ko ne morem nikakor Mitjo zmutit, da oblece pajkice... in to moje 'ta krevljaste' x:o)x :zoro: x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Drugače pa..počistiti stanovanje...odvreči navlako, zbrisati sms-je, maile..in podobno... ne hrani ničesar, nad čimer bi se lahko s solznimi očmi naslajala,  slike pospraviti tja, kjer hraniš slike iz otroštva in podobno...

Predvsem pa ISKRENO razmisliti...če je bilo z njim res tako kul in edinstveno, da bi želela samo z njim...živeti do konca življenja... xrolleyesx

Spomniti se vseh stvari, ki si jih počela njemu na ljubo...pa jih v resnici ne maraš.. :xx!:

Astra

:palec: ....

drugače pa ni čudežnega recepta. Imeti se moraš rad in ostati dober do sebe in prav tako do drugih in z tem bo prišla nova možnost, nova iskrena priložnost....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Drugače pa..počistiti stanovanje...odvreči navlako, zbrisati sms-je, maile..in podobno... ne hrani ničesar, nad čimer bi se lahko s solznimi očmi naslajala,  slike pospraviti tja, kjer hraniš slike iz otroštva in podobno...

Astra

:palec: ....

drugače pa ni čudežnega recepta. Imeti se moraš rad in ostati dober do sebe in prav tako do drugih in z tem bo prišla nova možnost, nova iskrena priložnost....

Saj to si lepo napisala, ampak ce bi bili vsi taki, na svetu ne bi bilo ne vojne, ne sovrastva,...

Vem, da bi se morala strinjat s tabo ZNOVA. Vendar je tako težko zdržati. Trudim se to pa. Trudim, da ne razmišljam o njemu in da ne "buljim v telefon" . Na momente pa je zelo težko in kriza naredi svojo paniko, ta pa svojo reakcijo. :V:

Bojim se, da se z vsako minuto, ki jo preživi z njo oddaljuje od mene.

Po drugi strani pa mislim, če sva si usojena, bova že prišla skupaj, če ne pa....ah, kje so dobri fantje??

Sklenila sem, da se bom ravnala po večini vaših nasvetov in ga pustila pri miru. Danes teče tretji dan odkar ga ne gnjavim več in nekako se kar dobro držim. Upam, da bom vzdržala. x?x

... Sklenila sem, da se bom ravnala po večini vaših nasvetov in ga pustila pri miru. Danes teče tretji dan odkar ga ne gnjavim več in nekako se kar dobro držim. Upam, da bom vzdržala. x?x

:palec: :palec:

xcrossfingx

Picasso

Saj to si lepo napisala, ampak ce bi bili vsi taki, na svetu ne bi bilo ne vojne, ne sovrastva,...

Znova, vedno zacni pri sebi, ne oziraj se kaj drugi pocnejo...svet je tak ko si ga naredis...ker tisti, ki stresa negativo in samo slabo, dobi tocno to nazaj in samo to...tisti, ki je sonce -dobi nazaj sonce (poleg kaksne plohe).

Ce, nekdo svinja po drugih ljudeh in jih ponizuje, meni tega ni treba....jaz jim lahko dam nasmeh in iskren pogled....to pa je razlika!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dobri ste mi vi LUNATIKI.

Priznam, da se ob vaših komentarjih tudi nasmejim in jih resno vzamem v premislek.

Da še malce pojasnim:

v odločitev, da zamenjam partnerja se nisem odločila v navalu neke hitre zaljubljenosti, ampak sem se poskušala vse naredit da sem se tega drugega ogibala. Sej se je on tudi trudil, pa nama ni uspelo. Skratka, po približno osmih mesecih poznanstva s tem fantom sem se odločila, da prekinem dolgoletno vezo.

In ta boleča "kao nova zveza" mi je porušila vsakršno predstavo, da bi mogoče pa še našla fanta, ki bi bil primeren zame. Ta drugi je bil človek, ki mi je jemal energijo in me spravljal vse prej kot v veselje. Priznam pa tudi, da se glih posebno nisem trudila, ker sem nonstop primerjala ta odnos z odnosom, ki sem ga bila vajena.

Res ne vem, kako je biti sam in kaj početi sam s sabo. Kakor hitro se umirim, že razmišljam.....Groza. Kako je človek lahko šibek!!!

xcrossfingx vem, da zmoreš xcrossfingx , če sem jaz, boš tudi ti.Ne se samopomilovat, sigurno imaš prijatelje, pojdi v lajf, smej se, zabavaj, boš vidla, da te bo groza minilia.Pa kaj prijetnega ti bo prišlo nasproti...
Glej naprej, če se le da,...

Res ne vem, kako je biti sam in kaj početi sam s sabo. Kakor hitro se umirim, že razmišljam.....Groza. Kako je človek lahko šibek!!!

uživaj v svoji družbi, uživaj sama s seboj,

spoznavaj se tako kot si - ti sama,

počni stvari, ki jih lahko počneš sama;

predvsem pa ne beži pred seboj.

pusti misel, da pride, a pusti jo tudi, da odide xcrossfingx xcrossfingx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Vem, da bi se morala strinjat s tabo ZNOVA. Vendar je tako težko zdržati. Trudim se to pa. Trudim, da ne razmišljam o njemu in da ne "buljim v telefon" . Na momente pa je zelo težko in kriza naredi svojo paniko, ta pa svojo reakcijo. :V:

Bojim se, da se z vsako minuto, ki jo preživi z njo oddaljuje od mene.

Po drugi strani pa mislim, če sva si usojena, bova že prišla skupaj, če ne pa....ah, kje so dobri fantje??

Sklenila sem, da se bom ravnala po večini vaših nasvetov in ga pustila pri miru. Danes teče tretji dan odkar ga ne gnjavim več in nekako se kar dobro držim. Upam, da bom vzdržala. x?x

Jutri, ko bos zdrzala se cetrti dan :palec: xDDx , se pa pridi spet pohvalit - a ni fajn obcutek, ko ti nekaj uspe?!

uživaj v svoji družbi, uživaj sama s seboj,

spoznavaj se tako kot si - ti sama,

počni stvari, ki jih lahko počneš sama;

predvsem pa ne beži pred seboj.

pusti misel, da pride, a pusti jo tudi, da odide xcrossfingx xcrossfingx

Uh Umetnica, kako lepo. x:)x :palec:

Ja spoznaj najprej dobro sebe, s seboj boš živela do konca življenja, prepričana sem, da se še ne poznaš dovolj dobro.

jaz sem se dolgo v tem smislu zanemarjala, zadnji 2 leti se spoznavam, poskušam početi nove stvari, odkrivam kakšne talente in želje nosim v sebi. Najprej bi bilo fino, če postaviš sebe na noge, preden boš spet s komerkoli v zvezi. xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ponovno se oglašam, da vas malce seznanim.

Zdržala sem natanko štiri dni. Konec tedna sva se videla.

Po dolgem času sva se normalno pogovarjala, brez očitkov in nenehnega zbadanja. x:)x

Skratka: včeraj mi je rekel, da bo resnično mogel potegniti črto in se odločiti. x?x

Do takrat pa mu bom dala čas.....naj ga odločitev osreči.

Dobro se počutim, mogoče zato, ker sem nekje med vrsticami prebrala, da me glih še ni pozabil in da bi se bil pripravljen vrniti.

Če se pa to zgodi.......strah me je, ker vem, da bo treba veliko vložiti, če bova hotla, da uspe. Veliko spremeniti. x!x

Vem, da se je vredno potruditi in ga najprej počakati potem pa začeti graditi znova.

Če vama je usojeno, da bosta skupaj, da se imata še kaj naučit eden od drugega v življenju, se bosta slej ko prej gotovo našla. Če pa ne, pa velja- kar lahko izgubiš (je "izgubljivo"), ni vredno obdržat.

Res da si v tem primeru ti odvrgla in ne izgubila, a vesolje pravi, da je vsaka odločitev pravilna. Vsaka nam prinese določene izkušnje za naprej.

Boš prebolela, to ti zagotavljam. x:)x x^x

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...