Skoči na vsebino

Kako ga preboleti in začeti Živeti?

alice

Recommended Posts

kot pravijo.... vse se zgodi z nekim namenom....

se pridružujem: vzemi to kot lekcijo!

glavo gor, vsi smo zmotljivi, vsi delamo napake, razlika je le, da se eni iz njih naučujo drugi ne!

pojdi med ljudi!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 181
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Alice, kaj pa na primer če se pobotata, prideta lepo skp nazaj. Pa mine tretje leto od ponovne združitve in zagledaš zopet deca, ki je tvoj nov sodelavec, latino gay boy izgleda. Vsak dan se videvata v službi, te osvaja in ti govori sladke besedice. Boš zopet potem zavrgla svojega tipa, računajoč da se ti bo ponovno vrnil x?x Ali pa boš tistmu latinotu rekla naj se spelje, da je vlak že zaseden. Povej x!x Ker če mislš to zopet narest', potem se vprašaj kolk resnično spoštuješ svojega bivšega x?x Spoštuj ga x!x
Ja sam ka mali pao s lipe

Volk.K.L.

Verjemi mi, da tudi o tem razmišljam (kaj pa če...) in poskušam najti odgovor na to, zakaj sem sploh končala z njim. Ne najdem ga, mogoče ga bom globoko v svojem srcu sčasoma le odkrila in spremenila svoj pogled na to bolečino. Upam.

Da vas še malce seznanim.

Mislim, da je zmeden od vsega skupaj in v njem vre polno čustev, ki zaenkrat še ne najdejo svojega pravega mesta.

Pravi, da me ima še vedno rad, da me še ni prebolel, da še vedno močno čuti do mene....da pa sem ga razočarala...vem, vem.

Najbolj grozno pa je, da gre za teden dni na smučanje z družbo v kateri bo tudi ona, njegova nova prijateljica (pravi da sta zelo dobra prijatelja in da vanjo nikakor ni zaljubljen, ker ne more biti). Hotel mi je sam povedati, da gre in pri tem mi je postavil vprašanje, kaj bo z mano, a ga bom še pripravljena vzeti nazaj ko se vrne??

Po njegovem mnenju bo ta dopust le izkušnja več, da sploh vidi kaj si želi?

Povedala sem mu, da bom smučanje jemala le kot pomoč njemu in meni, da zaklučiva to "morijo". Zaupam mu in vem da je pošten. Res pa je, da zna bit sedem dni zelo dolgih in kdo ve kaj se lahko vse zgodi. Ve, da ga bom čakala in da še vedno upam. Sprejeti bom morala njegovo odločitev, samo da bo on srečen. Če nama ni usojeno, nama pač ni. Prej kot se bom s tem sprijaznila bolje mi bo.

Ne bom razlagala kako se počutim. GRRROOZZZNNOOO....teden dni bo nekje tam z njo........ :V:

Odštevam dneve....še 10 dni, predno se vrne in mi pove, kako se je odločil. Kaj pa vem, mogoče sem slepa in si zatiskam oči pred resnico?Vsekakor mu bom dala še nakaj časa. Vreden je tega. xsrcx

Pravis, da je sedem dni dolgo in ne ves kaj se lahko vse zgodi.. Ne razumem tega.. kaj bi se lahko zgodilo v sedmih dneh? Kaj pa se lahko zgodi takega, kar bi bilo zaskrbljujoce? Zakaj ravno v teh sedmih dneh? Karkoli se laho zgodi vsak trenutek.
*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Kaj se lahko zgodi v sedmih dneh?

Pravi, da ni zaljubljen vanjo. Mogoče se pa to zgodi in je upanja zame konec. Mogoče pa bo spoznal, da me pogreša in da mu je žal, da ni šel z mano na dopust. Pravi vsaj, da bi šel raje z mano kot pa z družbo, ki je ne pozna oz. jo pozna slab mesec.

Vae se lahko zgodi.....ali pa nič.....itak pa nič več ni odvisno od mene, samo od njega....več kot to kar sem naredila ne morem več....sprejeti bom morala karkoli bo.

Čas....čas....da bi le bolj hitro tekel.....

Trpis, a ne? OK.. Trpis? Zakaj trpis in kdo trpi? Trpis samo zato, ker hoces, da je po tvojem. Trpi pa samo EGO, ker ni tocno tako, kot si je zamislil, in kot si zeli. Ce prenehas imeti zelje, da bi vsi plesali. kot si ti zelis.. tudi trpela ne bos vec.

Pa nikar si ne lazi, da trpis, ker ga imas rada.. ker to ni res. Tistemu, ki ga imas rad.. zelis, da bi bilo tako, kot bi zanj bilo najbolje.

Draga Alice, ko boš prenehala vztrajati, da si ga pridobiš nazaj, se bo vse uredilo samo po sebi tako, kot je najbolj prav.

Vse se zgodi z razlogom. xrolleyesx

Ahhh potem bos pa prehitro stara.. ce bo cas hitrej tekel.. Pa prej se bo vajin odnos ohladil.. Boljse je tako... ko ne ves.. ko je vse negotovo.. ko ZIVIS!!

Ce se zavedas, da bos pac morala sprejeti karkoli se bo zgodilo.. potem pa ZDAJ sprejmi se to cakanje.. oziroma ne cakaj.. ZIVI!

Zgodilo se bo tako, da bo za vse najbolje. Kaj pa ce tista njegova prijateljica ravno tako caka, da se on odloci.. in se ravno tako pocuti.. negotovo.. Potem to ne bi bilo prevec fer.. ce se odloci za eno.. A obe ne sme imeti? In se imate vsi radi..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Se strinjam s Tjazyjem in Lunco.

Zakaj bi se moralo zgoditi ravno tam, ko bo ful folka?

Primernejse mesto je intimnejse, to pa si lahko izvolita kadarkoli.

Ja, res - zakaj bi trpela, v bistvu je to egoisticno - a ce bi sel pa z mosko druzbo, bi bilo kaj boljse?

Zdajle se ti morda tako zdi (da bi to seveda bilo sprejemljivejse), ko pa bi bila druga situacija in bi dejansko sel z mosko druzbo samo, bi te pa morda tudi tam nekaj motilo - da gre, brez tebe, ti bos pa sama, pa bos morala to in ono, za vse bos sama ipd...

Menim, da je to dobro za zvezo; daj mu ze koncno priloznost, da si te sam zazeli....

In primerno je, se oddaljiti nekoliko od tezav, da jih lahko pogledas iz drugega zornega kota, tako bo morda po tednu brez tebe prisel nazaj kot prerojen, sveze nanovo zaljubljen - vate. Recimo... x:)x

Lako pa seveda tudi ne, zal.

Morda pa se bo vrnil zaljubljen vanjo.

Potem je pa itak kul, ce spustis tipa z vajeti, pa se takoj zaljubi - oz. ne more biti en teden v zenski druzbi, ne da bi ostal zvest tebi, je dobro to vedet morda za morebitne skupne bodoce nacrte.

Tudi v tem primeru pa mu bos morda odpustila ali pa ne.

p.s. moj komentar je bil na zgornje komentarje, tale Tjazyjev se je pojavil vmes, me je za hip prehitel. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, ena taka pomembna prelomnica je - vsaj v njenih očeh, zato zdaj počne tisto, kar je najtežje - razmišljati o vseh možnih scenarijih, kaj bi se lahko zgodilo in zakaj. fino bi bilo, če bi lahko zaupala in se prepričala,da jo življenje ljubi in da se bo vse uredilo tako, da bo za oba najbolje.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Alice,

strinjam se z Znova. Poskusi se zadržati, za vsak dan, ko mu ne boš pisala bodi ponosna nase. Ker je res tako, pusti ga malo, da on začuti ali te pogreša ali ne, da začuti hrepenenje po tebi (če še obstaja).

Vem da je eno teorija, ki jo je enostavno obvladati, drugo pa praksa in tista grozna bolečina in tista nepreudarnost, ko sam ne veš zakaj počneš nekatere stvari, ki se jih kasneje sramuješ.

Držim pesti zate, naj se ti vse skupaj odvija čim manj boleče

Rika

Hvala vam lunatiki....ampak zdej sem šele res zmedena.

Sama se zadržujem in ga res ne kličem, pa tudi razmišljam ne več tolk kot sem. :palec: :palec: x:Dx

Včeraj in danes pa se je začel on oglašati. Ne vem zakaj? A ima mogoče slabo vest, ker gre.....moja "zveza je bila vse prek kot kaj takega, da bi šla s kom na dopust, pa čeravno v večji družbi?

Ali pa me ima mogoče za rezervo...saj veste mogoče pa bo videl, da ona pa ni to, kar si želi? Sama sem mu povedala, da mu zaupam in da ga bom čakala!!!

Res se trudim, da ne razmišljam o tem, kaj bo ko se vrne.....preveč sem se že živcirala in prežrla samo sebe. Dejstvo je da gre ....

Upala pa tudi ne bom preveč, ker bi znalo potem vse še bolj boleti..... :V:

Ma daj, kar nekaj!!!! Kaj je zdaj to?

Se bojis pomisliti na bolj prijetne njegove 'namene'? x;)x

Pravis, da ne razmisljas oz. da ne bluzis, pa to ni cisto res, ker imas cas za filme tele svoje... :o|o:

Morda je tako, da je zacutil, da si se nekoliko skulirala, pa je tudi on lahko bolj kul, ker ne cuti tvoje energije vec kot teze?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bobnar pa kaj mogoče niste takšni.. da bi radi da bi blo ženskam vse cool, pa vse OK, pa bi ble razumevajoče in tolerantne... hm?

Ali to ne ide dolgo.. pol ko je veza resna, hop! Tako in tako.. pol se pa skulirate in nehate tavat kot zgubljeni psi okol.

Pa nč na drevo, mogoč gre pol dec! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Meni so sle tudi vedno na zivce neke fore pa finte.

Jaz vse povem, ne da se mi mutit in igrat.

Ce to ni to in jaz ne morem biti jaz oz. mora po defoltu biti kao nekaj, blefiranje, mi je ze bilo takoj vse jasno in te igre se pa jaz ne grem.

Picasso

Meni so sle tudi vedno na zivce neke fore pa finte.

Jaz vse povem, ne da se mi mutit in igrat.

Ce to ni to in jaz ne morem biti jaz oz. mora po defoltu biti kao nekaj, blefiranje, mi je ze bilo takoj vse jasno in te igre se pa jaz ne grem.

Jaz tudi ne znam zglumit, pa neko taktiko špilat, če hočem z nekom bit tudi jasno pokažem, če pa ne, pa tudi to pokažem.

x:)x x:Ix

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pol, se pa ustraš potem....ko ne moreš več igrati...in logično da potem kar zbeži....k te res zagleda

Jaz sem za fair play in nobenih igric, se mi ne da......razen , male igrice pri zapeljevanju.... x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Alice, pojdi naprej v življenje, toliko je še možnosti. Če si ga prizadela, ne pričakuje preveč... če vama je usojeno bosta morda nekoč skupaj. Ampak stare zamere ostanejo, verjemi! Nikoli ne moreš pozabiti tega... Tudi on ne bo. Ne moreta začeti znova... Bolje da gre vsak svojo pot naprej.. Boš videla, sigurno bo šlo. Jaz sem se tudi že počutila tako grozno, čeprav nikogar nisem nikoli prizadela na tak način, sem odločno proti igricam in goljufijam v vsaki zvezi. Nisem tak človek, sem odkrita in to pričakujem tudi od drugih... Če ne gre, pač ne gre!!! Ti pa bodi odkrita do sebe in pojdi naprej!

LP Ajda

Live and let live! Life is beautiful!!!!

• 3 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...