NVK 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Ali pa me ima mogoče za rezervo Kak pa misliš, da se on počuti! Rezerva, čist realno, odjebala si ga za eno par fukov, ko pa si ugotovila, da to ni to, oz. da se s tisto gumo po cesti slabše vozi, bi pa spet njega nataknila na tvojo EGO osovino. Mislim, tudi jaz sem kozorog in sem na mestu tvojega bivšega. Moja (tudi oven) me je tak nataknila in zamenjala 3x v enem letu, jaz budala, pa sem ji za to bil še hvaležen, če me je ˝nataknila naza˝, idijot jaz. Nazadnje, ko bila z drugim tipom, je po 2 tednih mi prijokala nazaj, češ, da je komaj sedaj ugotovila kaj je imela in, da si želi z mano družino, skupaj (ponovno) živet... Jaz sem bil blažen (ali moj pofukan ego) in sem ji res verjel, nikoli tako, kot sedaj, nazadnje. Povedal sem ji, da moje zamere in bolečina s tem niso izginile in, da bova morala trdno delat, da si zopet vzpostaviva zaupanje. Po enem tednu sem začel si priznavat, da je isto kot je bilo. Bila je hladna, za moje probleme in strahove jo je bolio kurac, tak kot vedno, bilo ji je samoumenvno, da ji strežem od spred, zad, spod,... Enostavno nisem zdržal več in sem odšel. Po dveh tednih sem zvedel, da je s tazadnjim nazaj. Najbolj grozno pa je, da sem ji nasedel, ko mi je govorila, kak bedak je on, kak je plitek, da ji sploh ni jasno kak se je spečala z njim. Počutim se 'ponižan, izigran, prevaran,.... kot en drek. SKOZI CELO VEZO PA IMAM OBČUTEK, DA SEM JI BIL SAMO REZERVA ALI ZA NJEN EGO, PREDMET MAŠČEVANJA VSEM MOŠKIM, KI SO JI BILO KDAJ KAJ HUDEGA NAREDIL. Edino kar si želim, da ji odpustim in se v sebi pomirim z njo. Konec koncev sem se ob njej ogromno naučil in se še učim, kdo sem in kaj bi rad. Oprosti, ker v tebi vidim njo v njem pa sebe, zato ne jemlji tega osebno. Hvala, da si mi omogočla dat to ven. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Res je, da sem pustila fanta s katerim sem bila skupaj skoraj šest let, fanta, ki ga ne najdeš hitro, ki mi je dal in naredil vse, da bi mi bilo najlepše, pomagal mi je ko mi je umrl moj oče, kljub temu, da je sedem let mlajši od mene in še ni imel v življenju kake večje preizkušnje je to naredil brez napake, z vsem svojim srcem in ljubeznijo, ki jo je čutil, do mene. Zakaj sem naredila to napako in ga pustila drugam??? Nočem se smiliti sama sebi, v življenju sem bila pa vseeno postavljena že večkrat v situacije, ki jih nekdo ne bo doživel nikoli, izkušnje ki so zabetonirale moje srce, da ne bi bilo več ranjeno.........zato me je strah, kljub temu, da si najbolj želim resnične ljubezni se ne morem oz. se nisem mogla predati, pokazati vse tisto kar predstavljam........Vem, da ga ljubim z vsem svojim srcem.....Danes je od tega skoraj štiri mesece, ko sem rekla, da ne morem več biti z njim, videla sem kako je ranjen, vem da je hotel še kasneje pri meni najti uteho, da me je še ljubil. Tudi jaz sem njega, vendar zaradi svoje zmedene glave tega nisem pokazala. Danes je baje prepozno, ima drugo punco od novega leta..........V nedeljo je bila moja bolečina tako velika, ker sem vedela da je bil cel vikend pri njej, da sem jo hotela utišat z alkoholom, napisala sem mu SMS prišel je k meni, težila sem mu cel popoldan, povedala vse kar mi leži v srcu, koliko se spomnim se je celo zjokal, ker je videl kaj čutim, žal mu je da je bila komunikacija v najini vezi slaba in si tega vsega nisma povedala takrat, ko sva bila še skupaj. Rekel je da me ne more potolažit tako kot bi jaz rada, ker jaz hočem njega....... Baje si ne predstavlja več življenja z mano, jaz pa si ne predstavljam življenja brez njega. Žalostno je to, da sem spoznala prepozno da je on tisti, čeprav sem potihem to vedela cel čas... P.S nisem pa ga prevarala, ko sva bila skupaj, bila pa sem po tistem skupaj z drugim Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 To je res sranje. Mislimo, da vemo kaj delamo a ko je prepozno... Taki tepci smo, patetični, neodgovorni,... Poskusimo si odpustit, ker konec koncev je VSAKA SITUACIJA JE PRAVA. Poskušaj si odpustit, ne vem kak, samo poskušaj in vem, da ti bo enkrat uspelo. Poglej, hotela si le dobro, res pa je, da si se pustila zapeljat svojemu egu, ta vedno laže in ti hoče najslabše in tudi on ti ne dovoli odpustit bolečine, ki ti je zabetonirala srce. Ne vem, kak vse to rešit in prav je tako. Kadar sem hotel situacije popravit z glavo, sem naredil še večje sranje. Sedaj poskušam dovoliti življenju, naj me vodi. Jaz imam samo en nasvet Lily, moli, zase moli, moli, naj ti bo pomagano, da si odpustiš in se začneš imeti rada, tako kot si. Napake delamo vsi in ti povem, še jih bomo delal , tak se učimo, žal drugač ne gre. Pa pusti alkohol, nič ne boš s tem rešila, samo potlačila, rešila nič. Pa ne misli, da jaz znam drugače, vsak dan se ga moram zakadit, čeprav je potem še slabše... joj, naše glave. Kaj misliš s tem, da si ga pustila drugam? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Pustila sem, da je ljubezen našel pri drugi! Ne vem pa, če lahko drugo ljubezen najdeš tako hitro..... jaz mislim, da tega ne bi zmogla, če bi nekoga imela res rada??? Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Zakaj si ga pa prvo ti pustila, če ga imaš zares rada !? Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Pustila sem ga zato, ker je najin odnos stagniral, on se je vseeno še nekaj trudil jaz pa nič. Čisto sem otopela! Ampak zdaj ko zopet vse čutim, ko čutim maksimalno, je prepozno, tako vsaj pravi. Mogoče iščem nekaj, neko novo upanje, da pa mogoče še ni vse zaključeno? ne vem...Sem ga povabila na kavo, rekel je da lahko, samo naj dobro premislim, ker ne bi rad da bi mi bilo še bolj hudo. Dober je kot beli kruh Sem mu poslala tudi link svojega bloga, ki sem ga začela včeraj pisati, če hoče ga lahko bere, mogoče pa me tako malo bolje spozna.Jaz pišem blog, ne morem verjeti, če bi me poznal, si ne bi nikoli mislil da se lahko tudi to zgodi, ampak se je ker nimam nikogar, ko te zagrabi največja žalost da, bi takrat to povedala drugi osebi! Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sk%) 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Heeej, nimas nobenga!! GRrr... daj si duska, zto smo pa mi tu - forumovci! Pomoje je zivljenje tko nrjen, da ko mas ceu kup stvari za delat pa se prevec, pritisk, ker je delo omejeno na nek cas-stres najhujsi in use nakljucne nesrece, ki padejo skupi u to juho.. ni glih dobra juha ane? Bols da jo sam pojes kokr pa da jo strezs se drugim, ampak ker smo tok povezani z dragimi, naajbliznjimi, dostkrat tut nasi fantje/punce trpijo zrd tega.. lily16 mogoce se ti to samo zdi... da je res dober kot kruh - kaj pa ko sta skupaj... tist filing otopelosti pa lahko da NI posledica zivljenjske juhce, k sm jo zgori opisala...Mogoce pa je to dejanska harmonija, ki jo skupaj imata. Ne glih kj prevec obetajoca? Jst bi se najbolj bala, kaj ko bi u kaksnih cudnih okoliscinah spet otopela in ga res se huje prizadela....oziroma, prikrajsala ljubezni, ki si jo zasluzi.......?Sama vem pa da je zid kr trd no... ne it z glavo cez.. Citiraj Moznosti so neskoncne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 kako preboleti nekoga in začeti živeti?.. to sm se tut js spraševala.. js sm bla v podobni situaciji..ko nisem vedla kaj,kako,kam,zakaj se to vse prav meni dogaja?a že ni blo dosti vsega?? v glavnem..mela sem zelo zelo dobrega prijatelja..sprva je bilo vse na prijateljski bazi (kakšno leto) .. skupne kavice,čajčki,kosila,izleti, itd.pol pa je začelo vse skupaj malo rasti..in oba sma vedla da drug do drugega čutima vlk več... in vse se je še malce bolj zapletlo ko sem zvedla da ma punco..supr..ka zdej?? zaka pa mi govori da sm takšna in takšna in da če ne bi bilo nje bi želel biti z mano..počutla sm se kot 5 kolo.. in še dolgo sm se mučla s tem da sm se družla z njim,..nikol sicer ni omenjal kako je šel z njo tja in tja kako sta se imela..vedno pa je ponavljal en in isti stavek : da si želi da bi bla situacija veliko drugačna.. čutla sm da sm js tista ki je napoti..ki dela zmedo.. ni bilo fer-predvsem do nje...čeprav sem bila js v njegovem življenju veliko prej kot pa ona..ampak vseeno.. zato sem nekega dne vedla da morem it..pustit vse to za sabo..napisala sm posloviln mail in upala da ne bo zamer, da ne bo komentarja..na začetku ko sva prekinila vse stike mi je bilo kot bi zgubla pol srca..hkrati pa sem bla veliko lažja, super je ker ne pričakujem več njegovih mailov, pogovorov, sms-ov, klicev,... in lilly predlagam ti da o vsem skupaj temeljito razmisliš kako in kaj...a se splača vztrajat? če se-pol ostani...če pa misliš da se ne bo vrnil..pa pojdi naprej ker te očitno nekje čaka nekaj boljšega.. (vem da je zate on trenutno vse...) nikakor pa ni pametno v drugem iskati njega oz. z drugim prebolevat njega... pusti času čas..jemlji to kot izkušnjo, obrni list in pojdi naprej močnejša, boljša... zaradi tega boš znala ceniti na koncu tisto kar boš dobila.. Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 boli me to, ker vem, da je on pravi, vem da bi lahko z njim preživela življenje, vem da bi lahko kot starca skupaj sedela in se še vedno dotaknila drug drugega... Ko sva bila zadnjič na kavi, to je bilo 11.1 mi je povedal, da je približno dva meseca pred najinim razhodom mislil na to, da mora čimprej nareti še teh par izpitov, ki jih ima, ker potem bi me povabil na večerjo, želel si je imeti otroka z mano, se z mano poročiti... to pa je vse kar si jaz želim, družina, ki je nikoli sama nisem imela. Moj (bivši) dragi je po naravi zelo romantičen, rakec! Ne razumem kako pa se lahko nekdo, ki ima take načrte tako ohladi in ne da osebi, ki mu je pokazala, da ji je žal za vse, še ene male samcate možnosti??? zato ker je spoznal pred 23 dnevi drugo, o kateri je govoril, da niti ni tako v njo zaljubljen, mogoče malo, s katero mu je bil seks tak pač, s komentarjem, da je bilo z mano boljše... vem, da je najbolj prizadet zaradi tega drugega fanta, ve pa tudi to da v resnici ljubim samo njega. Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 "Dolga zveza... danes pa le še bolečina" Neverending story... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Ne razumem kako pa se lahko nekdo, ki ima take načrte tako ohladi in ne da osebi, ki mu je pokazala, da ji je žal za vse, še ene male samcate možnosti??? zato ker je spoznal pred 23 dnevi drugo, o kateri je govoril, da niti ni tako v njo zaljubljen, mogoče malo, s katero mu je bil seks tak pač, s komentarjem, da je bilo z mano boljše... vem, da je najbolj prizadet zaradi tega drugega fanta, ve pa tudi to da v resnici ljubim samo njega. ne zaupa ti, česa ne razumeš?tudi on ne razume, zakaj si ti njega lahko pustila, če si pa zdaj naenkrat blazno prepričana, da je to to...in verjetno misli, da se nima smisla mučit s tem, ker ti ne more zaupat in je lažje začeti nekaj z nekom novim.morda se je pač vmes bolj zaljubil, to ni nič nenaravnega...on se je hotel potrudit, takrat ti je dal šanso, tebe pa ni zanimalo...zdaj pa njega verjetno ne toliko.oz. ga, verjetno, samo ti ne zaupa in se boji bit še bolj prizadet.dosti drugega, kot, da počakaš, če si bo premislil, ne moreš naredit, bi bilo pa res pametno bit iskrena tokrat,in dobro razmislit, če si res želiš njega in ali ni to samo zato, ker ga ne moreš imet oz. ker je zdaj z drugo.bi si ga želela nazaj tako strašansko, če ne bi bil z drugo punco, ali bi še počakala...?bodi iskrena do sebe. pa...če ti je rekel, da je prepozno, mu verjemi.srečno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 .. zato ker je spoznal pred 23 dnevi drugo, o kateri je govoril, da niti ni tako v njo zaljubljen.. lily nikol ne moreš vedet kolk je nekdo zaljubljen v nekoga..lahko reče eno čuti pa drugo.. Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 boli me to, ker vem, da je on pravi, vem da bi lahko z njim preživela življenje, vem da bi lahko kot starca skupaj sedela in se še vedno dotaknila drug drugega... Ko sva bila zadnjič na kavi, to je bilo 11.1 mi je povedal, da je približno dva meseca pred najinim razhodom mislil na to, da mora čimprej nareti še teh par izpitov, ki jih ima, ker potem bi me povabil na večerjo, želel si je imeti otroka z mano, se z mano poročiti... to pa je vse kar si jaz želim, družina, ki je nikoli sama nisem imela. Moj (bivši) dragi je po naravi zelo romantičen, rakec! Ne razumem kako pa se lahko nekdo, ki ima take načrte tako ohladi in ne da osebi, ki mu je pokazala, da ji je žal za vse, še ene male samcate možnosti??? zato ker je spoznal pred 23 dnevi drugo, o kateri je govoril, da niti ni tako v njo zaljubljen, mogoče malo, s katero mu je bil seks tak pač, s komentarjem, da je bilo z mano boljše... vem, da je najbolj prizadet zaradi tega drugega fanta, ve pa tudi to da v resnici ljubim samo njega. ženska, kaj ti ni jasno?Če bi bla The One and only", ne bi niti slučajno (sploh pa ne v kratkih 23 dnevih ) spal, sexal, nabijal drugo. In oh, ker je baje, s tabo boljše, zmanjša to težo njegovega dejanja Zbudi se iz sanjanja, ker to sploh niso prijetne sanje, ampak že mora. Predvsem si pa mora ti, ker moriš sebe, njega in druge s to sceno Zelo kruto, toda realno sm to napisala; prej k greš naprej, boljše bo zate. Jemlji to kot izkušnjo več, ne pa kot tragedijo v stilu oh kako je lepo bilo, sedaj pa...BO ŠE BOLJŠE, sam odloči se za to! Nehi si rolat neke filme v glavi in začni ŽIVETI! Pa čeprav brez njega "Dolga zveza... danes pa le še bolečina" Neverending story... Ma prov res, here we go again Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Zbudi se iz sanjanja, ker to sploh niso prijetne sanje, ampak že mora. Predvsem si pa mora ti, ker moriš sebe, njega in druge s to sceno icon_smile_evil.gifZelo kruto, toda realno sm to napisala; prej k greš naprej, boljše bo zate. Jemlji to kot izkušnjo več, ne pa kot tragedijo v stilu oh kako je lepo bilo, sedaj pa...BO ŠE BOLJŠE, sam odloči se za to! Rečt in dajat take nasvete je simple, a ko si na njenem mestu, je to nek čas nemogoče. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Rečt in dajat take nasvete je simple, a ko si na njenem mestu, je to nek čas nemogoče.Pol pa jo dejmo še mal v vatko zavit in ujčkat Seveda je (ne)mogoče (zgolj navidezno). Ko se odločiš za rez, ga narediš na hitro. A flajštr tut počas, kocino za kocino preč puliš in stokaš oh, kako je bilo lepo ko je biu še prlepljen, nkol več ne bo tako lepo kot je bilo; in to za vsako kocino posebej zavrtiš film Ja, lažje je pametovat, kot kaj naredit. To terja samodisciplino. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 (popravljeno) COOKIE si samo danes tako zelo jezna ali si vedno taka??? "quote name='Cookie' date='23. Jan 2008, 14:11' post='936864']Tooook si me razpizdu najrajš bi ti glavo odtrgala pa v pizdo matrno, prokleto sranje hudičevo, pa kaj je men tega treba, kaj mi fali; evo mozek mi fali, jebemumaterda bi :xx!: pa miljauženkrat sm si že rekla, keep cool, cool down, not good for Ur health, pa zmer znova mi pritisk dvigne pokrovko pa glih zarad tebe :xx!: ne, zarad tvojih (ne)dejanj. Evo, ovce je treba strižt, jebemumatr, da je treba! :xx!:" Razumem to, kar mi hočeš povedati Cookie, se tudi strinjam z večino tega, je pa dejstvo da smo ljudje in ne stroji, če si ti vedno tako ok, potem sem ti nevoščljiva, ker ne poznaš slabih občutkov in sploh nimaš nobenih problemov. Glede na tvoje objave pa ne bi ravno rekla, da si tako cool!Se mogoče motim?Pa ne zamerit! Popravljeno 23. januar 2008 -> lily16 Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Lily ne ženi si k srcu. Če ne razume, pač ne razume. Verjetno ji je kdaj se uspelo v podobni situaciji problem potlačit po njenem receptu, pa je sedaj zato tak elergična na take zadeve. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 ok, hvala nisem niti gledala Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 COOKIE si samo danes tako zelo jezna ali si vedno taka??? "quote name='Cookie' date='23. Jan 2008, 14:11' post='936864']Tooook si me razpizdu najrajš bi ti glavo odtrgala pa v pizdo matrno, prokleto sranje hudičevo, pa kaj je men tega treba, kaj mi fali; evo mozek mi fali, jebemumaterda bi :xx!: pa miljauženkrat sm si že rekla, keep cool, cool down, not good for Ur health, pa zmer znova mi pritisk dvigne pokrovko pa glih zarad tebe :xx!: ne, zarad tvojih (ne)dejanj. Evo, ovce je treba strižt, jebemumatr, da je treba! :xx!:"Razumem to, kar mi hočeš povedati Cookie, se tudi strinjam z večino tega, je pa dejstvo da smo ljudje in ne stroji, če si ti vedno tako ok, potem sem ti nevoščljiva, ker ne poznaš slabih občutkov in sploh nimaš nobenih problemov. Glede na tvoje objave pa ne bi ravno rekla, da si tako cool!Se mogoče motim?Pa ne zamerit! Cookie ima na nek način prav - in druga nima nič s tem.... Če nekoga odrivaš stran, ne bo pritekel VEDNO nazaj. Če ne znaš ceniti človeka, ko je ob tebi, kako lahko pričakuješ, da te bo cenil vse življenje? Tudi romantiki imajo svojo mejo in tudi sama si bila z drugim, če že apeliraš na to. Vsa tvoja nadaljna dejanja, še v zadnjem poskusu so bila enako nezrela, kot v preteklosti.... in kaj naj revež, še tisočkrat pripuza po kolenih nazaj? Zdi se mi, da je malo naveličan te igre dominantnosti.... on noče manipulacije, ampak odnos.... Kako sem jaz prebolela...? Tako - CUT! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 lily nikol ne moreš vedet kolk je nekdo zaljubljen v nekoga..lahko reče eno čuti pa drugo..to je pa resnica...ponavadi ni tako kot bivši govorijo...zato jaz ne verjamem niti besede več Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Vsa tvoja nadaljna dejanja, še v zadnjem poskusu so bila enako nezrela, kot v preteklosti.... in kaj naj revež, še tisočkrat pripuza po kolenih nazaj? Zdi se mi, da je malo naveličan te igre dominantnosti.... on noče manipulacije, ampak odnos.... Kako sem jaz prebolela...? Tako - CUT! Ne razumem kaj misliš z mojimi nadaljnimi dejanji??? Pa "še tisočkrat pripuzal nazaj", nikoli ni! Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Res je, da sem pustila fanta s katerim sem bila skupaj skoraj šest let........ ........Vem, da ga ljubim z vsem svojim srcem..... Danes je od tega skoraj štiri mesece, ko sem rekla, da ne morem več biti z njim, videla sem kako je ranjen........... V nedeljo je bila moja bolečina tako velika, ker sem vedela da je bil cel vikend pri njej, da sem jo hotela utišat z alkoholom, napisala sem mu SMS prišel je k meni, težila sem mu cel popoldan.... To mislim.... ga odpikaš, potem hočeš nazaj.... TO ni zrelo.... Ko pa že pride, težiš... Oprosti, a mislim, da imaš velike probleme s svojim egom. Prizadeta si, ker se stvari ne odvijajo tako, kot si sama želiš... končno pa deluješ prav v tej smeri, to je, da ga odrineš stran. To ni ljubezen, je manipuliranje.... bodrenje in rjovenje ranjenega ega - KER IMA DRUGO! In iščeš drobne napakice v njegovih besedah, češ, saj une nima tako rad, kot je imel mene.... Dejstvo je, da je z njo.... in boljše predvsem zate, da to sprejmeš. Prej ko boš, prej boš nehala trpeti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 zdaj pa ne vem, če sem jaz edini butl na tem svetu al pa sem nekje, kjer so vsi perfektno spoznali sami sebe in iz tega kar so našli, naredili vse najboljše???ja sem ego, pa ne zaradi tega ker ima drugo, vem da jo ima, vem da mu želim vse najlepše in to sprejmem, čeprav zaradi tega ne blestim od same sreče, je to tako narobe??? po moje ne hodijo po svetu samo Mati Tereze, upam da ne, ker potem sama nisem na pravem mestu...Vsem želim da dobijo največ, sama želim biti dobra, želim biti srečna, hočem se zavedati svojih napak, jih popravljati, se kaj naučiti iz teh lekcij, sem pa ego v toliko, da hočem sama sebi tudi vse najlepše in najboljše. Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 Ja, saj ni nihče zanikal, da ni imel sam podobnih problemov.... smo tudi drugi šli skozi kalvarije lastnega ega...In, če si sprejela, da ima drugo, kje je potem problem? Če nekaj sprejmeš, potem ne trpiš več... ne?Želim ti, da bi prebrala kakšno knjigo o tem - Sanja Rozman je veliko spisala o odnosih. Sicer pa... mislim, da preveč agresivno napadaš druge. Ne moremo biti v tvoji koži in ne moremo občutiti v popolnosti tvojih misli, želja in hotenj.... Mislim, da ti nič ne bi pomagala tolažba v smislu - 'saj bo... saj te ima rad....' Sorry, to je blef.... Ljudje pač napišejo to, kar občutijo sami ob tvojih besedah... končno to sama želiš in dobiš, ko nekaj javno postneš v svet neta... tudi to sprejmi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.