Skoči na vsebino

Kako ga preboleti in začeti Živeti?

alice

Recommended Posts

sprejemam vse to kar napišete, vse ni lahko brat, vem pa da je treba na celotno zadevo pogledat realno..... Mislim pa da je tista najpomembnejša stvar, ki jo nekako še ne morem sprejeti zavedanje, da sem na koncu koncev zajebala sama!!!
Lily
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 181
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

lily nikol ne moreš vedet kolk je nekdo zaljubljen v nekoga..lahko reče eno čuti pa drugo..

Kak je to men čudno, da se sploh da ljubiti bolj ali manj. Ljubezen ima zmeraj maksimalne izraze, mi pa zmeraj kisle obraze. :vio:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

...Vsem želim da dobijo največ, sama želim biti dobra, želim biti srečna, hočem se zavedati svojih napak, jih popravljati, se kaj naučiti iz teh lekcij, sem pa ego v toliko, da hočem sama sebi tudi vse najlepše in najboljše.

lily če hočeš sama sebi le najboljše...pol je pomoje najboljš da se nehaš smilit sami sebi (oprosti- to je spet samo moje mišljenje-tk ko je rekla majica-vsak ti bo reko kar on sam misli..). vem da vsega tega ni lahko brat ..samo sej si pa sama hotla in delila to z nami..

poglej z une svetlejše strani na to stvar. obrni list in podi naprej. veš kolko pozitivnih je tut v tem da si samski/a :vio:

js mislim da je glede tega pozabljanja kake osebe vse v glavi..morš met samodisciplino, se zakopat v druge stvari oz. dejavnosti..

http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done...

Kako sem jaz prebolela...? Tako - CUT!

enako!

Mrliča (relejšnšip) pokopljemo, ga ne tenstamo v dnevni sobi.

lily16, veselo tenstanje še naprej xcivx

To mislim.... ga odpikaš, potem hočeš nazaj.... TO ni zrelo.... Ko pa že pride, težiš...

Oprosti, a mislim, da imaš velike probleme s svojim egom. Prizadeta si, ker se stvari ne odvijajo tako, kot si sama želiš... končno pa deluješ prav v tej smeri, to je, da ga odrineš stran. To ni ljubezen, je manipuliranje.... bodrenje in rjovenje ranjenega ega - KER IMA DRUGO! In iščeš drobne napakice v njegovih besedah, češ, saj une nima tako rad, kot je imel mene.... Dejstvo je, da je z njo.... in boljše predvsem zate, da to sprejmeš. Prej ko boš, prej boš nehala trpeti...

MANIPULACIJA EGA.

zdaj pa ne vem, če sem jaz edini butl na tem svetu al pa sem nekje, kjer so vsi perfektno spoznali sami sebe in iz tega kar so našli, naredili vse najboljše???ja sem ego, pa ne zaradi tega ker ima drugo, vem da jo ima, vem da mu želim vse najlepše in to sprejmem, čeprav zaradi tega ne blestim od same sreče, je to tako narobe??? po moje ne hodijo po svetu samo Mati Tereze, upam da ne, ker potem sama nisem na pravem mestu...

Vsem želim da dobijo največ, sama želim biti dobra, želim biti srečna, hočem se zavedati svojih napak, jih popravljati, se kaj naučiti iz teh lekcij, sem pa ego v toliko, da hočem sama sebi tudi vse najlepše in najboljše.

Ne, tam zunaj je še veeeeeeeeeeeeeeeeliko butlov. Eni to vedo, drugi bodo to še spoznali, tretji pa delamo na tem, da bomo nekoč malo manjši, ali zgolj občasni butli.

lily16, ne veš kdo sem jaz. To ni pomembno.

Važno je, da (z)veš, KDO SI TI.

Zavijanje v vatko in božanje kok si boga, temu (samo)razvoju ne bo doprineslo popolnoma nič (razen časovne izgube). Lahko trošiš svoj čas, svojo energijo za brezplodno jadikovanje, vendar rezultat bo še zmeraj velika nula.

Ko boš pripravljena na + spremembo, boš tudi sama kaj naredila v tej smeri, čeprav to pomeni CUT. Tut nogo ki gnije, jo odrežemo, je ne zavijamo v vatko in upamo da se bo pozdravila, je ne objokujemo kako smo z njo včasih fajn tekli, pa kako gladka je bila, ko smo jo depilirali.

Odrežeš preč in živiš naprej.

COOKIE si samo danes tako zelo jezna ali si vedno taka???

Seveda, jst sm cold hearted very dangerous bitch xDDx to je valda jasno xrolleyesx

p.s.

zbodla te je Resnica, ne pa moje besede x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

lily, meni se pa zdi, da ti gre kar dobro, no...morda ne prerežeš vsega tako hitro, kot bi bilo optimalno,

pa se res se malo valjaš v samopomilovanju...ampak ti je kar jasno, kam moraš in to je bistveno.

predvsem se pa trudiš, da bi bila realna, in tukaj je cookie sicer nastopila kot buldožerka...ampak v osnovi

ima prav in sama si napisala, da se z njo večinoma strinjaš...

tako da: kar pogumno naprej :palec:

malo še lahko pojamraš, kar se mene tiče, samo potem pač dobiš tudi kak tak feedback x;)x

današnji dan že ponuja možnost za novosti, zato ga poglej tako, če zmoreš....:

sonček je, razumevanje je, tudi tvoje sebe, neke stvari počasi, druge hitreje...hej - vzami si malo časa

ampak ne se obsojat, samo naprej v tem stilu, da si sama odgovorna za svoja dejanja, pa bo.

nič nisi 'zajebala sama', tako je, kot je pač moralo bit. po drugi strani pa lahko rečemo, da vse zajebemo sami,

kakor želiš pogledat, vseeno je-

takrat si ravnala, kot si takrat vedela in čutila, danes imaš morda drugačno vedenje, in delaj v skladu s tem.

kesanje ne pomeni jokanje za nazaj, kesanje pomeni to, da se zaveš svojih dejanj, jih sprejmeš in drugič ravnaš drugače (če se ti to seveda zdi potrebno).

xsrcx

(cookie, a si ti slučajno oven...? x:o)x )

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

jaz sem oven x:Dx

hvala vam vsem, za vse vaše komentarje! Saj mi je dosti jasno, vem pa, da moram še kar nekaj naret na sebi in tudi bom. Je pa včasih težko bit na trdnih tleh, ker se mi razpoloženja kar hitro spreminjajo.

Všeč ste mi!!!

Lily

evo, še jaz, da se oglasim xcivx x:o)x

lily, prav imajo, ko ti rečejo, da treba gledat naprej. pa četudi zgleda to hudiča težko.

pa ti bo ratalo. verjamem v to. en dan bo boljši, drug malo bolj slab. pač tak je.

kdaj pa kdaj se ti bo morda zazdelo, da si v ne vem kak nemogočem položaju, drugič boš vesela, da si v njem.

a veš, ko sem jaz morala dati to čez, pa ko so prišli kaki taki dnevi, ki bi jih najraje prespala, sem šla med ljudmi, sama.

na sprehod, v takem terminu, ko blo v kinu največ ljudi, sem se še jaz spravla. pa mi blo prej neverjetno, da bi sploh kdaj

pomislila, da bi šla sama kam. pred časom pa mi blo neverjetno, ko šla v kino, pa nisem bla sama x:o)x začela mal packat iz gline,

mal packat z barvami ... skratka, zaposli se. skušaj čim manj razmišljat o njem. kar je, pač je. je že moralo biti tako. uživaj zdaj sama s sabo.

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

...je cookie sicer nastopila kot buldožerka...ampak v osnovi

...

HAHA, KER DOBR NICK x:Dx x:Dx :palec:

xsrcx

(cookie, a si ti slučajno oven...? x:o)x )

Ja, itaq, da sm x:o)x

pa norc tut :palec:

nagradno pitanje:

kdaj je dan norcev :inocent:

lily16, tole tvoje obnašanje (amo, tamo, vamo i onamo, i sad bih, e sad neću), ti iz svojih izkušnej lahko povem, to je vse zelo normalno in povprečno za..............ovna x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

nagradno pitanje:

kdaj je dan norcev :inocent:

Če mene vprašaš, je to danes, nič manj kot včeraj, kar se bo preslikalo na jutri.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Če mene vprašaš, je to danes, nič manj kot včeraj, kar se bo preslikalo na jutri.

x:Dx hehe.. potem pa :hapyb: za vse ki praznuje(m)jo.. xsurprisex

bi kdo xcakex ?

http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done...

WRONG!

Uradno je sam en dan norcev in ta ni danes...čeprav glede na dogajanje tlele bi tut lah blo, ampka ni xcivx

x:px Kar dve nagrade...Eno moram dobiti še od Cookie. Noro.

ne, od mene ne dobiš nič, ker nisi pravilno ugotovil. Ko pa boš, te častim s čajem/kavo, kar pač piješ (razen žestokih, jebiga).

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jaz sem oven x:Dx

hvala vam vsem, za vse vaše komentarje! Saj mi je dosti jasno, vem pa, da moram še kar nekaj naret na sebi in tudi bom. Je pa včasih težko bit na trdnih tleh, ker se mi razpoloženja kar hitro spreminjajo.

Všeč ste mi!!!

:wOOt: ne to pa ne.... ne ga prebolet in ne začet znova

to morš do smrti ujčkat, hudo bolečino in nič začet znova živet...

tak, si boš največ prihranila, ne

človk mora skoz trpet pa odplačavat ka nede , za svoje grešne misli inu dejanja, te potlej zagvišn v nebesa pride

ma se hecamo, mamo tud ovna dost močnega x:o)x :OoO:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pa še moje mnenje.Pomoje bi morala ubiti svoj EGO,kot moram to storiti čimprej jaz sama pri sebi.

Love is my only point to be alive...love is my God

Ah uradno.... :o|o: Pa ja ne misliš April fool's day. Drugače bom pa čaj.

BINGO xDDx

seveda mislm 1.4.

It's an official date then. Set the time I'll set the place x^x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pa še moje mnenje.Pomoje bi morala :O:ubiti svoj EGO ,kot moram to storiti čimprej jaz sama pri sebi.

ne, ne, ne! EGO je super zadeva, sam taglavni ne sme bit zares.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pa še moje mnenje.Pomoje bi morala ubiti svoj EGO,kot moram to storiti čimprej jaz sama pri sebi.

Dejte mi povedat, kje se to orožje nabav, pa če rabim orožni list. Ga probavam na svoje roge nataknit, pa se mi hudič vedno izogne.

Let it be a bee.

Dejte mi povedat, kje se to orožje nabav, pa če rabim orožni list. Ga probavam na svoje roge nataknit, pa se mi hudič vedno izogne.
je težko ja, ne vem kako bo uspelo meni, ampak upam,da mi bo. zavedati se moramo, da smo nadomestljivi(to nam tud v službi redno pogrevajo) in da so lahko drugi ljudje boljši od nas(čeprav mislimo,da smo sami za partnerja najboljši)in si sploh ne moremo misliti, kako nas je lahko zapustil, ko pa smo vse nardili zanj. Ampak pojavi se pač neka druga oseba, ki je v tistem trenutku za partnerja boljša v kateremkoli pogledu že((vsak dan jesti šnicle se človek tudi naveliča), mogoče spozna, ko se med poliže, da pa le ta tanov tako dober, ampak to je že druga zgodba...

Vem kak je težko, edino orožje je bolečina, si jo priznat, si jo upat občutit. V zadnjem letu sem stočil najmanj hektoliter solza, pa čutim, da se bo ta epski boj še mal bojeval. sam da nam uspe, pa naj boli kolk mora, sam da uspe.

Pol bo pa xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex :devil: :vtz: xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex... itd

Let it be a bee.

Vem kak je težko, edino orožje je bolečina, si jo priznat, si jo upat občutit. V zadnjem letu sem stočil najmanj hektoliter solza, pa čutim, da se bo ta epski boj še mal bojeval. sam da nam uspe, pa naj boli kolk mora, sam da uspe.

Pol bo pa xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex :devil: :vtz: xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex... itd

sama sem za enim žalovala celih 5 let in to tako,da sem bila z eno nogo takorekoč v grobu, živeči zombi takorekoč.

sama sem za enim žalovala celih 5 let in to tako,da sem bila z eno nogo takorekoč v grobu, živeči zombi takorekoč.

Kakšna navdihujoča ideja x:Ox :ermm: x;)x

ne, resno; pač folk vzemte si cajt, sam žalovat taaaaakooooo dolgo, ma kaj pa vem, jst kot oven zihr ne žalujem tak dolgo. Čeprav ovnovstvo pri tem nič nima :o|o:

100 ljudi, 100 čudi.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jaz imam pomoč ene gospe. Hodim k njej vsako nedeljo, dela čudeže (ona pravi, da jih delam sam, pravi, da mi ona samo pomaga), v glavnem, vse fronte mam odprte. Hudo je, res je hudo in tudi jaz se počutim kot zombi, vse me boli, vsaka kost posebej. NI mi za v družbo, sam sam bi bil obenem pa se počutim tako osamljen.

Rekel sem si, da moram nekaj naredit. Vsoboto imam plan it v MB na Jinxe, upam sam, da me v ali do sobote še kaj bolj zvije in mi pobere še to malo energije in volje, ki jo trenutno imam.

Bom vidu, kar bo pa bo, vsaka situacija je prava samo sprejemat in dovoljevat moram, za vse ostalo bo že bog poskrbel.

Let it be a bee.

Kak je to men čudno, da se sploh da ljubiti bolj ali manj. Ljubezen ima zmeraj maksimalne izraze, mi pa zmeraj kisle obraze. :vio:

Ante :palec: x:Dx, skor se mi zaletel, ker glih jem zraven, ampak zlo dober napisan x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...