Skoči na vsebino

Kako ga preboleti in začeti Živeti?

alice

Recommended Posts

Ne, tam zunaj je še veeeeeeeeeeeeeeeeliko butlov. Eni to vedo, drugi bodo to še spoznali, tretji pa delamo na tem, da bomo nekoč malo manjši, ali zgolj občasni butli.

Važno je, da (z)veš, KDO SI TI.

To mi je pa tolk dober napisan, da sem moral še enkrat citirat :palec: x:Dx

Men gre ob teh besedah sicer na smeh, ampak ni me strah samega sebe x;)x

Lohk pa dodam še eno vprašanje, ki sem ga pred kratkim zastavil, ko se je mami neki v mene vtaknila ... In zakaj to tebe moti ? Pa pravi, vidiš tega pa ne vem. In se jim rekel, pol pa premisli, pa ugotovi, zakaj je tako.

Sicer sem Cookie citiral, ampak to nč ne leti nanjo x:)x Vse se ne da, če se hoče :vio: Samo treba se je nehat ukvarjat s projekcijami svojih problemov v druge, treba se je ukvarjati s samim seboj x:px Ker ..., najtežje se je v življenju soočiti s samim seboj xnckrivx Pa samo ena razlika, samo v fokusu ..., zakaj se mi to dogaja ... Ne pa zakaj mi to dela ? To je že njegov problem, ne tvoj.

Pa velik sreče xokx, leta tuki ne igrajo nobene vloge, lohk kakšen to dojame že pri 20, lohk pa tut nikol xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 181
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pa še moje mnenje.Pomoje bi morala ubiti svoj EGO,kot moram to storiti čimprej jaz sama pri sebi.

:palec: To je tudi moje mnenje tudi zame. Samo zdaj jih bom pa spet po buč dobil od vseh terapevtov lnf-ja, ki trdijo, da je to jako v redu zadeva....

Cookie - anytime as long as it is evening and not today. x8Dx

Dejte mi povedat, kje se to orožje nabav, pa če rabim orožni list.

Reče se mu življenje, pa kar s seboj ga prineseš.

Ante :palec: x:Dx, skor se mi zaletel, ker glih jem zraven, ampak zlo dober napisan x;)x

Ti pa ulet že na kakšne palačinke po dolgem času...

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Cookie - anytime as long as it is evening and not today. x8Dx

se pravi never :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pa še moje mnenje.Pomoje bi morala ubiti svoj EGO,kot moram to storiti čimprej jaz sama pri sebi.

Ni treba ubijati ega. Samo ne biti skozi v njem, pošlji ga na dopust kdaj, in ko je potreba, ga uporabljaj.

Possible—but highly unlikely.

oh ta ljubezen.... kdo jo razume? tako lepa, a na koncu vedno tako boleca....

Konec koncev nikoli ne bom razumela pretvarjanja. Zakaj je to pravzaprav potrebno? Nekako pride do neke situacije, ko odreagiras napacno, se odlocis, da bos prekinil vezo s svojim partnerjem, na koncu ugotoviš, da si storil napako.... se opravičiš.... nekako ne pričakuješ, da bo opravičilo sprejeto.... a vendar mučita se oba..., potem pride do pretvarjanja, češ kako mi je lepo, ker sem samski/samska, a v srčku še vedno tako boli...., osamljen si.... a ne pustiš, da bi se imel lepo, da bi dobil tisto po čemer tako zelo hrepeniš.... eden drugemu stirata srce, znova in znova....., z dejanji in z besedami....

Zakaj je to potrebno? :sori:

ne vem. mogoče ker tako dokončno vzamemo ko smo zares in love. kao JAZ pridem. pol pa...

recimo kot je šel Jezus v filmu Poslednja Kristusova skušnjava, šele po tistem, ko je šel skozi poslednjo skušnjavo, ko mu je je angel rekel, da je dovolj trpel oz. da bo z njim kakorkoli do konca v tuzemskem življenju, no ni ga nasrala ker je res bila...!, ampak on se je prebudil in vseeno šel...

(btw, je kdo gledal včeraj film na hrt, -denzel washington?)

dosti sem vidla notr.. podobno pravzaprav kot prej omenjen film. Po doglem času sem sploh gledala fim.

Bluzim?

Malo pa mi dogaja...

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Ni treba ubijati ega. Samo ne biti skozi v njem, pošlji ga na dopust kdaj, in ko je potreba, ga uporabljaj.

To mi je všeč... uravnoteženje...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ok, sem se odločila, da ga pustim na miru in da se sprijaznim z dejstvi. Napisala sem mu mail v katerem sem ga vprašala če je bil ta leta sploh iskren z mano (glede na to, da je stalno govoril kako rad me ima) zdaj po treh mesecih pa ima že novo ljubezen ali pa je mogoče zdaj neiskren do sebe? Njegov odgovor je bil: "Če sem neiskren do sebe v tem trenutku? Ne nisem.... Ob misli na njo, mi je toplo pri srcu in v prsih čutim nemir" Očitno je, da je čez naju naredil križ.

gremo naprej, ne???

Lily

gremo naprej, ne???

ja itaq xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

xrolleyesx ti si pravi strokovnjak za zbijanje morale.... :sori:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Kako le tolaži samo sebe.. xrolleyesx

Brez razčiščevanja se vedno Lassie vrne domov. Lassie je v tem primeru misel na bivšega.

Pa še prav imaš. Največkrat se samo toležimo, da mine čas,vsake toliko pa trpimo ko Jezus na križu.

Tudi jaz sem probala, rezala in vse živo...gor dol sem tja...ni šlo tako zklahka. Dokler se ne zaveš problema, ki ga nosiš v sebi, zakaj si v bistvu jeze? žalosten? nesrečen? boli? ...dokler si iskreno ne pogleaš v srce....zakaj te to tako žre ( ali je to bil moj osebni poraz? ali nisem dobila kar sem hotla? .....) toliko časa prebolevaš..... ko pa preboliš, se vprašaš, wtf, a je bilo to potrebno? Ja je bilo, če sem se iz tega kaj naučila :eek:

(popravljeno)
Kako le tolaži samo sebe.. xrolleyesx

Brez razčiščevanja se vedno Lassie vrne domov. Lassie je v tem primeru misel na bivšega.

:palec:

Videl sem, da skoraj vsi delamo bistveno napako, ko se konča razmerje. Namreč, vsakič se zgodba ponavlja, le navajeni postanemo na konec razmerja, pa se nam zdi lažje prenesti nasledji konec. Ampak ali smo res razčistili in se ozdravili?

Ko je konec razmerja, dajemo poudarek bivši/bivšemu, torej konkretno osebi, ki je bila z nami. Navidezno razčiščujemo s to konkretno osebo, a ko pride nova -- vse se ponovi še enkrat od začetka in potem na koncu razčiščujemo s to novo osebo. Mislim, da je point v tem, da razčistimo ob konkretnem koncu razmerja z vsemi -- s konkretno osebo in z vsemi drugimi, ki še bodo prišli v naše življenje. Spoznati je pametno zakonitosti razmerij in kaj sploh je raz-merje (od-nos), kaj je stik, kaj je zaljubljenost in kaj je ljubezen, kako se prepletata in v čem je razlika. Trik je pa v tem, da ko to spoznaš in dojameš, se ne moreš več smiliti sam sebi -- v tem pa, priznajmo si, uživamo.

Popravljeno -> Alan_New
Possible—but highly unlikely.

:palec:

Videl sem, da skoraj vsi delamo bistveno napako, ko se konča razmerje. Namreč, vsakič se zgodba ponavlja, le navajeni postanemo na konec razmerja, pa se nam zdi lažje prenesti nasledji konec. Ampak ali smo res razčistili in se ozdravili?

Ko je konec razmerja, dajemo poudarek bivši/bivšemu, torej konkretno osebi, ki je bila z nami. Navidezno razčiščujemo s to konkretno osebo, a ko pride nova -- vse se ponovi še enkrat od začetka in potem na koncu razčiščujemo s to novo osebo. Mislim, da je point v tem, da razčistimo ob konkretnem koncu razmerja z vsemi -- s konkretno osebo in z vsemi drugimi, ki še bodo prišli v naše življenje. Spoznati je pametno zakonitosti razmerij in kaj sploh je raz-merje (od-nos), kaj je stik, kaj je zaljubljenost in kaj je ljubezen, kako se prepletata in v čem je razlika. Trik je pa v tem, da ko to spoznaš in dojameš, se ne moreš več smiliti sam sebi -- v čemer, priznajmo si, uživamo.

Đizs Alan, zdaj bojo pa spet vsi v luft skočli xrolleyesx

Kr se mene tiče, sm pogruntala, da pa lahko "rastem" (osebnostno/duševno/spiritualno) skor "ob/z vsakim"; kaj hočem povedat: point razmerja je, da nekaj (pri sebi, valda) zdravimo/rastemo/potenciramo/razvijamo/izkušamo. Ampak če pogledamo (pri sebi) vsa razmerja za nazaj, se sigurno vidi neka rdeča nit/vodilo/gonilo težav, katera smo imeli v razmerju/ih. In če spoznamo to rdečo nit, lahko spoznamo tudi "problem/izziv/težavo", potem lahko uvidimo tudi "rešitev", ki se jasno, skozi razmerja spreminja. Na koncu ostane le brezpogojna ljubezen (čeprav, če sem iskrena, nimam pojma, kako bi ta izgledala, verjetno samo JE, mislm, ko ti je to enkat jasno, potem se tudi ne sprašuješ, KAJ je ljubezen, kaj je zaljubljenost - btw, večina folka zamenjuje/enači ta stanja)

Za začetek je (zame) dobro, da vem, KAJ v razmerju NOČEM. Potem je tudi lažje definirati/ugotoviti KAJ HOČEM. Je pa to "daš sistem", brez nekih pričakovanj/hotenj. Večina pa fura "daš/dam" sistem.

Pomoje pa itak vsi razčiščujemo samo sami s sabo - preko/s pomočjo razmerij.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:palec: :palec:

Nu tale pa je še boljša

bravo Cookie moram reč da se danes 94% strinjam s teboj z delnim pridržkom ko je govora o plinih.

Men se pa zdi, da glih na pline najblj fajn vpliva, kar je Cookie povedala.

x:o)x

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Men se pa zdi, da glih na pline najblj fajn vpliva, kar je Cookie povedala.

x:o)x

:fool:

Dobra prebava je življenjskega pomena xokx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

To je zaradi stanja v katerem si, mene dobesedno pobira, nikoli nisem bil neka omara a sedaj je vsak dan hujše se mi zdi, skušam veliko jest a učinek je čist obraten, zgleda, da se je tzdi moji prebavi čist strgal, sicer mi nič ne nagaja, a hujšam pa, kot bi bil na dijeti.
Let it be a bee.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...