Aliana 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Slučajno sem na forumu www.krstarica.net naletel na tole izpoved in ker se nanaša na to temo, bo morda koga zanimalo. Sam sam imala loših iskustva sa rakom - visoko maligni non hodgin limfom , tako da sam se 6 godila borila. Bolest se ponovila 6 puta i bila je i avtotransplatacija kostne srži u Zagrebu koja nije bila uspješna , bolest se opet ponavljala, bilo je oko 25 kemoterapija i imunski sitem mi je bio u podnu. Tako več dugo tražim nešto bi mi pomoglo ojačati se i boriti brez medicinskih sredtava koje su me samo uništavale. Prije godinu i pol naletjela sam na FHEs - mineralni prah koji oživljava vodu u našom tjelu , razstruplja organizam , pojača absorbciju hranilnih tvari i što je najvažnije jako je močan antioksidant - sto ja za raka vrlo važno. Jer dovodi više kisika do celice je i dobra preventiva pred rakom - znamo da se u kisikovi okolini maligne celice ne razvijaju. POkazala sam clanke o FHES i mojim doktorimi i svi kazu da mogu i dalje uzimati jer mi koristi . Moji rezultati su se posle 3 mjeseci sasvim normalizirali i postala sam čudo za medicinu. Danas sam najzdravi čovek u mojoj okolini, i kad se razbolim jednostvano pojačam dozu FHES u i najviše 2 dana ja sam zdrava (prije je trajala po 3 tjedna da sa došla k sebi). A sada sam več 2 godine potpuno bez ikakvih znakova bolesti sto je i zame pravo čudo. Tako da je to zaista fenomen, odkriče 3 tisočletja i jako sam zahvalna da mi je to došlo na moj put. Htjela bi da svi znate da to postoji i da pomaže još ikome od vas. Moze se naruciti iz Švedske , morate samo imati jednu međunarodnu kreditnu karticu. Najviše se isplati naručiti avtomatski paket 3 bočica, jer je jeftinije. Mogu vam pomagati kako se naruči i dođe direktno na vaš naslov. U Sloveniji je to več jako razšireno i imamo puno dobrih rezultata sa njime. Jedino se ne preporučuje između kemoterapije jer može previše rasztrupiti tijelo pa kemoterapije ne može djelovat, tako da posle terapije je odličan kao preventiva protiv raka. ovo je iz članka: FHES je prehrambeni dodatak, a sve više kaže da ima ljekovite učinke. Zato ga doktori koji ga upotrebljavaju u svojoj praksi, priporučavaju pri liječenju određenih bolesti. U literaturi su spomenute slijedeće: AIDS, Alzheimerjeva bolest,angina, arteroskleroza, artritis, bolesti srca i žila, bolesti puteva za dihanje (emfizem,bronhitis, astma, tuberkoloza), degenerativna oboljenja,dehidracija, depresija, diabetes,fibromialgija, gljivična oboljenja, gripa, herpes, hiposija, infekcije (viralne, bakterijske, fugalne), istrošena hrskavica, kap, kronični umort, opasnosti sunčanja, osteoporoza, osteoartritis, oticanje nogu, rane, paradentoza, prehlada, rak, slaba koncentracija, slaba probava, staranje, stres, viroze, visok holesterol u krvi, visok krvni tlak, upale (desni), trovanja (sa aluminijem), ovisnost (pušenje, alkohol, kokain…) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 prevoooooooooood!!!! 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Odtipkaj na "najdi si" FHES in dobiš najmanj dva obsežna sklopa o "živi vodi". Vse v Slovenščini. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 .... 666 -ou..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 stane, da si tole našel... da še od kje drugje uleti kakšna dobra izkušnja s FHESOM... mogoče bi blo dobro tole kopirat še v GOH -ov podforum, v temo FHES... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2004 Sem že stokrat rekla da v službi zame ni tegale amopak vam moram povedat, v torek ob 15 imam predavanje in nato odvzem krvi. Evo zdej gre pa zares... držite pesti zame, hm, mam cmokec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Oho, Selene, glede na to, da si zelo plemenita osea, sem prepričana, da bo tole kar te zdajle čaka mačji kašelj.... Jaz sem sigurna, da bo vse v redu . Sicer pa berem eno simpatično knjigico po resničnih dogodkih, pa glih na to temo Nicholasova zgodba - Reg Green , to je pa zares plemenitost in pozitiva Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Slučajno sem na forumu www.krstarica.net naletel na tole izpoved in ker se nanaša na to temo, bo morda koga zanimalo.Sam sam imala loših iskustva sa rakom ..SStane HVALA!! Pom podal na GOH Forum. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Selene Še nekaj mojih izkušenj. Enkrat samkrat sem darovala kri, pa upam, da mi je nikoli več ne bo treba; ves čas jemanja krvi sem se počutila dobro, ko pa sem vstala, nisem prišla niti do vrat...... postalo mi je slabo in tresk, sem padla na tla. Ko so me nekako oživeli sem jih še pobruhala :xx!: :xx!: :xx!: . Tri dni sem bila kot ožeta cunja, že samo ko sem se spomnila, koliko krvi (3 dcl) sem dala, mi je postalo slabo.... Ampak sem pa probala! Sedaj zvesto nosim kartonček v denarnici in tudi tistega, da po smrti darujem organe. Vsa čast tistim, ki redno darujejo kri! Vsa čast darovalcem svojih organov! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Sedaj zvesto nosim kartonček v denarnici in tudi tistega, da po smrti darujem organe. Vsa čast tistim, ki redno darujejo kri! Vsa čast darovalcem svojih organov! Bemu......pa res....vsa čast Kri sem sicer dal kar nekajkrat...pa ni bilo problemov..........kartončka kot darovalec organov pa nimam......eden mojih redkih predsodkov :xx!: .....Sem že videl kakšno obdukcijo pa to (no, tu pa sem skoraj skup padel ), pa mi enostavno nekako ne diši, da me celega razrežejo, razžagajo itd.......saj vem.....brezvezen predsodek.........saj se bom poskusil popravit, prepričat, no Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Selene Še nekaj mojih izkušenj. Enkrat samkrat sem darovala kri, pa upam, da mi je nikoli več ne bo treba; ves čas jemanja krvi sem se počutila dobro, ko pa sem vstala, nisem prišla niti do vrat...... postalo mi je slabo in tresk, sem padla na tla. Ko so me nekako oživeli sem jih še pobruhala :xx!: :xx!: :xx!: . Tri dni sem bila kot ožeta cunja, že samo ko sem se spomnila, koliko krvi (3 dcl) sem dala, mi je postalo slabo.... Ampak sem pa probala! Sedaj zvesto nosim kartonček v denarnici in tudi tistega, da po smrti darujem organe. Vsa čast tistim, ki redno darujejo kri! Vsa čast darovalcem svojih organov! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Tole sem dobila danes, pa postam se sem, ce okoli potuje, je primerno tudi za objavo tukaj. Kdor je zainteresiran, na medicinski fakulteti je v torek, 10.februarja 2004 predavanje na to temo ob 15 uri. Predavanje traja približno pol ure. VEČ NAS BO, VEČ IMAJO MOŽNOSTI!!!!! PROŠNJA V HUDI OSEBNI STISKI IN KLIC > NA POMOČ< Prosim vas, da se odzovete na prošnje vseh obolelih, ki so zboleli zaneozdravljivo bolezen. V to skupino spada tudi več vrst levkemij. Prav v tem času na ustreznega darovalca čaka tudi moja sestra Irena (Kos), stara je 30 let in ima 3 leta starega sinka. Bolečino in stisko vseh nas v družini ni moč opisati z besedami. Želim in močno upam, da nihče, res nihče ne zboli za to kruto bolezen. Prav tako močno tudi upam, da nikomur ne bo potrebno kot sorodniku spremljati tovrstnega zdravljenja svojih najbližjih. Vera in upanje je vse kar nam preostane. Oboleli pa poleg vere, upanja in podpore najbližjih, lahko le čakajo na edino možnost ozdravitve - presaditev kostnega mozga. V teh dneh je bilo zelo veliko povedanega, zapisanega in storjenega na pobudo znane osebe Irene Grafenauer. Tudi moji sestri je ime Irena (Kos), ki prosi Vas, JAZ VAS PROSIM, udeležite se akcij, ki potekajo po celi Sloveniji in pristanite na analizo krvi. Verjemite s tako malo truda, lahko nekomu rešimo življenje. Vest, da ne morem pomagati oz. rešiti sestro, ker nisem primerna darovalka zanjo, je kruta realnost, s katero bom morala živeti vse življenje .Hvala Vsem, ki bodo nekomu podarili možnost, da preživi. Jutri, ni nikomur obljubljen,Pa če si mlad ali starIn danes je lahko tvojaZadnja možnost,Ki jo imaš, da objameš svoje najdražje.Ne dovolite, da bi bilaTo zadnja možnost.Za mojo drago sestro Ireno, Irma Perme ter Simon in Luka Šink (PROSIM POMAGAJTE MOJI MAMICI!). Vse o tipizaciji - http://www.ztm.si - slovenija donor Prijava za analizo krvi 01 54 38 100. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Sem že stokrat rekla da v službi zame ni tegale amopak vam moram povedat, v torek ob 15 imam predavanje in nato odvzem krvi. Evo zdej gre pa zares... držite pesti zame, hm, mam cmokec Selene je tudi zelo pogumna ženska.... ........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Držimo pesti, vemo, da si pogumna, ne zameri, smo ponosni nate Selene. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2004 Hojla, hvala vsem za lepe želje... Marsa, hvala za objavljeno pismo Torej na predavanju so nam najprej predstavili to, kar imamo podano že tu, nato so nam objasnili postopek, če si slučajno pravi darovalec. Najprej so nam vzeli kri, če se kri v osnovi ujema s krvjo obolelega ali iz Slovenije ali pa iz drugod, te pokličejo, vprašajo, če si pripravljen nadaljevati, nato ti še enkrat vzamejo kri za dodatna testiranja. Tam ugotavljajo dodatna ujemanja in če se po kakšnem čudežu zgodi, da je ujemanje skoraj identično te zopet pokličejo, vprašajo, če si pripravljen nadaljevati, nato, če si, gre oboleli skozi ponovno kemoterapijo, uničijo mu njegov lastni kostni m., in upam, da se tu potem nobeden več ne premisli, ker pacient drugače brez ne preživi, tebi pa vzamejo približno liter kostnega m. na kirurški način ali z odvzemom krvi. Prvi postopek poteka v narkozi, popoldan prideš v bolnišnico, nato ti naslednji dan odvzamejo nato greš tretji dan domov, v bolniškem staležu si približno en teden, če si občutljiv na bolečino, pa največ dva. Drug postopek, nekako 4 do 5 dni dobivaš določene injekcije, ki povečajo število določenih celic v krvi, nato ti skozi eno rokico jemljejo kri, izločijo celice in ti kri po drugi rokici vračajo. Ta postopek traja nekaj ur, bolečine se pojavijo že prej, ko ti dajejo injekcije lahko se pojavi glavobol, bolijo te kosti in mišice, kot pri gripi nekak tako. Določeni bolečin skoraj ne zaznajo, druge malce bolj boli. Aja kostni mozek se obnovi v nekaj tednih.Upam, da sem se prav zapomnila, če sem kaj pomešala, se opravičujem. Ampak mislim, da je tole kar prav.Nato smo šli na odvzem krvi, izpolnili obrazec in postali številka, ker se tudi v register ne vpiše naše ime temveč mislim da osnovni zapis ali pa številka to nisem prepričana. No in jaz sem sedaj nevem katera številka in glede na to, da sem odšla obkrožena s pozitivnimi mislimi, listki na katerih so bili vilinski simboli, prstanom, ki mi prinaša srečo in z močno željo, da nekomu pomagam - Ireni ali komu drugemu, čakam na rezultat, upam samo, da mi ne bodo katere negativne stvari o meni povedali... Ampak tole je bilo zadnjič na jedilniku mojih misli.Hvala še enkrat vsem, ki ste z mislijo pomagali meni, Ireni in njenim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2004 Naj vam zaupam skrivnost - DVA DAROVALCA V NEMČIJI sta primerna za mojo prijateljico si predstavljate, dva, ok, ni še zaključeno preiskovanje, ampak dva... vse mi je padlo dol, ravno sem govorila z njo, v roku treh tednov izve, sedaj rabi ful pozitivnih misli...Yessss ker krožijo emaili o pozivu mislim, da je prav da tud tole povem, o bi me morali videti, kako se mi je obraz razlezu... Marsa, zdej pa je ful nasmešek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 stane, da si tole našel... da še od kje drugje uleti kakšna dobra izkušnja s FHESOM... mogoče bi blo dobro tole kopirat še v GOH -ov podforum, v temo FHES...Bo urejeno! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 prevoooooooooood!!!! 666 zlobijeu....tralalaEvo Aakhut jaz ti bom prevedel, čim več seksa, ne pit, ne kadit, veliko telovadbe in rekreacije, pa boš živel dolgo. Je v redu prevod. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Naj vam zaupam skrivnost - DVA DAROVALCA V NEMČIJI sta primerna za mojo prijateljico si predstavljate, dva, ok, ni še zaključeno preiskovanje, ampak dva... vse mi je padlo dol, ravno sem govorila z njo, v roku treh tednov izve, sedaj rabi ful pozitivnih misli...Yessss Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 Selene Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 za prave 3, da se najdejo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2004 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Naj vam zaupam skrivnost - DVA DAROVALCA V NEMČIJI sta primerna za mojo prijateljico si predstavljate, dva, ok, ni še zaključeno preiskovanje, ampak dva... vse mi je padlo dol, ravno sem govorila z njo, v roku treh tednov izve, sedaj rabi ful pozitivnih misli...Yessss ker krožijo emaili o pozivu mislim, da je prav da tud tole povem, o bi me morali videti, kako se mi je obraz razlezu... Marsa, zdej pa je ful nasmešek Noro, neverjetno, no, vidite, kako gre tole v zivljenju...Ce bi vsak rekel in razmisljal, ces da itak ni sans, ker je "tako mickeno" moznosti... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2004 Avtor Prijavi Deli 15. april 2004 in v tem trenutku poteka presaditev... Irena drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.