Skoči na vsebino

Izdano prijateljstvo

ZNOVA

Recommended Posts

Ne vem koliko od vas ima taksen izkusnje, a upam da cim manj.

V svojem zivljenju sem dozivela ze marsikaj in prezivela marsikatero zaljitev, izdajo ali se kaj drugega. Nikoli se nisem sekirala, ce je nekdo o meni siril lazi ( saj se to nenehno dogaja, ko ljudje nekomu zavidajo). Nisem pa pricakovala, da bom kaj takega dozivela od svoje "najboljse" prijateljice.

Bili sva kot rit in srajca, zaupali sva si vse in vse sva poceli skupaj.. Cez nekaj casa sva najin odnos malo umirili, saj sva imeli vsaka svojega fanta, ampak to ni ne unicilo, ne zrahljalo najinega prijateljstva.

Pravzaprav ne vem kaj se je zgodilo, lahko le sumim.

Ko sem spoznala svojega sedanjega fanta, sva se preselila skupaj in zacela res uzivat v zivljenu. To ni pomenilo, da nisem imela casa za njo - vedno sem si ga vzela. Potem pa sva se s fantom preselila iz Maribora v Ljubljano zaradi njegove sluzbe in zacele so se dogajati cudne stvari.

Slisala sem, da okrog govori grde stvari o meni, da me je on prisilil, da sem sla z njim, da se sploh nimava rada, da mi z njim ni lepo..... Ne morem verjet, da je to res, ker sem ji nenehno govorila kako sem srecna in, da imam vse kar sem si vedno zelela. Vem pa, da je vse to res, ker so mi to potrdili kar trije prijatelji, ki so mi zelo blizu.

Mislim pa, da mi zavida nekaj cesar ni nikoli imela in nikoli ne bo imela!

Mi lahko kdo svetuje kaj naj naredim, ker ce bom naredila tako kot mislim, ji bom razbila g.... xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdrav novinki..... x:)x To zadnje je najbolj nesmiselno kar lahko storiš :xx!: ..............mogoče pa jo poskušaj razumeti x;)x ........imaš nekaj kar si tudi ona želi pa izgleda nima, pa še tebe je s preselitvijo "izgubila".......ne ravna prav........pa vendar.......se je mogoče le malo izgubila x^x . Hm....to je ena varianta razmišljanja.......lahko ti bi napisal tudi takšno......veliko bližje tvojemu zadnjemu stavku. :vragec: x:Dx Samo.....če ti res kaj pomeni.....se bi jaz na tvojem mestu vsedel z njo in se popolnoma odkrito pogovoril........in se šele potem odločil kako in kaj...... x^x

Aja......lep pozdrav......ZNOVA x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pogovor ne pride v postev, ker sem zdaj videla, da sem bila v preteklosti slepa. O vseh ostalih prijateljih je vedno grdo govorila, ko jih ni bilo zraven, le o meni ni upala nic povedat, ker je vedela, da me potrebuje. Zdaj ko me ni tam pa trosi take oslarije.

Jaz sem vse njene slabosti tolerirala, ker sem jo imela za prijateljico, zdaj mi je pa kar film pocil, ko sem to zvedela.

Po moje nista bili nevem kakšni prijateljici. Če z nekom prebiješ veliko časa, pa že začutiš, če človek ni iskren. To je samo moje mnenje. Ni mi jasna tvoja trditev, da ona nikoli ne bo imela tega, kar imaš ti. Mogoče res ne, lahko pa da bo imela celo kaj boljšega.

Znova, lep pozdrav. Bentiš in praviš, da bi jo na g... Torej si se podredila njeni volji. Reagiraš tako, kot ona hoče.

Bodi samostojna, neodvisna od te svoje nekdanje prijateljice. Pokliči jo po telefonu, prijazno jo pozdravi in vprašaj jo, če si se ji s čim zamerila. Najbrž jo bo tvoja prijaznost presenetila in ti bo tudi ona prijazno odgovorila, pa bosta lahko razčistili nesporazume.

Ampak, Znova, tudi če ona ne bo prijazna, ti ostani taka. Njeno vedenje je njen problem in zanj nisi odgovorna. Tvoje ravnanje pa je tvoj problem, zato pazi, da boš vedno prijazna in dostojna.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Znova, lep pozdrav. Bentiš in praviš, da bi jo na g... Torej si se podredila njeni volji. Reagiraš tako, kot ona hoče.

Bodi samostojna, neodvisna od te svoje nekdanje prijateljice. Pokliči jo po telefonu, prijazno jo pozdravi in vprašaj jo, če si se ji s čim zamerila.  Najbrž jo bo tvoja prijaznost presenetila in ti bo tudi ona prijazno odgovorila, pa bosta lahko razčistili nesporazume.

Ampak, Znova, tudi če ona ne bo prijazna, ti ostani taka. Njeno vedenje je njen problem in zanj nisi odgovorna. Tvoje ravnanje pa je tvoj problem, zato pazi, da boš vedno prijazna in dostojna.

Oh kolikokrat sem ze to naredila. In kolikokrat se mi je ze opravicila za svoje vedenje.. Ampak enkrat je tega dovolj. Kar naj tako nadaljuje in bo na koncu ostala sama.

Mogoce se res zdi, da nisva bili nevem kaksni prijateljici ( ce tako govorim), ampak sva bili. NAJBOLJSI! Ravno zato pa je tak SHIT vse skupaj. Ravno zato ji zamerim in ne vem zakaj bi jo SPET jaz klicala in se delala, da ni nic.

Ej vi na forumu ste vsi kreteni. No zdaj se mi pa opravicite! MILSIM HALO, TAKO NE GRE!

x:Dx x:Dx Jst se glih nimam za kretena! No, včasih že... ko kej takga nrdim da sem sama nase jezna...

Kar se tiče tele tvoje izkušnje.... jst sem jo že imela.. da ti nož v hrbet zasadijo tiste prjatlce ki so ti najbližje.. da jo zdej ravn pržgala ne boš na g.., razen če ti bo še v fris kako neumestno spustila, jo dej kr na ignor... sej veš stiki se ohladijo in tako.. bo že vedla za kaj se gre.. lahk ji tud poveš, v čem je štos in da to res nisi od nje pričakovala..

Mislim, pogovorit se z ljudmi... joj kolkrat sem napake delala in so me isti ljudje jebal v g..., pa da to si gor prideš... pa enkrat črto potegneš.. sem imela eno "prjatlco" ki me je kr nekajkrat na finto vrgla.. pol pa sem rekla pr seb KONC.. in zdej ni več prilike da me kdo zaj. še enkrat.. že do enkrat je težka pot.. Pa ne zaupaj vsega full v nulo eni ženski.. pol se ji pa kdaj malo odpuli pa vse o tebi lahk čveka vsem..

Mushi

Znova, vem, da je tole s kreteni šala, pa tudi če ne bi bila, ti tega ne bi zameril. Pravico imaš mislit, kakor hočeš. Tvoje misli in tvoje mnenje sta tvoj problem. Kako jaz mislim o tem, to pa je moj problem in od nikogar si ne pustim diktirat, kako bom mislil in reagiral.

Slabo s slabim vračat se ne obnese. Vsaka oblika maščevanja v resnici najbolj prizadene tebe. Karmična pravičnost vsakogar doleti, slej ali prej. Če verjameš v reinkarnacijo - če ne v tem življenju pa v kakšnem drugem.

Imej se kar najlepše in to v tem življenju. (V naslednjih pa tudi!)

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Če se tudi pogovor ne obnese...............jo enostavno "odrežeš"............neha biti kakršenkoli faktor v tvojem življenju....... x;)x. Ker pa ji je tako obnašanje zgleda že navada jo glede govoric tako nihče več ali manj ne jemlje resno............Sicer pa....kaj te briga njeno nakladanje, obrekovanje.....ti že veš kako je v resnici. Torej........cut x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

O vseh ostalih prijateljih je vedno grdo govorila, ko jih ni bilo zraven, le o meni ni upala nic povedat, ker je vedela, da me potrebuje.

Malce :vragec: si pa tudi ti. Če je o prijateljih govorila grdo in si ti to podpirala, so ti takšne debate očitno godile in je bilo samo vprašanje časa kdaj se bo meč obrnil proti tebi. :o|o:

Glej naprej, če se le da,...

Znova.. ni mi cist jasno, na kateri tocki, se ta dogodek tebe kaj tice? Zakaj se vtikas nekam, kjer se te nic ne tice?

Ce pa mislis, de se te to tice.. pa poglej kje sta si s to osebo ogledalo...

Se drugace.. prizadeta si iz razloga, ker se nekdo ne obnasa tako ,kot ti od njega pricakujes. Torej si prizadeta zaradi svojih pricakovanj in prepricanj.

Mimogrede.. a si vprasala to osebo, ali je to sploh res govorila?

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Pozdravljena Znova.

Iz svoje izkušnje lahko rečem sledeče, govorilo se je in se še vedno govori. Govorijo ljudje, ki so nesrečni, zagrenjeni in ki imajo nizko samopodobo, ponavadi so bili sami psihično zlorabljeni (kar je dosti težko prepoznati- razmisli kakšen je njen odnos s starši) ali pa prizadeti od njim dragih ljudi. Te ljudje ponavadi, želijo ugajati, drugim ljudem, zato govorijo slabo o ljudeh, samo zato, da bi sami pridobili nekaj pik in ugleda....seveda samo v njihovih očeh.

Meni se zdi to izredna oblika pozornosti, imam kvalitete, ki mi jih zavidajo in svoj prosti čas izkoriščajo tako, da govorijo o meni....meni namenjajo pozornost.

Te ljudje želijo biti pomembni in priljubljeni ampak, se vedno žal lotijo stvari z napačnega konca. Point je v tem, da ker želijo ugajati nekomu, bodo izrekli tudi besede, ki jih bodo naslednjo sekundo obžalovali.

Ne sekiraj se itaq ne govorijo o tebi. Jaz sem postala že tako imuna na to, da grem mimo takih govoric kot mimo avtobusa z napačno številko, se ne oziram x:Dx.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Imaš možnost kot je Mick rekel, odrežeš in jo pustiš naj dela in reče karkoli. Najbrž ona ni bila ravno najboljša prijateljica, ker ti potem ne bi zavidala, da si srečna. Bolj ko boš tiščala v njo bolj bo ona mislila kako je pomembna in bo še bolj otresala jezik. Naj čveka, saj je to njen problem, če je okolica pametna jo bodo tako pogruntali.

LP!

Znova.. ni mi cist jasno, na kateri tocki, se ta dogodek tebe kaj tice? Zakaj se vtikas nekam, kjer se te nic ne tice?

Ce pa mislis, de se te to tice.. pa poglej kje sta si s to osebo ogledalo...

Se drugace.. prizadeta si iz razloga, ker se nekdo ne obnasa tako ,kot ti od njega pricakujes. Torej si prizadeta zaradi svojih pricakovanj in prepricanj.

Mimogrede.. a si vprasala to osebo, ali je to sploh res govorila?

Cakaj malo. Zakaj se me tice? Mogoce zato, ker sem ji vedno stala on strani, zdaj ko sem se odselila pa se je zacela petelinit in govorit neresnico? A ni to dovolj?

In ne AQUARIUS, nisem podpirala njenega obrekovanja, le komentirala ga nisem. Nisem se vmesavala, ampak sem jo pustila da govori, ce ji tako pase, jaz se pa v to nisem vtikala!

Ne mores ti biti odgovorna za njena dejanja.. in za vse tisto, kar je v njej. Nekaj jo je ziher zmotilo in se je na tak nacin odzvala. Mogoce je ljubosumna.. mogoce se pocuti da si jo zapustila.. ne vem... ampak razlog je.

Ampak to je njen razlog.. zaradi necesa kar je v njej.. ona to govori, nisi ti vzrok tega. ne mores biti..

Ne mores ti biti odgovorna za njena dejanja.. in za vse tisto, kar je v njej. Nekaj jo je ziher zmotilo in se je na tak nacin odzvala. Mogoce je ljubosumna.. mogoce se pocuti da si jo zapustila.. ne vem... ampak razlog je.

Ampak to je njen razlog.. zaradi necesa kar je v njej.. ona to govori, nisi ti vzrok tega. ne mores biti..

Razlog je tocno to, kar si napisal/a, ampak to se ne pomeni, da bom zdaj rekla: OK stara, ti kar pricaj, mi bomo pa se frendi.

Ah ne da se mi vec o tem,... Zaj..... jo bom pa naj zivi kakor hoce. Jaz ne obstajam vec.

Znova.. a si to prisla povedati na forum? Da te je prijateljica izdala in da je zdaj vec ne obstajas za njo? Dvomim.. to kar ti zdej hoces naredit je povprecni odziv custveno nezrele osebe.

Zgodilo se je da si odsla.. in ona se je tako odzvala.. in zdja si tudi ti prizadeta. skoda da ste bile prijateljice, ce lahko en napacen odziv unici vse kar je bilo. Potem prijateljstva nikoli ni bilo.

Najbolj od vsega si verjetno obe zelite biti spet prijateljice.. in zelo preprosto bi bilo ,ce jo poklices ali se bolje obisces.. in poves, da si pac odsla svojemu zivljenju naproti in da jo imas se vedno rada. Kar jo seveda imas.. ker si prizadeta. Ma malo poves tako kot je v resnici.. in spustis te mamljive EGO variante, ki jih zdaj natolcujes tuki gor in so popoln non-sens.. in se boste obe objele in zjoklale in opravicevale.. in vse bo cool..

Probaj!!!!

Znova.. a si to prisla povedati na forum? Da te je prijateljica izdala in da je zdaj vec ne obstajas za njo? Dvomim.. to kar ti zdej hoces naredit je povprecni odziv custveno nezrele osebe.

Zgodilo se je da si odsla.. in ona se je tako odzvala.. in zdja si tudi ti prizadeta. skoda da ste bile prijateljice, ce lahko en napacen odziv unici vse kar je bilo. Potem prijateljstva nikoli ni bilo.

Najbolj od vsega si verjetno obe zelite biti spet prijateljice.. in zelo preprosto bi bilo ,ce jo poklices ali se bolje obisces.. in poves, da si pac odsla svojemu zivljenju naproti in da jo imas se vedno rada. Kar jo seveda imas.. ker si prizadeta. Ma malo poves tako kot je v resnici.. in spustis te mamljive EGO variante, ki jih zdaj natolcujes tuki gor in so popoln non-sens.. in se boste obe objele in zjoklale in opravicevale.. in vse bo cool..

Probaj!!!!

Ja potem se bos pa zbudila in ugotovila, da v rdecem morju plenice peres.

OK.. torej si hotela samo to, da cim vec ljudi tebe podpre in njo obsodi, da bos lazje spala? Da bos imela vec razlogov, da za njo ne obstajas vec.

Sej zelo veliko ljudi tudi pise tuki gor ljubezenske tezave, da si zmanjsajo obcutek krivde in potem zapustijo to osebo. Najprej pa bluzijo kako trpijo in kako je hudo.. naredit pa noce nihce nic.

OK.. torej si hotela samo to, da cim vec ljudi tebe podpre in njo obsodi, da bos lazje spala? Da bos imela vec razlogov, da za njo ne obstajas vec.

Sej zelo veliko ljudi tudi pise tuki gor ljubezenske tezave, da si zmanjsajo obcutek krivde in potem zapustijo to osebo. Najprej pa bluzijo kako trpijo in kako je hudo.. naredit pa noce nihce nic.

Pa kaj si tako napadalna. A imas slabo vest, ker si tudi sama koga zajebala? Ne mi solit pameti s takimi bendimi. Ti hoces, da jo poklicem, ji 100-ic oprostim in se delam, da je vse ok, zato da bo tako, kot ti hoces.

A ima lahko se kdo drugacno mnenje od tebe, brez da ga takoj napades?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...