Skoči na vsebino

Izdano prijateljstvo

ZNOVA

Recommended Posts

Ce ze.. potem sem napadalen.. pa tudi s tem se ne bi strinjal..

Ni mi cist jasen, zakaj si to tuki gor napisala.. ce si itak odlocena.. da je ta oseba pozabljena.. A zakaj?

Pol pa jo poklic, pa ji povej, da ji bos razbila gob.. Ta trenutek si ti ita kot ona.. ko vesoljni sloveniji in se mal cez.. govoris kaksna je..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ce ze.. potem sem napadalen.. pa tudi s tem se ne bi strinjal..

Ni mi cist jasen, zakaj si to tuki gor napisala.. ce si itak odlocena.. da je ta oseba pozabljena.. A zakaj?

Pol pa jo poklic, pa ji povej, da ji bos razbila gob.. Ta trenutek si ti ita kot ona.. ko vesoljni sloveniji in se mal cez.. govoris kaksna je..

1. Da zame ne obstaja sem se odlocila po nekaj prebranih in napisanih sporocilih

2. Vsak lahko odpre katerokoli temo zeli in se na koncu odloci kakorkoli zeli.

3. Pravis, da celi Sloveniji razlagam kaksna je, .., a sem povedala njeno ime in sla njenim prijateljem in znancem sirit lazi? ... don't think so ...

1.. Dej nehi.. a zdej ko je bilo par napisanih sporocil tuki.. si se kar odlocla.. Kje pa mas svojo glavo?

2.. Pol bom jaz toliko tem odprl, da bo server dol pol..

3.. ni pomembno ime.. pomebne so misli... zardi misli se vse to dogaja..

Dogaja  x:Dx ...a se vi poznate mogoče.......k se mate tak radi  :vragec:  x:o)x  x:Dx

Brez veze se nekaj petelini in misli, da je najpametnejsi, pri tem pa ne opazi, da posiljuje s svojimi sporocili.

Kako se pa ti drzis? Glede na to, da je burna noc za tabo. xDDx

Ne mores ti biti odgovorna za njena dejanja.. in za vse tisto, kar je v njej. Nekaj jo je ziher zmotilo in se je na tak nacin odzvala. Mogoce je ljubosumna.. mogoce se pocuti da si jo zapustila.. ne vem... ampak razlog je.

Ampak to je njen razlog.. zaradi necesa kar je v njej.. ona to govori, nisi ti vzrok tega. ne mores biti..

:palec: :palec:

Pričakovanja so jeba... smer obrnit, ko si že navajen plavat s tokom, čeprav gre v napačno smer... hih x:Dx

Tjazy, hvala za tole... pravzaprav sem ravno nekaj takšnega "spet" ugotavljala popoldne x:Ix x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Draga Znova,

Očitno si nista niti mal prijateljici. Kako pa ona tebe vidi, da nisi tudi ti bila ista do nje x?x

Ali pa povprašaj še njo, ali je to vse res. Seveda namoči :vragec: še tiste prijatelje, ki so ti to potrdili. Nikoli se ne ve, kdo laže. Ti, ona ali oni trije, ali vsi.

Ja sam ka mali pao s lipe

Draga Znova,

Očitno si nista niti mal prijateljici. Kako pa ona tebe vidi, da nisi tudi ti bila ista do nje  x?x

Ali pa povprašaj še njo, ali je to vse res. Seveda namoči  :vragec:  še tiste prijatelje, ki so ti to potrdili. Nikoli se ne ve, kdo laže. Ti, ona ali oni trije, ali vsi.

Ne me imet za neumno. Seveda sem govorice preverila (pa ne pri enem, ampak pri vec ljudeh) in sele potem sem pisala v forum. Smo to zdaj razcistili?!!!!!!

Ravno včeraj sem srečala v mestu nekoga, ki me je pred časom izdal. Moje zaupanje, prijateljstvo... Pač vidim to osebo na daleč in se odločim da je ne vidim. Kaj se čemo pozdravljat, če nimamo se kaj za pogovarjat. Zakaj? In sem gledala okoli in na drugo stran, ko sva šla mimo, vendar vseeno videla, da se je zabulil vame in ustavil, pa ne vedel kaj bi storil. Fajn se mi je zdelo! :palec: Vidim da ga žre, slaba vest in to. Nisva prijatelja, in ne več znanca, preteklost pa je zame mrtva.

x^x

Mushi

Hi-hi....jaz sem tudi tako reagiral običajno.....se delal da ga-je ne vidim. Zdaj pa ne več.......pa imam eno tako bivšo sosedo, mati od enga kolega, ki me je non-stop klevetala, pljuvala po meni, širila govorice.......pa kako je njen sin angelček jaz pa barabin, ki ga zavaja, pa z mene tak nikol nič ne bo, pa da sem narkoman, pa kaj jaz vem kaj vse.......in zdaj ko jo srečam....jo prav zabodeno gledam naravnost v oči.....in krava x:Ix pričakuje, da jo bom vljudno pozdravil....pih, naj si kar misli :xx!: :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, tud jst z eno staro kuro tako ravnam, eno učitlco zgodovine, ki me je j... v OŠ. Da vidi da je nimam namena pozdravit.

Kar se takihle ljudi tiče, se mi zdi da jih bolj kljuva kaj nrdit, pa če sem vidla al ne, sicer pa tud oni majo jezik... to bi bil hec... jst bi šla pa mirno naprej.. x:Dx x:Dx

Mushi

tudi jaz poznam eno tako staro "gospo", ki se je vedno vtikala v vse, kar sem rekla, naredila, ko sem bila še otrok. vedno je bila ostra in groba z jezikom in še zdaj, ko je že zelo stara in jo zdravje malo baše, je glasna, žaljiva in hoče biti vedno glavna. ko sem bila otrok, sem se je vedno malce bala.

pa sem to prerasla. še, ko sem odrasla, sem videla, da želi še vedno pokritizirati vse, kar je v kakršnikoli zvezi z mano. en čas sem poskušala z resnim pogovorom zgladiti in ji pojasniti, da stvari niso take, kot jih ona predstavlja v svet. pa je vedno začela kričati in me siliti v prepir. potem sem jo pa nekega lepega dne, ko sva se srečali, zelo vljudno pozdravila, prijazno povprašala za zdravje, otroke, vnuke in to, ter odšla naprej, brez da bi počakala na njen odgovor. za mano je ostala odprtih ust. nekajkrat sem še to ponovila in zdaj imam ljubi mir. x;)x x:Dx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Pozdrav.. Soncna vila.. x:)x Fajn tkole premlevat.. ne?

Ne vem kaj naj recem, glede na vse to.. koliko je izdanih in koliko se jih stran obraca.. in kako potem to povezat s tem blebetanjem na foromu, koko smo vsi vredni ljubezni in podobno. Kaze da so to res samo halucinacije uma, da bi izpadel boljsi in si kupil nekaj pripadnosti.. Pomembno je tisto, kar je resnicno.. ne kar se blebeta za boljsi videz.

SVET GRE EKSPRESNO K HUDIČU!!

tudi jaz poznam eno tako staro "gospo", ki se je vedno vtikala v vse, kar sem rekla, naredila, ko sem bila še otrok. vedno je bila ostra in groba z jezikom in še zdaj, ko je že zelo stara in jo zdravje malo baše, je glasna, žaljiva in hoče biti vedno glavna. ko sem bila otrok, sem se je vedno malce bala.

pa sem to prerasla. še, ko sem odrasla, sem videla, da želi še vedno pokritizirati vse, kar je v kakršnikoli zvezi z mano. en čas sem poskušala z resnim pogovorom zgladiti in ji pojasniti, da stvari niso take, kot jih ona predstavlja v svet. pa je vedno začela kričati in me siliti v prepir. potem sem jo pa nekega lepega dne, ko sva se srečali, zelo vljudno pozdravila, prijazno povprašala za zdravje, otroke, vnuke in to, ter odšla naprej, brez da bi počakala na njen odgovor. za mano je ostala odprtih ust. nekajkrat sem še to ponovila in zdaj imam ljubi mir. x;)x  x:Dx

Mi smo imeli tudi eno tako _ poznali so jo celo iz drugih blokov - zadnjic me je vprasal frend, ki stanuje dve ulici stran, ce je se ziva... (ni).

No, in tudi ona se je vedno vtikala, ko sem bila majhna, otrok, in tudi potem, ko sem bila starejsa in ga srackala okoli, pa prisla recimo ponoci domov...

Pa ta zenska je VEDNO bila na oknu in chekirala stanje, kdaj kdo pride in kdaj kdo gre.

Enkrat pridem ob 4h zjutraj dam, pogledam gor, vidim, da je tam, in ji ful veselo pomaham! x8Dx :palec:

Samo se ne spomnim, ce je kaj pomagalo. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mi smo imeli tudi eno tako _ poznali so jo celo iz drugih blokov - zadnjic me je vprasal frend, ki stanuje dve ulici stran, ce je se ziva... (ni).

No, in tudi ona se je vedno vtikala, ko sem bila majhna, otrok, in tudi potem, ko sem bila starejsa in ga srackala okoli, pa prisla recimo ponoci domov...

Pa ta zenska je VEDNO bila na oknu in chekirala stanje, kdaj kdo pride in kdaj kdo gre.

Enkrat pridem ob 4h zjutraj dam, pogledam gor, vidim, da je tam, in ji ful veselo pomaham!  x8Dx  :palec:

Samo se ne spomnim, ce je kaj pomagalo.  xDDx

A ni fajn, varnostnik zastonj. x:Dx

Glej naprej, če se le da,...

potem sem jo pa nekega lepega dne, ko sva se srečali, zelo vljudno pozdravila, prijazno povprašala za zdravje, otroke, vnuke in to, ter odšla naprej, brez da bi počakala na njen odgovor. za mano je ostala odprtih ust. nekajkrat sem še to ponovila in zdaj imam ljubi mir. x;)x  x:Dx

Elegantno rešeno. :palec: x:Dx

To so stare gospe, ki verjetno zivijo same in obisk dobijo vsako drugo desetletje. x:px

Nimajo kaj za pocet, potem pa visijo na oknu svojega stanovanja in spremljaajo vse kar se dogaja v okolici.

V prepir se zapletajo, ker si pravzaprav zelijo pogovora pa se nihce ne zmeni za njih. In zato so tako sokirane, ko jih nekdo lepo pozdravi in je (za spremembo) vljuden do njih.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...