pokowc 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Noji očividceu skozi okna. buljenje skozi špranje, pomičnih zavesGospice so svoje dale skoz.Uživajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Ne me imet za neumno. Seveda sem govorice preverila (pa ne pri enem, ampak pri vec ljudeh) in sele potem sem pisala v forum. Smo to zdaj razcistili?!!!!!!Ohooooo kakšna reakcija, da te kap. Ne me, ne me, ne me basat, se mi je zaletelo od čokolade, ko sem prebral tvojo reakcijo. Hehe polako, polako nobeden te ne tretira za neumno. Potem pa ta tvoja prijateljica NI prijateljica in je fauš na tebe 100/uro. Mogoče je pa ta tvoj tip bil njej všeč in ... saj veš, ti si ga dobila ona pa izvisela... ne vem...sicer pa ali se tvoj dragi in ona sploh poznata... V glavnem veš sama kaj ti je storiti oz. ne storiti proti njej. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 ko sva se srečali, zelo vljudno pozdravila, prijazno povprašala za zdravje, otroke, vnuke in to, ter odšla naprej, brez da bi počakala na njen odgovor. za mano je ostala odprtih ust. nekajkrat sem še to ponovila in zdaj imam ljubi mir. Ja......saj sam sem jo zaradi "dobrososedskih" odnosov in spoštovanja do starejših (60) kljub vedenju o njenih klevetah še naprej pozdravljal.......sam mi ni odzravljala.......ko mi tretjič ni odzdravila.......sem jo čertič samo pogledal v oči in molčal.......he-he.....je bila v šoku......pa še veselje sem ji naredil.......je lahko okrog čvekala, da še pozdravit ne znam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Mislim, da si nabiraš izkušnje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 ko sva se srečali, zelo vljudno pozdravila, prijazno povprašala za zdravje, otroke, vnuke in to, ter odšla naprej, brez da bi počakala na njen odgovor. za mano je ostala odprtih ust. nekajkrat sem še to ponovila in zdaj imam ljubi mir. Ja......saj sam sem jo zaradi "dobrososedskih" odnosov in spoštovanja do starejših (60) kljub vedenju o njenih klevetah še naprej pozdravljal.......sam mi ni odzravljala.......ko mi tretjič ni odzdravila.......sem jo čertič samo pogledal v oči in molčal.......he-he.....je bila v šoku......pa še veselje sem ji naredil.......je lahko okrog čvekala, da še pozdravit ne znam Hihihi..Čestitam! Sta pa res ql! Meni so že tud zataknili nož v hrbet, a sem ostala še naprej prijazna ali pa sem "izginila" iz njihovih mračnih, zastrupljenih življenj in pol so me spet začeli iskati in me prosili za odpuščanje ipd... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Su||y` 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Sem imela najboljšega prijatelja, ki je o meni vedel res vse, to kar ne ve nobena prijateljica nihče.. Res, da se danes ne pogovarjava več, ker so okoliščine takšne... A vsakič ko se srečava, ko se pogledava veva oba, kar sva imela, tisti najin svet "skrivnosti", ki nama ga ne more vzeti nihče... Glede na vse ni nihče nikoli in nikdar izdal najinih skrivnosti, ostale so pri nama in mislim, da je to pravo prijateljstvo... Za tebe pa lahko rečem le to, da očitno že ni bila prava prijateljica... ŽAL Lp,Sully Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Ampak, Znova, tudi če ona ne bo prijazna, ti ostani taka. Njeno vedenje je njen problem in zanj nisi odgovorna. Tvoje ravnanje pa je tvoj problem, zato pazi, da boš vedno prijazna in dostojna.Bigm ZNOVA, jaz imam za sabo eno takšno bolečo izkušnjo...izdala me je punca, s katero sva bili več kot deset let najboljši prijateljici...imela me je za sestro...vsako nedeljo sem se zjutraj vozila 7 km daleč k njej na kavo...čeprav sva (takrat še s fantom..) živela skupaj. imeli sva prometno nesrečo, na srečo brez hujših posledic...malo preveč akohola in veliko naprevidnosti....potem sem jaz vložila zahtevek za odškodnino (sem tudi nezgodno zavarovana), ona se pa tega ni pravočasno (24 ur) spomnila in potem je bilo konec tudi najninega prijateljstva...Nisem razumela zakaj, verjetno tudi ona ni, drugače ne bi trosila takšne neumnosti okrog.... ni me prizadela njena reakcija...saj smo vsi iz krvi in mesa...prizadelo me je tisto, kar sem slišala od drugih...prav krilčala sem v sebi na čase...ker delava v istem okolju, sva se vedno srečevali....nikoli ne bom razumela, kako lahko nekoga, ki ga imaš, tako izdaš...nekaj časa sem blodila okrog kot brez ene noge...vendar saj veš, ZNOVA, čas celi rane, zacelil bo tudi tvojo...jaz sem zaradi nje trpela dolga tri leta...preden sem lahko postala čisto ravnodušna ....bolečina je enaka tisti, kot če tragično izgubiš ljubo osebo...naenkrat je več ni...in nikoli se v takšni podobi ne bo vrnila nazaj.....vsaj jaz sem tako čutila.... vendar kot pravi BIGM, ohranila sem svoje dostojanstvo in s ponosom lahko rečem in tukaj pred vsemi napišem (mogoče bo kdaj tudi ona to brala...ker občasno hodi sem gor...)...draga prijateljica...nikoli in nikdar nisem izrekla nečesa za kar bi se kasneje lahko sramovala ali bi mi bilo žal...ohranila sem mirno kri in trezno glavo...tudi bolečina čez čas izgine.. po menda 5 tih letih je s težkim porodom rodila sina... ..seveda sem takrat izbrskala njeno številko in ji poslala čestitko.....kljub vsemu sem ji zaželela vse najboljše...res iz srca.. ..po tem dogodku me je iskala...vendar ni našla tisto tapravo Ayo......nje več ne bo nazaj...seveda imava še danes stike, se veiko slišiva, ampak takšnih "orehovih korenin" moje drevo nikoli več ne bo imelo... ZNOVA, verjetno ni bila taprava...... prava prijateljica te ne bi izdala...ne bi te smela...vem, ko nekomu tako globoko zaupaš postaneš slep... pusti času čas ...čas celi rane...veš, vsak zakaj ima svoj zato....nič ni naključje...očitno sva obe potrebovali takšno izkušnjo... LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 ZNOVA... ravno sem bila na forumu odpuščanje in sem se spomnila ene čudovite knjigena to temo... ravno v tistem obdobju sem v knjigarni zasledila knjigo ..še sedaj se spomnim, tako lepe roza rdečebarve so platnice...narisan je srček...meni zelo dobra knjiga...takrat sem ji dokončno dopustila in semvedela, da sem na pravi poti, saj so mi ostali govorili in me nagovarjali..kako lahko to prenašaš..kako lahko si to dovoliš...ipd.. evo je: Lewis B.Smedes: ODPUSTI IN POZABI- kako zacelimo rane ki jih nismo zaslužili..pa lepo branje.. čao AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Razdrto prijateljstvo in razbita jajca se ne dajo krpati. Nemški Torej, če vam je kaj do iskrenega prijateljstva ga imate še čas vzdrževati, sicer pa te življenje uči. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 hja, ko enkrat razdreš lupino leda,potem lahko samo čakaš na ponovni mraz,da se strdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2004 Razdrto prijateljstvo in razbita jajca se ne dajo krpati. Nemški Torej, če vam je kaj do iskrenega prijateljstva ga imate še čas vzdrževati, sicer pa te življenje uči.Ce je samo eden za iskreno prijateljstvo, drugi pa ne, ga je tezko vzdrzevati..Sicer pa.. Tole mojo "prijateljico" sem ponovno srecala pred dvema dnevoma. Pogledali sva se, potem sem se pa samo obrnila stran in sla. V mojem zivljenju zanjo ni vec prostora.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.