Skoči na vsebino

Podobne strani

ZNOVA

Recommended Posts

Forumi obstajajo, ampak nihče nima ravno takšne energije, kot jo ima ta!!! :palec: x:Dx

No, forumi so ali bolj tematski, ali pa bolj čvekalne narave, s tem, da je na njih ogromno nestrpnosti in dokazovanja željnih mladičev. Podoben bi bil morda Svet pogovorov na gape.org, ampak od daleč podoben, energija ni tista taprava. :inocent: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem tudi prej samo na en forum pokukala, pa potem na tegale in ni nobene primerjave. Različna mnenja, strpno podana (večinoma), fajn energija, ogromno oblikovnih možnosti, jaz ne razmišljam še o kakem drugem. x:)x xsrcx :wub:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz sem tudi prej samo na en forum pokukala, pa potem na tegale in ni nobene primerjave. Različna mnenja, strpno podana (večinoma), fajn energija, ogromno oblikovnih možnosti, jaz ne razmišljam še o kakem drugem. x:)x  xsrcx :wub:

Saj zato sprasujem ( nisem nestrpna), ker je cudno da je toliko ljudi in toliko tem in na vse dobis odgovor. Karkoli te zanima zves tu. To je OK.

O, Znova, zivjo - zdaj sele vidim tole. :)

Ampak zakaj pa te potem zanima kak drug sajt oz. forum, ce ravno pravis, kako tu vse fino prec dobis? :8): :vio: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hahja, nom nič komentirau, samo v škorpijonske klešče ste se ujeli). Sem že pogruntau tale vonj po bixanju˝.Eno je narastek ,vzhajanje, drugo pa je negovanje. (˝Phh˝jest se nem s tem ukvarjala˝), drgač pa..znajdi se, klofute bojo vedno x:o)x

Guest sstane
Forumi obstajajo, ampak nihče nima ravno takšne energije, kot jo ima ta!!! :palec:  x:Dx

No, forumi so ali bolj tematski, ali pa bolj čvekalne narave, s tem, da je na njih ogromno nestrpnosti in dokazovanja željnih mladičev. Podoben bi bil morda Svet pogovorov na gape.org, ampak od daleč podoben, energija ni tista taprava. :inocent:  x:Dx

Imaš prav, sploh pa je čudno, kako nekateri svoja piščeta čuvajo, kot koklje.

Več bi moralo biti sodelovanja, si mislim, ne pa da se vsak za svojim plotom skriva.

LN je pa najboljši, ker je gazda ženska Marsa x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...