Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Tile trije tvoji klicaji pri včasih . Cool,da si se zbrisala iz pogrešanih . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Cool,da si se zbrisala iz pogrešanih .A to ti meni??? Nč jaz izbrisana... , take banice pa ne moreš kar tak zbirsat , pravi čas sem poskrbela za pedigre (čeprav...pst....sem baje "po modih" prešvercana čez mejo ) Trije x!x x!x x!x pa imajo svojo težo, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Saj to mislim, da te en čas nismo brali, pa smo te že med pogrešane forumovce omenili in da je super, da si spet več tule . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Hi-hi....Sanjalica me dans mal zeza ....jaz pa sem ful vesel, da je spet tu. Sanjalička Pa mi je všeč, ker je tud bl tači pa tečna včas....kot jaz. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 pa smo te že med pogrešane forumovce omenili:o|o: :o|o: :o|o: ne z lopato nad mojo glavo...dokler diham... se vračam...kot bumerang... Mick...ko jaz "zezam" zezam tak, da se pamti... Danes sem samo...pomladna... TEČNA x?x A bi ti rad eno na gob.c ?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Bom probau poiskati drugi pomen Tečnosti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 A bi ti rad eno na gob.c ??????Odvisno s čim....... Bi lahk s čim zamenjala, ker pol se da mogoče kaj zrihtat. Kaj takega, da se pamti.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Bom bla moža vprašala, če mi posodi pendrek :D Zadovoljen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...bemtiš, to bi se pamtlo, ja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 A bi ti rad eno na gob.c ??????Odvisno s čim....... Bi lahk s čim zamenjala, ker pol se da mogoče kaj zrihtat. Kaj takega, da se pamti.... Bom bla moža vprašala, če mi posodi pendrek :D Zadovoljen? ej vidva se sam še režim... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Eno uro prebiram poste....take...da mislim, da bi danes lahko pobirala akontacijo, da bi prešla "od besed k dejanjem"... še uporabnino za pendrek bi lahko možu plačala... Ampak...Mick- koketek ; ne bom te... , si jih danes dobil preveč, "besednih"..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ena izmed meni zelo ljubih stvari, ki mi ogrejejo srček vsakič sproti je, da mi Žaža non stop hodi v knjižnico in si tudi zame izposoja gore knjig. S tem je kar dosti dela, ker ogromno berem, pa ta moja draga prijateljica ve, da tam, kjer jaz stanujem bi težko organizacijsko prilezla do knjižnice, pa me takole razvaja. Žaža hvala ti za današnji kup knjig in za vse doslej. xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 joj svinjica hvala za pohvalo , sam sej ni probelm veš.....razen, da me roke bolijo, pa noge, pa hrbet zaradi teže knjig....sam sej bom preživela ...dej kok stvari pa ti zame narediš....vsake tok časa me s čim sladkim nafutraš, pa revije mi nosiš, pa knjigice koperaš, pa poslušaš me skos...pa-pa-pa....uglavnem k moja sestrca...NAJBOLJŠA SI !!!! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 To je ganjlivo brat...Vidve (Žaža +Pujsa) sta kt dva cukra... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ha, ha ha . Sem se zdajle spomnila, da je bila Žaža sveto prepričana, ko je prišla k nam delat, da sem anoreksična . Se mi vsakič ko se spomnim zdi fuuuul hecno . Bi bla težko, pismu, bruhanje mi gre težko od rok :xx!: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Na lep nacin me gani lepa beseda od ljudi, ki mi kaj pomenijo, pa tudi kaksen lep komad,pri katerim se ti dlakce postavijo... ....lepo dejanje...pa meni tudi neverjetno gane kaksno posebno umetnisko delo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ha, ha ha . Sem se zdajle spomnila, da je bila Žaža sveto prepričana, ko je prišla k nam delat, da sem anoreksična . Se mi vsakič ko se spomnim zdi fuuuul hecno . Bi bla težko, pismu, bruhanje mi gre težko od rok :xx!: .ja pismo....če si pa kot tisti ta suhi pajkci !!!!..jap sem bila pa 100% ..... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Žaža in pujsa sta ful luštne Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 oho, hvala....sam jaz imam to po pujsi....to je pa taka fajn svinjica.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Žaža in pujsa sta ful luštne ...res je Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Vsi tule ste luštni, zato pa tok previsimo tule Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 TOLA PA DRŽI, KOT PRIBITO x!x x!x x!x Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 res sta posrečeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Moram priznati, da so me ganili posnetki Sonca v National Geographic-u. :sun Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Mene je pa danes Omi z eno zadevico, ki se začne z Imam namen.... Me je spravila v jok, nenavadno zame, se mi redko dogaja, od pozitivnega šoka , nekak sem navajena 110% zase poskrbet, še najmanj pa si predstavljam,d a nekdo na intenzivni negi razmišlja o pomoči meni.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.