Skoči na vsebino

Kaj čuti ta človek?...

yoko

Recommended Posts

Neverjetno...

Which reminds me....

Hotla sem odpreti -ponoci sem se spomnila- temo Govorica telesa.

Jaz zase mislim, da mi vse pise na celu, a kot kaze to ni res, saj se veckrat pocutim tako ali drugace mimo, off, etc. - pa kao sploh ni videti...

No, vcasih pa se res znam povsem izklopiti, pa potem ne gre za zadrzevanje ali blefiranje ali drze, ki komaj uspeva, pac pa v osnovi za stalisce do posamezne okoliscine, situacije...

Ce sem v zadregi, vcasih se vec govorim - a to je tezko postekati, kdaj je zdaj VEC... x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Tisti, ki me poznajo, me takoj preberejo. Tisti, ki me ne poznajo.....hm......je se sansa, da se skrijem.

Po operaciji boš imela mir, te nobeden ne bo spoznal :sori: x^x :sori:

Kadar se počutim zelo nesigurno...sem ponavadi posebej hladna, samozavestna...in ohola... xrolleyesx

Sem pa zadnjič ugotovila..da znam zardeti..."po naročilu"...

In...nekako prilagodim se temu..kar želijo videti..in potem to pokažem...pa ni čist odigrano...ampak kr cela..padem v sceno...in se tolk vživim...

Astra

Per aspera ad astra

Sem pa zadnjič ugotovila..da znam zardeti..."po naročilu"...

Vazicka... xrolleyesx

Jaz pa ne znam, znam samo kar tako - iz cistega miru in mi gre to na zivce, zelo. xrolleyesx

A znas odrdeti?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zoprn, ne? :o|o:

x:px x:Dx

Tale "zoprn"... Potem se ze zalotim, da hocem nekaj se pritozit, pa se mi zdi, da Mitja kar prezi x:px x;)x - da kar caka, in res prec rece, zoprn, ne?

Potem pa jaz kao na finto mecem nekaj in si skusam spomnit drug izraz, da ne bo tako izpadlo! x:Dx x:o)x x:px x:)x

Ker tole je pa res... hm... zoprn, no, evo, kako malo je izrazov, ki povejo tocno to... xDDx xDDx

Picasso

Yoko, ne vem, če si hotela s tem kaj specifičnega vprašat, se mi je pa utrnila zanimiva misel ob tvojem vprašanju...

Človek zna stvari tako dobro skriti, da še sam ne ve, kaj skriva :sori: Oziroma noče nečesa videt in potem uporablja vse mogoče skrivalnice in zakrivalnice, da bi tisto prikril...

Se pa da skriti pred drugimi, brez problema. Če veš, kaj v določenem trenutku daješ ven, kakšne signale daješ osebi, s katero govoriš in ji nekaj prikrivaš, potem te bo zlo težko pogruntala... boljš kot se poznaš, boljš lahko lažeš oz. skrivaš :eek: ampak vprašanje je potem, če takrat, ko prideš sam sebi že zelo zelo blizu, sploh še hočeš lagat... x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Men je zoprn, tut k zardevam x:Ix ...ups pa kokrat , ampak ne bi zdej o tem kdaj...mi je res neroden x:Ix ...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

... men se včasih zdi prav hecn, ko se zalotim, da zdaj pa sem celo zardela x:Ix ... ko sem bila smrklja, se mi to skoraj ni zgodilo... sem nekak poštudirala ene finte, da sem zgledala blazno kul pa to in me skoraj nič ni premaknilo iz tiste vloge... zdaj pa, ko se ne ukvarajm več tolko s tem, kako izpadem...na, zdej pa takole xredx ... pri mojih letih ... zoprn, no x;)x x:o)x

Meni se pa zdi, da jaz ne znam skriti svojih čustev. Sicer se niti pretirano ne trudim, da bi jih skrila. Pride pa kdaj situacija, ko bi jih morala skriti (n.pr. pred kakimi uradnimi osebami ali strankami...), pa mi ne rata. No, vsaj meni se zdi tako, kako pa drugi vidijo moja čustva, pa ne vem.

So mi pa prijatli, ki me poznajo, že večkrat rekli, da sem kot odprta knjiga - da se me da vedno prečitat...

Ja, pa to se spomnim, da se moji mami nisem mogla nikoli zlagat, ker je takoj vedela, kdaj se lažem in kdaj ne. Ne vem, najbrž je prebrala iz moje govorice telesa.

Meni se pa zdi, da jaz ne znam skriti svojih čustev. Sicer se niti pretirano ne trudim, da bi jih skrila. Pride pa kdaj situacija, ko bi jih morala skriti (n.pr. pred kakimi uradnimi osebami ali strankami...), pa mi ne rata. No, vsaj meni se zdi tako, kako pa drugi vidijo moja čustva, pa ne vem.

So mi pa prijatli, ki me poznajo, že večkrat rekli, da sem kot odprta knjiga - da se me da vedno prečitat...

Ja, pa to se spomnim, da se moji mami nisem mogla nikoli zlagat, ker je takoj vedela, kdaj se lažem in kdaj ne. Ne vem, najbrž je prebrala iz moje govorice telesa.

ce imas sluzbo, kjer si takih stvari kot je zardevanje, ne smes dovoliti, obstajajo ustanove in ljudje, ki se ukvarjajo s tem, da nas ucijo kako reagirat v doloceni situaciji. Pozabila sem kako se jim rece - neke vrste psihologi ( ampak ne dobesedno). Morda kdo ve? Saj je bilo na Preverjeno pred kakim letom. Na POP tv.

Uh, zadrega, zardevanje... jaz pa tudi kot smrklja... :o|o:

Da so me poslali v kaksen klas kaj ali kaj takega... ma, travma, ker sem vedela, da bom zafarbala...

Sovrazim, ko se vse oci uperijo vame, ko zdaj - kaj? xnckrivx

Ali ce je to kamera recimo - kaksno faco bos drzal sploh... :o|o:

In vedno te oni lahko vprasa, ko te bo gledalo ful folka glih - a ste tam res ne vem kaj? Nagi plesali? x:o)x

(*nisem, a so pa enkrat okoli mene eni res plesali nagi in smo se slucajno znasli na isti fotki in potem se malo obrne, rekla kazala, pa sem naenkrat bila jaz naga - aja, in prodajam pri mesarju ali kaj ze? xDDx x:o)x (to je res enkrat nekdo lansiral, zlobno, kao, jaz pa sem pocila od smeha - aja, a smo pri govoricah ali kaj? x;)x)...

Skratka - kot se posten clovek ustrasi, ko mu bodo kapsi pozvonili na vratih, tako je naravno, da je vsakega cloveka nekako 'strah' zadrege...

Potem pa se izkaze, da stresas iz rokava odgovore, in si ful jack, izpades ful samozavesten in vsi ti recejo, kok si obvladala, bila sproscena in vse, pa se mi sploh ne da vec razlagat, da pravzaprav nisem, a po drugi strani pa spet da sem.. xDDx

Pravijo, da ce umikas pogled oz. bolje, bluzis s pogledom, da si hinavec in to.

Meni pa se ne zdi, oz. vsaj ne vedno.

Imam svoje razlage tele neke... x;)x

Picasso

ce imas sluzbo, kjer si takih stvari kot je zardevanje, ne smes dovoliti, obstajajo ustanove in ljudje, ki se ukvarjajo s tem, da nas ucijo kako reagirat v doloceni situaciji. Pozabila sem kako se jim rece - neke vrste psihologi ( ampak ne dobesedno). Morda kdo ve? Saj je bilo na Preverjeno pred kakim letom. Na POP tv.

Ma saj glih zato, ker nimam take službe, se ne trudim preveč "zdresirati" tole skrivanje čustev. Včasih bi mi mogoče prišlo prav kaj skriti, ampak večinoma pa mi ni treba. Hvalabogu! x8Dx x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...