Ion 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Srečen sem, ko za-upam! Zaupanje je moj velik strah in še večji izziv Ion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Jaz načeloma zaupam ljudem takšne 'skrivnosti', zaradi katerih me ne bi ravno pobralo, če bi jih izklepetali naprej. In na koncu ponavadi ugotovim, da me pravzaprav nič od tega, kar počnem, mislim, ... verjetno ne bi 'pokopalo', če bi bilo obelodanjeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 O Pika1000 tebe pa že nisem opazil od jeseni med nami....lep večer Nezaupanje je mati varnosti. Francoski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 O, borism! Tudi tebi lep večer! A ti novo leto praznuješ jeseni? Kolikor vem, sva si voščila srečnega pa zdravega, pa hribov polnega ... Res sem bolj poredko gor. S tistim francoskim o nezaupanju, se pa strinjam. Tudi jaz ne zaupam kar vsem počez. Ni varno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ti pa meni takoj klofuto, hvala....sem že dober, rdečica je zginila iz obraza......voščila že, ne vem, no ali je bilo v etru ali preko OS, saj ni pomembno. V glavnem, da si še vedno med nami, to je pomembno, sicer ti pa zaupam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Sorry, a sem te orng klofnla? Bil je OS. Pa nima veze. Saj mi je jasno, da se ne moreš vsega zapomniti, glede na to, da si tu gor tako intenzivno.Jaz bi pri tolikšni aktivnosti kot je tvoja vse pobrkljala, ne samo kake malenkosti Borism, a ti računalnik kar s sabo okrog nosiš, da ti uspe biti toliko na forumu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Saj me ja zdaj ni bilo gor dva dni skoraj nič, pa pred 14 dnevi celo osem dni povsem nič, saj se počasi popravlajm.....pri nas se klofa s prakerjem(tepihi!), menda nisi ti tega sposobna na ljudi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 pri nas se klofa s prakerjem(tepihi!), menda nisi ti tega sposobna na ljudi [/color] Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Mick, nič se ne smej( POZDRAV x!x ), saj sem jih menda res dobil s tistim, kako pravi pika1000, ampak 1000 udarcev, ne to pa ne....tolk se ti pa ne bi pustil,čeprav ti še vedno zaupam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Naj ti zaupam - tudi mi klofamo s kloferjem - oz. smo. Zdaj mam tolk velik tepih v sobi, da se ga rajš z globincem lotevam. Ampak kloftamo pa kar z rokami BorisM, 8 dni brez!?! Potem pa nisi odvisnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ok, če je dober globinski, zakaj pa ne? Ti pika1000, tole bo treba odpreti novo temo "kloftanja", bova počakala do 1.04. ali bova že prej odprla? No vidiš, da se da, to ti ne smem zaupat tule kako je bilo prvi dan hudo BREZ, skor težje kot odvajanje od cigarete, ampak se da vse preživeti....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 STROGO ZAUPNO: Z Borisom 1. 4. odpirava temo KLOFTANJE! Pa nobenmu povedat! Sva sam vam zaupala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 STROGO ZAUPNO: Z Borisom 1. 4. odpirava temo KLOFTANJE! Pa nobenmu povedat! Sva sam vam zaupala! .....hm....a mi zaupata al bomo lahk na tej temi pisal tud o kloftanju......po ritkah Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Daj, počakaj do 1. 4.Boš že videl! PS Me prau zanima, kako je strogo zaupna info pršla na tvoja ušesa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Bemu.....ko to še tolk daleč Kaj bom videl ...a kloftanje po ritkah? To bo pa neka zlo vredi tema P.s......saj bi.....pa ne smem......ti povedat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ah, daj no MIck! Saj si zaupamo! Nobenmu ne bomo povedal, če poveš! RES PS Kdaj si jih pa ti nazadnje dobu s klofarjem po riti, da s tako nestrpen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ne vem,če bi vama še sploh zaupal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Pika 1000....pa če je bilo strogo zaupno, no......saj veš, da bi te.....ups ......da bi ti......zaupal to skrivnost.....bemu....pa ne morem zlorabiti zaupanja..........Joj.....pa res bi ti tako rad.......dal s kloftarjem po ritki P.s....še jih nisem.....bo treba probat 1x......sam......uboga ritka ....eh....bi jih raje dobu s čim bl nežnim, ha? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Borism.....vidiš, da mi lahko zaupaš......še tako očarljivi piki 1000 nisem podlegel......in ji ščvekal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Hvala, zaupanja res ne smeš nikoli izigrati, še posebej do starega lunatka(po stažu!)....lep večer MIck in pika1000 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Kaj se pa zdaj vidva gresta? Boris noče več zaupat, ti Mick pa nekaj namiguješ! S klofarjem po riti sem mislila na iztepanje hlač, ki smo ga vkdaj doživeli kot mulci - "Te bom kar s klofarjem po riti!" so včasih vpili name, ko sem bila 'žleht'. Mick, tebe bi res morali! Borisa pa ne bomo tepli, ker so mi povedali (na forumu), da je eden najprijaznejših ljudi tukaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Pa saj Mick tudi prijazen, no..... No.....ono drugo pa maš prav.....bi me res včasih kdo moral Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Hvala pika1000, ker mi zaupaš in braniš, saj če si bom zaslužil, naj bo ja kje si bila, ko sem že skoraj parkrat dobil klofute od nekaterih, saj ni težav, ker vsak ni za vse NIKOLI, gremo naprej vedno, sedaj grem v horizontalo in nadaljujta z Mickom....lep večer, pa večkrat pridi v eter pika1000 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Sanjalica je takrat napisala, da si prijazen. ženksam je pa treba zaupat in verjet Mislim, da bom tudi jaz počasi morala v vodoraven položaj - mogoče mi bo polna luna prinesla kake odštekane sanje.Micka pa mogoče zdajle že tepejo! Zdrži Mick - mi smo s tabo Pozdravček in lahko noč obema! In vsam tistim, ki vas vleče v horizontalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.