Skoči na vsebino

ZAUPANJE

božo

Recommended Posts

• Komentarji 56
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz načeloma zaupam ljudem takšne 'skrivnosti', zaradi katerih me ne bi ravno pobralo, če bi jih izklepetali naprej.

In na koncu ponavadi ugotovim, da me pravzaprav nič od tega, kar počnem, mislim, ... verjetno ne bi 'pokopalo', če bi bilo obelodanjeno.

Deli na socialnih omrežjih

O, borism! Tudi tebi lep večer!

A ti novo leto praznuješ jeseni? x;)x

Kolikor vem, sva si voščila srečnega pa zdravega, pa hribov polnega ...

Res sem bolj poredko gor.

S tistim francoskim o nezaupanju, se pa strinjam. Tudi jaz ne zaupam kar vsem počez. Ni varno. x:Dx

Sorry, a sem te orng klofnla? x:Dx

Bil je OS. Pa nima veze. Saj mi je jasno, da se ne moreš vsega zapomniti, glede na to, da si tu gor tako intenzivno.

Jaz bi pri tolikšni aktivnosti kot je tvoja vse pobrkljala, ne samo kake malenkosti x;)x

Borism, a ti računalnik kar s sabo okrog nosiš, da ti uspe biti toliko na forumu? x:Dx

Ok, če je dober globinski, zakaj pa ne? :palec:

Ti pika1000, tole bo treba odpreti novo temo "kloftanja", bova počakala do 1.04. ali bova že prej odprla? x:Dx

No vidiš, da se da, to ti ne smem zaupat tule kako je bilo prvi dan hudo BREZ, skor težje kot odvajanje od cigarete, ampak se da vse preživeti....lep večer :palec: x:o)x

STROGO ZAUPNO:

Z Borisom 1. 4. odpirava temo KLOFTANJE! Pa nobenmu povedat!  Sva sam vam zaupala! x:Dx

:shsh: xyesx .....hm....a mi zaupata al bomo lahk na tej temi pisal tud o kloftanju......po ritkah :vragec: x:px x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Bemu.....ko to še tolk daleč :V: Kaj bom videl :eek: ...a kloftanje po ritkah? x:px :vragec: x:Dx To bo pa neka zlo vredi tema :palec: x:px x:Dx

P.s......saj bi.....pa ne smem......ti povedat x;)x xnckrivx

K. Čapek

Pika 1000....pa če je bilo strogo zaupno, no......saj veš, da bi te.....ups x:Ix ......da bi ti......zaupal to skrivnost.....bemu....pa ne morem zlorabiti zaupanja..........Joj.....pa res bi ti tako rad.......dal s kloftarjem po ritki :vragec: x:px x:Dx x:Dx

P.s....še jih nisem.....bo treba probat 1x......sam......uboga ritka :V:....eh....bi jih raje dobu s čim bl nežnim, ha? x;)x x:Dx

K. Čapek

Kaj se pa zdaj vidva gresta?

Boris noče več zaupat, ti Mick pa nekaj namiguješ!

S klofarjem po riti sem mislila na iztepanje hlač, ki smo ga vkdaj doživeli kot mulci - "Te bom kar s klofarjem po riti!" so včasih vpili name, ko sem bila 'žleht'.

Mick, tebe bi res morali! x;)x

Borisa pa ne bomo tepli, ker so mi povedali (na forumu), da je eden najprijaznejših ljudi tukaj!

Hvala pika1000, ker mi zaupaš in braniš, saj če si bom zaslužil, naj bo :eek: ja kje si bila, ko sem že skoraj parkrat dobil klofute od nekaterih, saj ni težav, ker vsak ni za vse NIKOLI, gremo naprej vedno, sedaj grem v horizontalo in nadaljujta z Mickom....lep večer, pa večkrat pridi v eter pika1000 :palec: x;)x

Sanjalica je takrat napisala, da si prijazen. ženksam je pa treba zaupat in verjet x;)x

Mislim, da bom tudi jaz počasi morala v vodoraven položaj - mogoče mi bo polna luna prinesla kake odštekane sanje.

Micka pa mogoče zdajle že tepejo! Zdrži Mick - mi smo s tabo x;)x

Pozdravček in lahko noč obema!

In vsam tistim, ki vas vleče v horizontalo x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...