borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Pika1000, jaz vam verjamem in zaupam, ne skrbi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Jaz tud ....lahka nočka ....obema. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Nikar ne razkrivaj do dna, ne svoje duše, ne srca. Hrvaški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Zaupaj sam sebi!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Brez skrbi, jaz si, tolk se pa že spoštujem... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Previdnost je mati modrosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Samozavestni je umrl od starosti,previdni pa šel za njegovim pogrebom. Portugalski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.