zirosi 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Sem enkrat parkrat parkirno kazen uplačal, pa parkrat parkplac, pa me skrbi, če bo ljubljanska Venera res iz tega okrogle turme delala (le kaj je mislil pesnik s tem?) uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Kakor sem slišal bo šlo za dobrovoljne priloge iz S. Arabije, Združenih A. Emiratov, Federacije BiH ter muslimanskih vernikov. Če imajo na sredi Švice džamijo, ne vidim razloga, zakaj ne bi tud' mi imeli vsaj eno džamiju in to na sred' LJ. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 a tut na sredin švice, potem bo precej švica tukle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Saj o.k., da bo tu džamija.. Le kdo bo to vse plačal pa zgradil? :o|o: Mi slovenci? Ali bodo arabci ali muslini ali kdorkoli financirali gradnjo tega poslopja?? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Almira, saj ti je že Volk odgovoril! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 sami bojo mogl plačat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 euzubilah minešejtan irađimbismilah irahmani irahimrabiesir velatuasirrabitemin bil hairamin! paše zraven alahu ekber Džamijo nej pa kar imajo Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Še en vidik. Plačali jo bodo sami, ne skrbimo za to. Prevelik interes je v igri. Ampak ne samo interes muslimanov, vernikov na primer. Ti z zadevo nimajo veliko. Bolj skrbi država, ki bo pri tem pokasirala - na ta ali oni način - lep denar (beri: zelo velik denar). Ker se naša oblast ne zna gospodariti, ji prav pride čisto vsak denar, pa četudi od hudiča. Tako morda še ne bo prodala Krke, Gorenja ali česa takega. Za zdaj. In ker bomo (država) z zgraditvijo džamije dobili prepotreben denar za obratovanje "zgodbe o uspehu", pri tem nekaj vrtičkov ali čustva ljudi - tako kristjanov kot muslimanov - nimajo res nobenega vpliva. Kdor je pripravljen čisto na hitro reči, da je tale izjava cinizem, ne zna gledati poročil niti brati med vrsticami. Žal. Lep pozdrav vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Ker se naša oblast ne zna gospodariti, ji prav pride čisto vsak denar, pa četudi od hudiča. Tako morda še ne bo prodala Krke, Gorenja ali česa takega. Za zdaj. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.