loncek1 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Bo verjetn najprej Tina kaj povedala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Ko partnerja stopita na trdna tla, vidita drug drugega takšne kot sta v resnici in se takšne tudi sprejemata in ljubita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Odvisno od posameznika....je treba poskrbeti, da ne mine, vem edino, ko nas ne bo več, hja takrat bo minila, no saj takrat je pa že tudi čas...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Ce ni prava oz. ce ne vodi v ljubezen, kar hitro.Sicer pa tudi - za nekoga hitro (ze takoj leti naprej osvajat nova ozemlja), za drugega pa je tedaj, ko mine ta prva zaljubljenost, nadgradnja, korak naprej v ljubezenskem odnosu in so naslednji koraki le se bolj ljubeci, vendar drugace, in nekateri se s tem kot kaze nekako ne morejo sprijazniti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Sicer pa tudi - za nekoga hitro (ze takoj leti naprej osvajat nova ozemlja), za drugega pa je tedaj, ko mine ta prva zaljubljenost, nadgradnja, korak naprej v ljubezenskem odnosu in so naslednji koraki le se bolj ljubeci, vendar drugace, in nekateri se s tem kot kaze nekako ne morejo sprijazniti. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Nimam blage. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 meni se zdi, da nikoli res ne mine, ce je stvar prava...mislim:od zacetka je mogoce to instantna zadeva, ko se spreobrne v globlja custva pani vec konstantna stvar, ampak pac prihaja bolj v valovih...na momente znas bit tudi po nevemkoliko letih se fino zaljubljen, a se vam ne zdi? vsaj pri meni je tako... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Tinka, kar prav misliš.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 se ne zaljubim prav pogosto, pa ce se...se kar dobro Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Enkrat, mi je prijatelj razlozil zelo laicno, ker sem bila tako zelo zaljubljena, kako prepoznati ta trenutek....rekel je, ko boš prvič rekla, da je rignil, namesto kupček podrl Sicer pa tudi - za nekoga hitro (ze takoj leti naprej osvajat nova ozemlja), za drugega pa je tedaj, ko mine ta prva zaljubljenost, nadgradnja, korak naprej v ljubezenskem odnosu in so naslednji koraki le se bolj ljubeci, vendar drugace, in nekateri se s tem kot kaze nekako ne morejo sprijazniti. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 A k se med poliže?!?! Pol je pa odvisno; če želita, se pod medom lahko skriva še veliko veliko novih čudovitih okusov .... včasih zaide tudi kakšen grenak, morda pikanten, tudi kisel priokus. .... Vendar se ga lahko zelo kmalu zaliže in potem je spet njami...Če pa se kislost, grenkoba ali pikantnost dolgo, dolgo ne neha, potem pa se ponavadi resnično ne splača več ubadati z stvarjo, ki ti spači obraz.... ŽELIM VAM ČIMVEČ SLASTNIH OKUSOV! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Tanka meja je med zaljubljenostjo in ljubeznijo. Odvisno kaj se tretira za simptome zaljubljenosti, če je to veselje pred vsakokratnim snidenjem, razmišljanje kako ljubljeni osebi polepšati dan, očaranost nad malenkostmi, potem sem jaz še vedno zaljubljena. Se mi zdi, da se mi takšni občutki, ko se nečesa nerazložljivo veseliš vlečejo že skozi celo to vezo, skozi prejšnjo se pa niso . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Najraje bi videl, da nikoli ne mine . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Najraje bi videl, da nikoli ne mine .Jaz tud Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Pol pa delat na to temo.... xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 vse je minljivo, kot DA in NE. Ljubezen govori tut z zaprtimi ustnicami.nem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 Ljubezen stori, da čas mine,čas, da mine ljubezen. Francoski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 3. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2004 A Če pa se kislost, grenkoba ali pikantnost dolgo, dolgo ne neha, potem pa se ponavadi resnično ne splača več ubadati z stvarjo, ki ti spači obraz....res dobro povedano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Meni sta rekla Tata pa Mama, vsa zaljubljena, takole, pri nekaterih mine, pri nekaterih pa sploh ne....in še zdaj ni minila zaljubljenost... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 a, da mine???????????????????? (sam objekti se zamenjajo) uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ja, objekti... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Nene ne, nimata vidva pojma že vidim, en pivovarnar in ena devica... zaljubljenost ne mine, prerase v ljubezen to je to, če pa mine, pol pa ni bila nič posebnega,.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 ko se začne vzhajati norčevanjeko ni več respekta,(xy) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ...ne sme(š)ta dovoliti, da mine... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.