žaža 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ....joj, jaz sem ponavadi zelo dolgo zaljubljena.... , s tem fantom s katerim sem sedaj...no vanj sem že kako leto in pol, ali pa še dlje..... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Ufa, iskrce še kar preskakujejo, še vedno se veselim vsakega snidenja, še vedno uživam v trenutkih in detajlčkih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Pujsika saj me poznaš.Jaz sem non stop zaljubljena. se hitro zaljubim in odljubim če je treba. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Jaz sem tud non-stop zaljubljen. Ni nujno, da ves čas v isto osebo, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Jp Aiwa, se dokaj hitro pobereš , Mickeni pa jasno non stop zaljubljen, intenzivno, kot sonček - skoz žarki v različne smeri padajo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ...ne, ne.....žarki pa še ne pomenijo zaljubljenosti, žarki so samo izraz simpatije, radoživosti, navihanosti, pa to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Če je ta prav, več časa, če ne pa tam do pol leta. Al se pa sploh ne zaljubim..navadim .. Zdaj nisem ne zaljubljena in ne navajena Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ...mene pa dolgo drži....no...dokler me ne mine... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 mine, hmmodvisno..pr nekaterih,ko se razum spet uveljavi...pri nekaterih pa se lbezn ponaredi, again and again Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Hehe;) 3,2,1, Right about now! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Kaj si s tem mislil, da je spet na novo nastala ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Naslov je kdaj mine zaljubljenost podal sem odgovor.... zame je konc... včeraj zvečer... "Love boat", je izplul iz pristanišča, in se potepa po svetovnih oceanih... It's just me against the world today... bi se reklo, torej JanjaK, upam da sem razložil.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Ampak k sreči te puščice hitro zadenejo, tako da se že veselim tvoje naslednje zaljubljenosti . Takrat pa postni tule 1,2,3 zmenjeno ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Dej mi dva meseca ok? da ugotovim kaj hočem... sploh, "teoretično" škorpijonko, hm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Deal . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Jaz sem non stop zaljubljena. se hitro zaljubim in odljubim če je treba. NAJDEŠ 7 TAKIH ............PA JE TEDEN NAOKOL ..........ČE PA ZNAJO ŠE KAVO PA ZAJTRK PRPRAVT PREDEN ZJUTRI GREJO...........SI PA SPLOH ZMAGU .........................................................NČ OSEBNEGA AIWA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Sem šla prov pogledat FLEGMA...kaj si napisal...pa ni nič novega...sm mislna, da si končno odkril monogamnost...pa...eh...še zmer ne... Kdaj mine zaljubljenost...he he he...tema ni zate... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cressida 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Enkrat sem gledala eno oddajo o tem, da zaljubljenost povprečno mine po 2-eh letih, ko si z nekom skupaj. In če pomislim - res poznam veliko parov, ki se je po tem obdobju razšlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Sem šla prov pogledat FLEGMA...kaj si napisal...pa ni nič novega...sm mislna, da si končno odkril monogamnost...pa...eh...še zmer ne... Kdaj mine zaljubljenost...he he he...tema ni zate... LIH DONS SM NEKJE PREBRAL VIC............ PRIDETA MOŽ IN ŽENA Z MESTA NA KMEČKI TURIZEMPA VIDI ŽENA KAKO BIK SKOČI NA KRAVO"KOLIKOKRAT NA DAN PA BIK TAKOLE SKOČI""20 KRAT" ODVRNE KMET"NOOOO SI SLIŠAL" ZABRUSI MOŽU"PA BIK SKOČI VEDNO NA ISTO KRAVO?" VPRAŠA MOŽ KMETA"O TO PA NE" ODVRNE KMET "ZMER NA DRUGO" TOLK O MONOGAMIJI ..........TO ENOSTAVNO NI V ŽIVALSKI IN S TEM TUDI NE V ČLOVEŠKI NARAVI...........SAM POGLEJ KOK SE FOLK "VARA"..........PRAVZAPRAV ZA KOLK SE JIH VE........IN KOLK JIH JE ŠELE TIH???...........HEHEHEHE..........VSAZGA JE VSAJ ZAMIKAL IN LE MALOKDO NE SKOČI NA DRUGO KRAVO .....ALI PA NE NASTAVI BIKCU..........PO PA TLE GOR U LUNO ZAVIJAJO ČE TEGA NE NARDIJO............SEJ VEŠ SEX JE K PICA ZMER PAŠE PA TUT ČE JE SLABA JE ŠE KR DOBRA..........SPLOH ČE JE ČLOUK LAČN ....ANE....ANE........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 .............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Mick...ne posluši takih... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Saj ne .....sam mi misli bere Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Enkrat sem gledala eno oddajo o tem, da zaljubljenost povprečno mine po 2-eh letih, ko si z nekom skupaj. In če pomislim - res poznam veliko parov, ki se je po tem obdobju razšlo. hmm... Ja, možno. Pri meni je do zdaj trajal mandat največ 4 leta (3 zveze po 4 leta). Po 2 leti sem bila zaljubljena, potem pa sem še 2 leti čakala, da se zaljubljenost vrne. Sicer pa se mi zdi, da tista "brezglava" zaljubljenost mine že po prvem prepiru. Prepir te spravi malo na trdna tla... in potem vidiš vse malo drugače. Takrat se ali še bolj zaljubiš ali pa odljubiš - odvisno, na kakšnih temeljih stoji zveza. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Mah, to sicer ni čist k zaljubljenost.....sam sem slišal, da bi naj bla kriza pri šestih- sedmih letih.......sm imel sam dve dolgotrajni zvezi.....pri prvi je počlo v šestem al v začetku sedmega leta, pri drugi pa smo komi preživeli sedmo leto. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 V Sloveniji se nekje srečujejo pari, bolj starejši kot mlajši se mi zdi, ki med seboj debatirajo o vsem živem, s tem pa krepijo vez s partnerjem in seveda ljubezen do njega. Aiwa! A vstati pa ne moreš kadar se pred foto aparat postaviš? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.