Skoči na vsebino

Strije

Recommended Posts

Hoj, hoj. Ravno sem prebrala ogromno nasvetov v boju proti celulitu. Ali ima kdo še kakšen nasvet v boju proti strijam? Saj ni zelo hudo, razen parih razpokic, ki so ostale precej vidne po drugem otročičku. Nekoč sem naletela na neko stran na internetu, kjer neka ženska ponuja čudežne recepte. Do njih pa prideš seveda tako, da prej plačaš...Pol pa še vprašanje, če zadeva sploh učinkuje. Torej.....vsi nasveti dobrodošli....

Pozdravček, L.

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good
Deli na socialnih omrežjih

Res je, ni čudežnih kremic. Če pa je teh nekaj črtic nastalo šele po drugem porodu, pa ni nič takega... Jaz jih imam, pa še sploh nisem rodila, in ko so se začele pojavljati, so me groznomotile, zdaj pa sem se nekako sprijaznila z njimi...

Guest Izida
hahja, spet Ena˝ no ja, sej men ni nič narobe, morda narobe Enim, povem pa vseeno.

lahko konkretiziraš x?x

tvojega abstraktnega pisanja pač ne razumem x!x

če hočeš kaj povedat nekomu, povej tako, da te bo dotični razumel - prosim x;)x

nikoli nisem hujšala in se basala in imela telesa za norca...; strije pa imam vseeno...

tudi kaj drugo - pušča posledice - imenovane v naslovu

Prehitro hujšanje in ponovno basanje, to je imeti telo za norca. pušča pole posledice, imenovane v naslovu

Uh...zdej pa mi ti povej, kako nej drugače spraviš otročka na svet, ne da bi se ti raztegnil trebušček x:)x x?x Tuki basanje in hujšanje ni imelo nič zraven.

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Seveda. :)

Pri globljih, izrazitejsih dvomim, da lahko naravno sredstvo povsem pomaga oz. obnovi kozo, kjer so se pojavile strije.

Vendar najvec naredimo, kot ste povedali, s preventivo (sama sem se se bolj intenzivno mazala z oljem - predvsem olivnim).

Po mojem bi utegnilo biti ucinkovito sentjanzevkino olje in/ali mazilo iz netreska, ki si ga lahko pripravimo sami...

To so sredstva, ki zelo dobro obnavljajo kozo. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 years later...

stara tema je sam mene vseen zanima če je od takrat kej novga kdo poštudiru za strije :D da bi ble vsaj manj vidne, pa recimo olivno olje, tak oiz trgovine uno extra deviško vrjetn ni vredu al je tud?

mam pa drgač od prehitre rasti strije in sicer na spodnjem predelu hrbta, sej si učasih s kako kremo mažem pa tak, mal bolš je že sam ne pa fejst

nejc

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...