LeilaniA 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hoj, hoj. Ravno sem prebrala ogromno nasvetov v boju proti celulitu. Ali ima kdo še kakšen nasvet v boju proti strijam? Saj ni zelo hudo, razen parih razpokic, ki so ostale precej vidne po drugem otročičku. Nekoč sem naletela na neko stran na internetu, kjer neka ženska ponuja čudežne recepte. Do njih pa prideš seveda tako, da prej plačaš...Pol pa še vprašanje, če zadeva sploh učinkuje. Torej.....vsi nasveti dobrodošli....Pozdravček, L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Strij se baje ne da odstranit, možno je edino preprečit njihov nastanek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonchii 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Res je, ni čudežnih kremic. Če pa je teh nekaj črtic nastalo šele po drugem porodu, pa ni nič takega... Jaz jih imam, pa še sploh nisem rodila, in ko so se začele pojavljati, so me groznomotile, zdaj pa sem se nekako sprijaznila z njimi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hoj Božanje pomaga. Strije so lahko zelo lepe, če človek ve od česa so. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Božanje pomaga.Zakaj jih imam potem jaz???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 eni ste stari, drugi smo mladi je kaj narobe, če hočemo spet o tistem, kar ste "vi" že ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 hahja, spet Ena˝ no ja, sej men ni nič narobe, morda narobe Enim, povem pa vseeno.lahko konkretiziraš tvojega abstraktnega pisanja pač ne razumem x!x če hočeš kaj povedat nekomu, povej tako, da te bo dotični razumel - prosim nikoli nisem hujšala in se basala in imela telesa za norca...; strije pa imam vseeno... tudi kaj drugo - pušča posledice - imenovane v naslovu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Prehitro hujšanje in ponovno basanje, to je imeti telo za norca. pušča pole posledice, imenovane v naslovu ej, tvoja ikonca je podobna moji sestri, res, hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Božanje pomaga.Zakaj jih imam potem jaz???? Poreži mu nohte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 20. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2004 Prehitro hujšanje in ponovno basanje, to je imeti telo za norca. pušča pole posledice, imenovane v naslovuUh...zdej pa mi ti povej, kako nej drugače spraviš otročka na svet, ne da bi se ti raztegnil trebušček Tuki basanje in hujšanje ni imelo nič zraven. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Seveda. Pri globljih, izrazitejsih dvomim, da lahko naravno sredstvo povsem pomaga oz. obnovi kozo, kjer so se pojavile strije.Vendar najvec naredimo, kot ste povedali, s preventivo (sama sem se se bolj intenzivno mazala z oljem - predvsem olivnim).Po mojem bi utegnilo biti ucinkovito sentjanzevkino olje in/ali mazilo iz netreska, ki si ga lahko pripravimo sami...To so sredstva, ki zelo dobro obnavljajo kozo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Na tretji strani ... Tema za mame Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 stara tema je sam mene vseen zanima če je od takrat kej novga kdo poštudiru za strije da bi ble vsaj manj vidne, pa recimo olivno olje, tak oiz trgovine uno extra deviško vrjetn ni vredu al je tud? mam pa drgač od prehitre rasti strije in sicer na spodnjem predelu hrbta, sej si učasih s kako kremo mažem pa tak, mal bolš je že sam ne pa fejst nejc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.