Skoči na vsebino

Holistična radiestezija.....

Kristalka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:0: 

A mogoče več katera je to?

Žal preslabo poznam Vrhniko, da bi ti lahko opisal, za katero četrt oziroma naselje gre. Gre za naselje, kjer prevladujejo zasebne hiše. Se mi zdi, da sem nekje sredi Vrhnike zavil levo, potem pa še enkrat levo. Med naseljem in avtocesto pa je še pas dreves. Tam sem skušal energijsko urediti eno hišo, a sem imel zelo omejen uspeh - ravno zaradi pisanega problema.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 year later...

Tale delavnica bi morala biti predvčerajšnjim, pa je nosatega predavatelja na poti v Mb zajebu avto. 09.09. ga pa nič ne ustavi ...

Vabilo na enodnevno delavnico

HOLISTIČNA RADIESTEZIJA

Delavnico bo vodil

T A D E J P R E T N E R

Avtor knjig Uporaba mineralov v zdraviteljstvu in osebni rasti (1999), Minerali, zdravje, duhovnost (2001), Dih zvezd (simbolika in astrološka delitev dragih in okrasnih kamnov) (2002),

Holistična radiestezija (2003), Mala enciklopedija zdravilnih kamnov (2005) in Bioenergoterapija (2006)

KDAJ? S O B O T A, 9. september 2006

OD 9. ure DO 16. ure

KJE? V Mariboru

DIJAŠKI DOM TEZNO

Zolajeva ulica 13

Cena delavnice: 10.000 SIT

Program delavnice:

- Par besed o zgodovini radiestezije

- Svet energij

- Carpenterjev efekt - praktično delo z nihalom

- Vplivi na točnost odgovorov, ki jih dobimo z nihalom

- Vrste sevanj

- Iskanje izgubljenih predmetov z nihalom

- Uravnavanje energijskega stanja z nihalom

- kup energijskih vaj

S seboj prinesite radiestezijsko nihalo za praktično delo.

Nihala bo možno kupiti tudi na delavnici. Cena nihala je odvisna od velikosti, in sicer znaša

od 1.500 – 2000 SIT.

Prijave: Tadej Pretner : 041 - 454 - 900 / tadej.pretner@email.si

Program delavnice obsega nove prijeme obravnave bivalnega prostora, ki za razliko od klasične radiestezije, ki ugotavlja predvsem škodljiva sevanja in išče zaščito pred njimi, temelji na vzpostavljanju sožitja z energijami bivalnega prostora.

Delavnice so tako za začetnike kot tudi tiste, ki že imajo nekaj radiestezijskega predznanja.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

A bo v bodočnosti kakšna tudi v ljubljani ? xegox

Bo. Načeloma dobim naslednji teden proste termine za prostor, pol bom pa naredu program. Sam v Lj bodo verjetno dvodnevne (ne vem, no; bom vidu, kako se bo zdele v Mb obnesla enodnevna, k prej sem meu zmeraj dvodnevne).

lalala

Bo. Načeloma dobim naslednji teden proste termine za prostor, pol bom pa naredu program. Sam v Lj bodo verjetno dvodnevne (ne vem, no; bom vidu, kako se bo zdele v Mb obnesla enodnevna, k prej sem meu zmeraj dvodnevne).

lalala

kdaj bo v mb-ju x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

• 2 weeks later...

škoda...blo je svetovno x:px x^x :palec:

bogatejša za eno dobro izkušnjo, eno knjigo, tri kamnečke in eno konkretno(beri 260g) kameno strelo x^x xDDx

nosko je pa itak car xsrcx x^x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

• 1 month later...

Vabilo na dvodnevno delavnico holistične radiestezije in osnov geomantije

V petek 10.11. in soboto 11.11. bo na lokaciji Zrinjskega 2, Ljubljana (ulica, pravokotna na Poljansko cesto, blizu poljanske gimnazije) v učilnici Društva upokojencev Tabor, dvodnevna delavnica na temo

Holistična radiestezija in osnove geomantije

Delavnico bo vodil Tadej Pretner,

avtor knjig Uporaba mineralov v zdraviteljstvu in osebnostni rasti(1999), Minerali,zdravje,duhovnost(2001), Dih zvezd (simbolika in astrološka delitev dragih in okrasnih kamnov) (2002), Holistična radiestezija(2003), Mala enciklopedija zdravilnih kamnov (2005) in Bioenergoterapija (2006).

Trajanje: petek. 10.11.06 od 18.00 do 21.00

sobota,11.11.06 od 9.00 do 15.00

Cena delavnice: 12.000 SIT

Prijave: E pošta: tadej.pretner@email.si

Na delavnici se bomo naučili:

-novih prijemov obravnave bivalnega prostora, ki temelji na vzpostavljanju sožitja z energijami bivalnega prostora – zdravljenje bivalnih prostorov

-energijskih vaj, vaj za osebno rast in vaj za krepitev energijskih zaznav

-radiestezijskih pristopov pri samozdravljenju in delu s pacientom

Program delavnice je primeren tako za začetnike kot tudi tiste, ki že imajo nekaj radiestezijskega predznanja.

S seboj prinesite r. nihalo za praktično delo na delavnici. Bo pa kristalna nihala možno kupiti na kraju samem (cena nihal je odvisna od velikosti in znaša 1.500 – 2.000 SIT).

Dodatne informacija GSM: 041 454 900 (Tadej)

Pozdravljen,

ali načrtuješ kaj takega v MS oz. okolici ?

LP

Sam je ne morem organizirati, ker je MS predaleč. Poleg tega je bila zadnja delavnica o kristalih v MS slabo obiskana, čeprav je bil na nekaterih prejšnjih obisk dober. Zato se je tisti konec morda malo "izčrpal", oziroma bi se moral organizator malo potruditi za primeren obisk, saj objava delavnice na različnih spletnih straneh za dober obisk zanesljivo ne bi zadostovala.

lalala

• 2 months later...

Da vidmo, če še znam link gor obest ...

U, ratal. Tole je drgač članek, objavljen v današnjem 7D, z novinarjem pa sva se sicer menila sredi decembra.

lalala

U, ratal. Tole je drgač članek, objavljen v današnjem 7D, z novinarjem pa sva se sicer menila sredi decembra.

lalala

O, šit. Sem šele zdele ornk prebral in vidim, da je novinar ene moje izjave vzel iz konteksta in pravzaprav ene stvari klele izpadejo drugače, kot so bile mišljene. :xx!:

Živijo,

Prvo se opravičujem, če bo moje vprašanje nepoznavalsko in čisto osnovno xnckrivx

Zanima me, ali lahko sami čistimo svoja stanovanja (s kristali, s solnimi lučkami, s pozitivnimi čustvi in lepimi besedami), ali pa v vsakem primeru potrebujemo "strokovno čiščenje"?

Npr. v svojem stanovanju se počutim enkratno in čudovito. Res je tako zatočišče, kjer se lahko umirim in napolnim baterije. A bi vseeeno morala (za vsak slučaj) poklicati strokovnjaka, da mi pregleda stanovanje, ali ne?

Tadej, kaj misliš o Aura-Soma Air Conditioners? Ali takšne stvari sploh lahko pomagajo?

Hvala, za odgovore.

LP xDDx :love: :flowerface:

Zanima me, ali lahko sami čistimo svoja stanovanja (s kristali, s solnimi lučkami, s pozitivnimi čustvi in lepimi besedami), ali pa v vsakem primeru potrebujemo "strokovno čiščenje"?

Tistole zgoraj vse drži, pogojno so pri tem uporabni le kristali. Nekateri (bakrovi, srebrovi, magnezit) so takšni, da jih polagamo na slaba mesta, druge pa polagamo na dobra ali nevtralna mesta, saj bi postavljeni na slabo mesto zadevo poslabšali.

Npr. v svojem stanovanju se počutim enkratno in čudovito. Res je tako zatočišče, kjer se lahko umirim in napolnim baterije. A bi vseeeno morala (za vsak slučaj) poklicati strokovnjaka, da mi pregleda stanovanje, ali ne?

Vsako nezaupanje svojim občutkom je klofuta lastnemu samospoštovanju in intuiciji. Če ti je ql, v tem pač uživaj; jebeš strokovnjake ... x^x

Tadej, kaj misliš o Aura-Soma Air Conditioners? Ali takšne stvari sploh lahko pomagajo?

Ne poznam, sklepam pa, da v zrak oddajajo kakšno od avra soma substanc. Zakaj pa ne, čeprav bi sam izbral (in sem ga) klimat, ki hkrati obogati zrak z negativnimi ioni in "pobira" iz zraka prah.

Hvala, za odgovore.

Živijo,

Prvo se opravičujem, če bo moje vprašanje nepoznavalsko in čisto osnovno xnckrivx

Hvala, za odgovore.

oj, se še bom jaz mičkeno vmešala. če se v svojem stanovanju počutis super, potem je tudi po moje je super, se strinjam s Tadejem in slončico. :palec:

Aura-Soma Air Conditioners pa jaz uporavljam. to so pomandri za čiščenje zraka, ne? (ne spomnim se točno kaj piše na steklenički). stvar deluje fantastično - neposredno na energije prostora. s tem imamo dejansko bolj probleme tisti, ki energije neposredno zaznavamo, posredno se pa to odraža tako, da bi vsi raje spali & živeli pri meni, kot pri sebi. x;)x zelo dobvra atmosfera in zelo dobra energija. jaz uporabljam red in deep red pomadra.

http://waltm.net/mermaid.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...