nosorog 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> A mogoče več katera je to? Žal preslabo poznam Vrhniko, da bi ti lahko opisal, za katero četrt oziroma naselje gre. Gre za naselje, kjer prevladujejo zasebne hiše. Se mi zdi, da sem nekje sredi Vrhnike zavil levo, potem pa še enkrat levo. Med naseljem in avtocesto pa je še pas dreves. Tam sem skušal energijsko urediti eno hišo, a sem imel zelo omejen uspeh - ravno zaradi pisanega problema. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anča 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Zavil si na Verd in te hiške so bolj na začetku. Vem kateri predel misliš. Sem si kar malo oddahnila, da sem na drugi strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Tale delavnica bi morala biti predvčerajšnjim, pa je nosatega predavatelja na poti v Mb zajebu avto. 09.09. ga pa nič ne ustavi ... Vabilo na enodnevno delavnico HOLISTIČNA RADIESTEZIJA Delavnico bo vodil T A D E J P R E T N E R Avtor knjig Uporaba mineralov v zdraviteljstvu in osebni rasti (1999), Minerali, zdravje, duhovnost (2001), Dih zvezd (simbolika in astrološka delitev dragih in okrasnih kamnov) (2002), Holistična radiestezija (2003), Mala enciklopedija zdravilnih kamnov (2005) in Bioenergoterapija (2006) KDAJ? S O B O T A, 9. september 2006 OD 9. ure DO 16. ure KJE? V Mariboru DIJAŠKI DOM TEZNO Zolajeva ulica 13 Cena delavnice: 10.000 SIT Program delavnice: - Par besed o zgodovini radiestezije- Svet energij- Carpenterjev efekt - praktično delo z nihalom- Vplivi na točnost odgovorov, ki jih dobimo z nihalom- Vrste sevanj- Iskanje izgubljenih predmetov z nihalom- Uravnavanje energijskega stanja z nihalom- kup energijskih vaj S seboj prinesite radiestezijsko nihalo za praktično delo. Nihala bo možno kupiti tudi na delavnici. Cena nihala je odvisna od velikosti, in sicer znaša od 1.500 – 2000 SIT. Prijave: Tadej Pretner : 041 - 454 - 900 / tadej.pretner@email.si Program delavnice obsega nove prijeme obravnave bivalnega prostora, ki za razliko od klasične radiestezije, ki ugotavlja predvsem škodljiva sevanja in išče zaščito pred njimi, temelji na vzpostavljanju sožitja z energijami bivalnega prostora. Delavnice so tako za začetnike kot tudi tiste, ki že imajo nekaj radiestezijskega predznanja. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 A bo v bodočnosti kakšna tudi v ljubljani ? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 A bo v bodočnosti kakšna tudi v ljubljani ? Bo. Načeloma dobim naslednji teden proste termine za prostor, pol bom pa naredu program. Sam v Lj bodo verjetno dvodnevne (ne vem, no; bom vidu, kako se bo zdele v Mb obnesla enodnevna, k prej sem meu zmeraj dvodnevne). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Kar se mene tiče, je lahko tudi trodnevna... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Bo. Načeloma dobim naslednji teden proste termine za prostor, pol bom pa naredu program. Sam v Lj bodo verjetno dvodnevne (ne vem, no; bom vidu, kako se bo zdele v Mb obnesla enodnevna, k prej sem meu zmeraj dvodnevne). lalalakdaj bo v mb-ju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 v mariboru bo 9.9.2006, Klarus, zgoraj piše... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 če to sprašuješ.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ups hvala hm pa glih ko grem na dopust..bo to treba preštudirat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Pa pojdi na dopust v maribor. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 po mojem bo tud neki takega, ja oz bom en dan več v mb ostala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Bemu - komaj zdaj tole videla tudi bi imela kup kamenja za preučit Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 škoda...blo je svetovno bogatejša za eno dobro izkušnjo, eno knjigo, tri kamnečke in eno konkretno(beri 260g) kameno strelo nosko je pa itak car Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 škoda...blo je svetovno bogatejša za eno dobro izkušnjo, eno knjigo, tri kamnečke in eno konkretno(beri 260g) kameno strelo nosko je pa itak car vesela zate Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Vabilo na dvodnevno delavnico holistične radiestezije in osnov geomantije V petek 10.11. in soboto 11.11. bo na lokaciji Zrinjskega 2, Ljubljana (ulica, pravokotna na Poljansko cesto, blizu poljanske gimnazije) v učilnici Društva upokojencev Tabor, dvodnevna delavnica na temo Holistična radiestezija in osnove geomantijeDelavnico bo vodil Tadej Pretner, avtor knjig Uporaba mineralov v zdraviteljstvu in osebnostni rasti(1999), Minerali,zdravje,duhovnost(2001), Dih zvezd (simbolika in astrološka delitev dragih in okrasnih kamnov) (2002), Holistična radiestezija(2003), Mala enciklopedija zdravilnih kamnov (2005) in Bioenergoterapija (2006). Trajanje: petek. 10.11.06 od 18.00 do 21.00 sobota,11.11.06 od 9.00 do 15.00 Cena delavnice: 12.000 SIT Prijave: E pošta: tadej.pretner@email.si Na delavnici se bomo naučili:-novih prijemov obravnave bivalnega prostora, ki temelji na vzpostavljanju sožitja z energijami bivalnega prostora – zdravljenje bivalnih prostorov-energijskih vaj, vaj za osebno rast in vaj za krepitev energijskih zaznav-radiestezijskih pristopov pri samozdravljenju in delu s pacientom Program delavnice je primeren tako za začetnike kot tudi tiste, ki že imajo nekaj radiestezijskega predznanja. S seboj prinesite r. nihalo za praktično delo na delavnici. Bo pa kristalna nihala možno kupiti na kraju samem (cena nihal je odvisna od velikosti in znaša 1.500 – 2.000 SIT). Dodatne informacija GSM: 041 454 900 (Tadej) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Pozdravljen, ali načrtuješ kaj takega v MS oz. okolici ? LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Pozdravljen, ali načrtuješ kaj takega v MS oz. okolici ? LP Sam je ne morem organizirati, ker je MS predaleč. Poleg tega je bila zadnja delavnica o kristalih v MS slabo obiskana, čeprav je bil na nekaterih prejšnjih obisk dober. Zato se je tisti konec morda malo "izčrpal", oziroma bi se moral organizator malo potruditi za primeren obisk, saj objava delavnice na različnih spletnih straneh za dober obisk zanesljivo ne bi zadostovala. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Da vidmo, če še znam link gor obest ... Da vidmo, če še znam link gor obest ... U, ratal. Tole je drgač članek, objavljen v današnjem 7D, z novinarjem pa sva se sicer menila sredi decembra. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Da vidmo, če še znam link gor obest ...U, ratal. Tole je drgač članek, objavljen v današnjem 7D, z novinarjem pa sva se sicer menila sredi decembra. lalala O, šit. Sem šele zdele ornk prebral in vidim, da je novinar ene moje izjave vzel iz konteksta in pravzaprav ene stvari klele izpadejo drugače, kot so bile mišljene. :xx!: Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anu 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Živijo, Prvo se opravičujem, če bo moje vprašanje nepoznavalsko in čisto osnovno Zanima me, ali lahko sami čistimo svoja stanovanja (s kristali, s solnimi lučkami, s pozitivnimi čustvi in lepimi besedami), ali pa v vsakem primeru potrebujemo "strokovno čiščenje"? Npr. v svojem stanovanju se počutim enkratno in čudovito. Res je tako zatočišče, kjer se lahko umirim in napolnim baterije. A bi vseeeno morala (za vsak slučaj) poklicati strokovnjaka, da mi pregleda stanovanje, ali ne? Tadej, kaj misliš o Aura-Soma Air Conditioners? Ali takšne stvari sploh lahko pomagajo? Hvala, za odgovore. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 anu, ce se dobro pocutis, ne rabis strokovnjaka, da ti to pove ... zaupaj si malo...definitivno si lahko sam ocistis okolje, vsaj do neke mere-iz lastne izkusnje govorim...kaj vec bo pa nosorog povedal Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Zanima me, ali lahko sami čistimo svoja stanovanja (s kristali, s solnimi lučkami, s pozitivnimi čustvi in lepimi besedami), ali pa v vsakem primeru potrebujemo "strokovno čiščenje"? Tistole zgoraj vse drži, pogojno so pri tem uporabni le kristali. Nekateri (bakrovi, srebrovi, magnezit) so takšni, da jih polagamo na slaba mesta, druge pa polagamo na dobra ali nevtralna mesta, saj bi postavljeni na slabo mesto zadevo poslabšali. Npr. v svojem stanovanju se počutim enkratno in čudovito. Res je tako zatočišče, kjer se lahko umirim in napolnim baterije. A bi vseeeno morala (za vsak slučaj) poklicati strokovnjaka, da mi pregleda stanovanje, ali ne? Vsako nezaupanje svojim občutkom je klofuta lastnemu samospoštovanju in intuiciji. Če ti je ql, v tem pač uživaj; jebeš strokovnjake ... Tadej, kaj misliš o Aura-Soma Air Conditioners? Ali takšne stvari sploh lahko pomagajo? Ne poznam, sklepam pa, da v zrak oddajajo kakšno od avra soma substanc. Zakaj pa ne, čeprav bi sam izbral (in sem ga) klimat, ki hkrati obogati zrak z negativnimi ioni in "pobira" iz zraka prah.Hvala, za odgovore. LP Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anu 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Tadej, Tinka hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Živijo, Prvo se opravičujem, če bo moje vprašanje nepoznavalsko in čisto osnovno Zanima me, ali lahko sami čistimo svoja stanovanja (s kristali, s solnimi lučkami, s pozitivnimi čustvi in lepimi besedami), ali pa v vsakem primeru potrebujemo "strokovno čiščenje"? Npr. v svojem stanovanju se počutim enkratno in čudovito. Res je tako zatočišče, kjer se lahko umirim in napolnim baterije. A bi vseeeno morala (za vsak slučaj) poklicati strokovnjaka, da mi pregleda stanovanje, ali ne? Tadej, kaj misliš o Aura-Soma Air Conditioners? Ali takšne stvari sploh lahko pomagajo? Hvala, za odgovore. LP oj, se še bom jaz mičkeno vmešala. če se v svojem stanovanju počutis super, potem je tudi po moje je super, se strinjam s Tadejem in slončico. Aura-Soma Air Conditioners pa jaz uporavljam. to so pomandri za čiščenje zraka, ne? (ne spomnim se točno kaj piše na steklenički). stvar deluje fantastično - neposredno na energije prostora. s tem imamo dejansko bolj probleme tisti, ki energije neposredno zaznavamo, posredno se pa to odraža tako, da bi vsi raje spali & živeli pri meni, kot pri sebi. zelo dobvra atmosfera in zelo dobra energija. jaz uporabljam red in deep red pomadra. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.