Anu 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Hej, jaz uporabljam red in deep red pomadra.[/color] Sama uporabljam zlati pomander in lady nada quintessenco. Razmišljala sem, da bi v razpršilko dala navadno vodo, pa par kapljic lady nade in bi si sama naredila Air Conditioner - po moje je to potem ista zadeva, kot tista, ki jo prodajajo prav pod imenom "Air Conditioner" - sam da jo drago zaračunajo. Aura Soma je super - zelo nežno deluje. Tadej, Kaj je klimat??? Cel internet sem obrnila podolgem in počez - pa vse kar najdem so neke poljske spletne strani pa IMP Klimat podjetje , ki po moje ni relevantno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Hej, Sama uporabljam zlati pomander in lady nada quintessenco. Razmišljala sem, da bi v razpršilko dala navadno vodo, pa par kapljic lady nade in bi si sama naredila Air Conditioner - po moje je to potem ista zadeva, kot tista, ki jo prodajajo prav pod imenom "Air Conditioner" - sam da jo drago zaračunajo. Aura Soma je super - zelo nežno deluje. ej, ANU, veš, da sem jaz tudi že kaj pesnila s temi pršilci sem ter tja. jaz jih ponavadi vedno rečim z destelirano vodo - ga imam dlje. iskala sem pa že sestavo, da bi si sama kaj ponobnega naredila (isto po moje ne bi bilo). mogoče kje najdem sestavo, so knjige o tem, samo jaz jih nimam, v knjižnicah pa jih ni.. a imaš ti kakšne knjige o sestavi? (quintessenc še pa nisem uporavljala, to še moram sprovati). pozdrvaček Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 jaz si dam pol pomarance ali pa kutine na radiator, pa je.... obcasno kaki 2 kapljici bazilikinega ali sivkinega olja... to. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anu 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Hej Dyamant , Nimam nobene knjige in mislim, da se tudi knjiga o sestavi ne da dobiti nikjer - smo že na teritoriju zaščite pravic intelektualne lastnine. Pa tudi, če bi vedela, kako narediti pomander npr., verjetno nimamo niti laboratorija niti kemijskega znanja, da bi ga lahko naredili. Temo lahko nadaljujemo v rubriki Aura Soma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Hej Dyamant , Nimam nobene knjige in mislim, da se tudi knjiga o sestavi ne da dobiti nikjer - smo že na teritoriju zaščite pravic intelektualne lastnine. Pa tudi, če bi vedela, kako narediti pomander npr., verjetno nimamo niti laboratorija niti kemijskega znanja, da bi ga lahko naredili. Temo lahko nadaljujemo v rubriki Aura Soma. Oj, kukuc! Ma, knjigo so izdali ravni ti (zdaj veselo tržijo auro-somo in še knjigo), ki prodajajo auro-somo, razpršilce, esence in to. Ena knjiga je, kjer je pač nekako na splošno napisano kaj približno je notri "Aura-Soma Healing through color, plant, and crystal energy". Piše npr. da se pri rdeči barvi uporabljajo ti in ti kristali (jaz je nimam). Obstaja še ena knjiga z letnico 2006. Se strinjam, da recepta kako se to naredi ITAK ni, saj tudi ne bi bilo več fore (in tudi posledično ne biznisa). Pač napisali so pa stvari tak od oka, in če od oka rad eksperementiraš, si lahko kaj s tem hasniš. da bi pa spesnill isto kvalitetno stvar, se pa strinjam, da ni šans..niti pod recimo, oziroma bi že moral te kemijske procese fajn kapirati, pa najbrž kemijsko opremo bi tudi rabil. mah, ostanive raje tu. jaz sem ful rada pri Nosorogu (lalala)! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 kukuc! Vceraj sem si merila z nihalom čakre in ugotovila, da se 6. čakra od mojega tipa vrti ful (res ful - močno vrtenje, pravi krog, in velik premer kroga, ampak kontra (v levo). je vprašal kaj to znači, jaz ne vem.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 hoy, a lahko pogledas se zame kako je z mojimi? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 hoy, a lahko pogledas se zame kako je z mojimi? oj, FREE! če ti po pravici povem, jaz se s tem samo malo igram. tak, da zame in za moje (ljudi) ni panike, da bi pa resno to delala, pa seveda ne (problem se mi zdi, da nekomu nakladaš tvoje čakre so v pizdi -tudi če so). moj tip me itak ne jemlje preveč resno s tem merjenjem (zanj obstaja predvsem strog formalizem in tisto kar je dokazljivo), tak da ga za moje ugotovitve "boli briga" in manj ne vplivajo negativno (kot bi recimo lahko na koga drugega). drugače sem mu pa drugo in tretjo čakro namerila skoraj v mirovanju (kar sploh ni o.k.), nad tretjo se nihalo v bistvu prav malo trese. (kar je možno, da se odraža v občasnih bolečinah v želodcu). tudi če provaš energijo nad tretjo čakro se trese. sicer je potem za mano proval tudi sam in mu je pokazalo približno isto. ampak res najbolj fascinatno pa je bilo vrtenje 6. čakre - tega še svoj laif nisem vidla. v bistvu se je nihalo tako močno vrtelo, da je v bistvu mislil, da ga zajebavam in jaz sama vrtim nihalo. kar pa nisem - je ugotivil, ko je tudi sam sproval. čakam razlago Noskota. na daljavo pa čaker in sploh z nihalom nisem nikoli delala. je pa mojster Nosko, njega vprašaj.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ej, ANU, veš, da sem jaz tudi že kaj pesnila s temi pršilci sem ter tja. jaz jih ponavadi vedno rečim z destelirano vodo - ga imam dlje. iskala sem pa že sestavo, da bi si sama kaj ponobnega naredila (isto po moje ne bi bilo). mogoče kje najdem sestavo, so knjige o tem, samo jaz jih nimam, v knjižnicah pa jih ni.. a imaš ti kakšne knjige o sestavi? (quintessenc še pa nisem uporavljala, to še moram sprovati). pozdrvaček Ni ti uspelo najti barve, ki bi bila slabše vidna. Poskusi pisati poste z nežno rumeno. kukuc!Vceraj sem si merila z nihalom čakre in ugotovila, da se 6. čakra od mojega tipa vrti ful (res ful - močno vrtenje, pravi krog, in velik premer kroga, ampak kontra (v levo). je vprašal kaj to znači, jaz ne vem.. Kadar se šesta čakra vrti v kontra smer, to kaže na energijsko povezanost čakre z nekim zunanjim "simbolom moči". Možnih je več vzrokov, najpogostejši pa je ta, da sebi ali drugim ne želimo priznati nečesa, za kar sicer čutimo, da je res, sami pred sabo pa se opravičujemo z opiranje na nekaj (npr. mnenje neke avtoritete), čeprav v resnici vemo, da tisto mnenje "ne pije vode".To je le en možen primer - kot sem rekel, je mogočih precej variant. brez lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 šubi-dubi-du.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Še definicija pojma "holistična radiestezija", ki jo najdemo v knjigi Tadeja Pretnerja: Holistična radiestezija I. "Holistična radiestezija je torej termin, ki sem ga uporabil za celostni pristop do vsega s čimer je radiestezijska dejavnost povezana. Pri tem ne gre le za zaznavanje sevanj in zdravljenje prostora, temveč za specifično vzpostavitev energijskega ravnotežja v nas samih in njegov harmoničen spoj s celoto. Za pristop, ki zajema celoten kozmos z vsemi njegovimi deli, je značilen tudi analitičen odnos in razumevanje vsega, s čemer se pri radiestezijskem delu srečujemo. Pri tem je najpomembnejše to, da se ves čas zavedamo, da je vsaka stvar del neke večje celote. In ko se trudimo vzpostaviti energijsko ravnovesje kateregakoli dela te celote, moramo to storiti tako, da je v skladu s harmonijo celote." 232-Petre Russel=PETER RUSSELL ? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 232-Petre Russel=PETER RUSSELL ? Petre. Svašta. Šit. Te napake nisem nikoli opazil. Morda zato, ker ne berem svojih knjig tud za en la nimam volje Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Ali je že kdo tukaj slišal za teorijo o nevtrinih, ki vplivajo na naš DNK ob rojstvu, kot osnovo za astrologijo? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Ali je že kdo tukaj slišal za teorijo o nevtrinih, ki vplivajo na naš DNK ob rojstvu, kot osnovo za astrologijo? Kje si pa slišal za to teorijo? Kolikor vem, je o nevtrinih znanega sila malo, jaz sem o tem sicer enkrat nekaj bral na kvarkadabri, a vem o tem občutno premalo, da bi imel mnenje o možnosti takšne zveze. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Nova Gorica je na zegnu sezidana,,,nagrobniki so pusceni v parkih,,,ne vsi,,,kako to vpliva na goricane in ostale ki tam delajo?ALI SVETA GORA RESUJE n.g. pred morebitnimi slabimi stvarmi? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Kje si pa slišal za to teorijo? Kolikor vem, je o nevtrinih znanega sila malo, jaz sem o tem sicer enkrat nekaj bral na kvarkadabri, a vem o tem občutno premalo, da bi imel mnenje o možnosti takšne zveze. laSem slišal od ene gospe, ki se tudi nekaj bavi z astrologijo...skratka ni bilo v Scientific American. Nevtrini so bili nekaj časa le teoretični delci, zdaj so pa bojda dejstvo. Nimajo težav pri prehajanju skozi materijo. teorija bi bila pa, da so zvezde vir nevtrinov, ki preden nas zadanejo preidejo skozi nebesna telesa (najpomembnejše seveda, planete našega sistema) in nato v trenutku rojstva vtisnejo v našo DNK informacije. Tudi naše sonce je seveda vir nevtrinov in od njega, bi po pričakovanju dobili kar veliko porcijo, pa tudi skozi luno bi jih moralo preiti veliko. Zato bi imela luna in sonce tako velik vpliv v naši natalni karti.Seveda je tu še vprašanje zakaj bi ta vpliv bil izražen ravno v času rojstva in ne ob spočetju? Pa zakaj bi delovali različno glede na to iz katerega 30-stopinjskega režnja neba prihajajo? To bi te prosil, če lahko pojasniš zakaj ta delitev na 12 delov...če seveda imaš kako idejo. Pa še to bi bil problem pri nevtrinih, ker bi jih velik del šel skozi zemljo in tega, po moje, astrologija tudi ne upošteva. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Sem slišal od ene gospe, ki se tudi nekaj bavi z astrologijo...skratka ni bilo v Scientific American. Nevtrini so bili nekaj časa le teoretični delci, zdaj so pa bojda dejstvo. Nimajo težav pri prehajanju skozi materijo. teorija bi bila pa, da so zvezde vir nevtrinov, ki preden nas zadanejo preidejo skozi nebesna telesa (najpomembnejše seveda, planete našega sistema) in nato v trenutku rojstva vtisnejo v našo DNK informacije. Tudi naše sonce je seveda vir nevtrinov in od njega, bi po pričakovanju dobili kar veliko porcijo, pa tudi skozi luno bi jih moralo preiti veliko. Zato bi imela luna in sonce tako velik vpliv v naši natalni karti. Ne rečem da ne, a tisto, zaenkrat pa je dokazano nekaj drugega - konstelacije planetov vplivajo na sončevo aktivnost (erupcije, sončeve bakle ...), ta pa na zemeljsko elektromagnetno polje. Se pravi, obstaja nedvomna povezanost med "tipičnimi" spremembami EM polja in časom rojstva (te raziskave mata na duši Rus Cziževski in Američan Nelson). Seveda je tu še vprašanje zakaj bi ta vpliv bil izražen ravno v času rojstva in ne ob spočetju? Pa zakaj bi delovali različno glede na to iz katerega 30-stopinjskega režnja neba prihajajo? To bi te prosil, če lahko pojasniš zakaj ta delitev na 12 delov...če seveda imaš kako idejo. Pa še to bi bil problem pri nevtrinih, ker bi jih velik del šel skozi zemljo in tega, po moje, astrologija tudi ne upošteva. Babilonci so nebo najprej delili 60 stopinjsko; torej na šest delov. Ko so poštekal, da na ta način dobimo pregrobe astrološke profile, so ga razdelili najprej na 18 neenakomernih delov, v katerih so našli največ sorodnosti. Kasneje so to malce korigirali in nekatere manjše sektorje združili. Razlog je verjetno povsem praktičen, povezan z merjenjem časa. la Nova Gorica je na zegnu sezidana,,, Pr najboljši volji ne vem, kva naj bi bil zegn. nagrobniki so pusceni v parkih,,,ne vsi,,, Predvidevam, da se hecaš. kako to vpliva na goricane in ostale ki tam delajo?ALI SVETA GORA RESUJE n.g. pred morebitnimi slabimi stvarmi? Bl švoh si boš z mano pomagal; tudi o vaši Sveti gori ne vem nič. Nasploh sem glede Primorske bolj bos - mal več sem vohljal po Zasavju, Posavju, delu Dolenjske in Prekmurja. a (tokrat acelo brez l) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Babilonci so nebo najprej delili 60 stopinjsko; torej na šest delov. Ko so poštekal, da na ta način dobimo pregrobe astrološke profile, so ga razdelili najprej na 18 neenakomernih delov, v katerih so našli največ sorodnosti. Kasneje so to malce korigirali in nekatere manjše sektorje združili. Razlog je verjetno povsem praktičen, povezan z merjenjem časa.Že v redu, ampak mene zanima kako ta delitev dejansko vpliva na to, da se po 12 različnih delov neba interpretira različno. Zakaj en planet deluje drugačno v 29 stopinj ovna, kot v prvi stopinji bika oziroma kako planet ve, kdaj je izstopil iz enega odseka v drugega. Tu najbrž ne gre za vpliv konstelacij zodiaka, ker vemo, da zaradi precesije niso več na istih mestih, kot so bile pred tisoč leti... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Že v redu, ampak mene zanima kako ta delitev dejansko vpliva na to, da se po 12 različnih delov neba interpretira različno. Zakaj en planet deluje drugačno v 29 stopinj ovna, kot v prvi stopinji bika oziroma kako planet ve, kdaj je izstopil iz enega odseka v drugega. Tole je sicer bolj za kakšnega astrologa, ampak po mojem si itak najbolj tipičen predstavnik nekega znaka, če si nekje v sredini, bolj proti robu pa seveda prihaja do vplivov drugega. Tu najbrž ne gre za vpliv konstelacij zodiaka, ker vemo, da zaradi precesije niso več na istih mestih, kot so bile pred tisoč leti... Ta zgodba je takšnale - zaradi vpliva Sonca in Lune na ekvatorsko izboklino zemeljska os mal "opleta" in v 25.800 letih opiše navidezni plašč dvojnega stožca - tej poti zemlje rečemo zodiak. Severni vrh zemeljske osi je izračunan glede na zvezdo severnico - ker sledimo gibanju Zemlje glede na to zvezdo, se zdi, da jestalnica, čeprav seveda ni vedno konstantno oddaljena od severnega pola Zemlje. Zaradi precesije (opletanja osi) mamo vtis, da se ekvinokcijske točke gibljejo nazaj - glede na Zemljo se vsako leto premaknejo za 50 sekund (nazaj se torej pomika točka, na kateri Sonce spomadi preide ekvator). Zato je bil ob odkritju opletanja (Hiparh 128 pr.n.št.) pomladni ekvinokcij v ozvezdju Ovna, danes pa je med Ribami in Vodnarjem. To pa sploh ne vpliva na količino aligatorjev v delti reke Mekong, oz na astrološko teorijo, saj se nanaša na 30 stopinsko razdelitev predelov neba, skozi katero potujejo planeti našega osončja, ne pa na ozvezdja, ki se v njih pojavljajo in po katerih so ti 30 stopinjski predeli imenovani. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Ta zgodba je takšnale - zaradi vpliva Sonca in Lune na ekvatorsko izboklino zemeljska os mal "opleta" in v 25.800 letih opiše navidezni plašč dvojnega stožca - tej poti zemlje rečemo zodiak. Severni vrh zemeljske osi je izračunan glede na zvezdo severnico - ker sledimo gibanju Zemlje glede na to zvezdo, se zdi, da jestalnica, čeprav seveda ni vedno konstantno oddaljena od severnega pola Zemlje. Zaradi precesije (opletanja osi) mamo vtis, da se ekvinokcijske točke gibljejo nazaj - glede na Zemljo se vsako leto premaknejo za 50 sekund (nazaj se torej pomika točka, na kateri Sonce spomadi preide ekvator). Zato je bil ob odkritju opletanja (Hiparh 128 pr.n.št.) pomladni ekvinokcij v ozvezdju Ovna, danes pa je med Ribami in Vodnarjem. To pa sploh ne vpliva na količino aligatorjev v delti reke Mekong, oz na astrološko teorijo, saj se nanaša na 30 stopinsko razdelitev predelov neba, skozi katero potujejo planeti našega osončja, ne pa na ozvezdja, ki se v njih pojavljajo in po katerih so ti 30 stopinjski predeli imenovani. laZanimivo. Nisem vedel, da so to Grki pogruntali že tako zgodaj. Precesija je razložena, še vedno pa ne vem, zakaj različni segmenti neba vplivajo različno na planete, ki se v njih nahajajo. Če bi se držali zodiaka s precesijskim zamikom, bi lahko trdili, da to povzročajo konstelacije...Pa zakaj je teh segmentov 12 in ne 50 ali pa 2? Saj ne obstajajo neke naravne meje v samem prostoru. a je tudi zato kakšna znanstvena osnova? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 zegn je britof. po domace pokopalisce. ni cela gorica zgrajena na pokopaliscu, samo obcina glede svete gore- ne vem, ce 'resuje', meni je fajn...je pa predvsem polna zeleza, to sem opazila...in jam.mislim, da je razlog, zakaj je gorica mrtvo mesto treba iskati bolj med zivimi nekaj delov gorice je zelo prijetnih. ne vem sicer, katere nagrobnike si imel v mislih 'v parkih', ker kot vem, ni ravno veliko parkov v gorici,ce odstejem hotel park je samo eden da nisi imel v mislih spomenikov partizanom...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Meni je radiestezija že odnekadj všeč amak kolikor jaz vem je to merejenje negativne enrgije v prstoru... Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 najbrž ni prava tema, pa vseeno...nosorog, te prosim za mnenje, če se ti da...?in sicer: kaj meniš o tem, da nekdo ponoči sliši glasove in sicer tako glasno, da se zbudi, čeprav teh glasov dejansko (tako, za druge) ni in ni nobene možnosti, da bi jih proizvajal kak živ človek ali kdorkoli/karkoli v bližini. in o tem, da te zbudi ful močan občutek, da je nekdo v bližini pa ga *zares* ni. in je ta občutek tako močan, da moraš vstat (velikokrat celo skočit in zdirjat) iz postelje in it preverit na drug konec hiše npr. , če je vse skupaj res. vse skupaj ni začasano, ampak traja že več kot 30 let. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 najbrž ni prava tema, pa vseeno...nosorog, te prosim za mnenje, če se ti da...?in sicer: kaj meniš o tem, da nekdo ponoči sliši glasove in sicer tako glasno, da se zbudi, čeprav teh glasov dejansko (tako, za druge) ni in ni nobene možnosti, da bi jih proizvajal kak živ človek ali kdorkoli/karkoli v bližini. in o tem, da te zbudi ful močan občutek, da je nekdo v bližini pa ga *zares* ni. in je ta občutek tako močan, da moraš vstat (velikokrat celo skočit in zdirjat) iz postelje in it preverit na drug konec hiše npr. , če je vse skupaj res. vse skupaj ni začasano, ampak traja že več kot 30 let. Ne morem vedeti, lahko dam le eno možnost - kadar je pri človeku močno oslabljeno eterično telo, se astralna bitja pogosto "prebijajo" v fizično realnost; doživlja jih seveda le on, drugi pa ne. V bistvu je nekaj podobnega pri delirium tremensu, le da je v teh primerih eterično telo slabljeno zaradi alkohola. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Ne morem vedeti, lahko dam le eno možnost - kadar je pri človeku močno oslabljeno eterično telo, se astralna bitja pogosto "prebijajo" v fizično realnost; doživlja jih seveda le on, drugi pa ne. V bistvu je nekaj podobnega pri delirium tremensu, le da je v teh primerih eterično telo slabljeno zaradi alkohola. lahvala!a imaš kakšen nasvet, kako se eterično telo ojača in idejo zakaj sploh pride do tega stanja? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.