Skoči na vsebino

Holistična radiestezija.....

Kristalka

Recommended Posts

se čist strinjam s tabo...pisal sem ob predpostavki, da so drati na pravem mestu in, da je samo v programu narobe.....če so pa poškodbe nam pa lahko samo serviser pomaga (dohtar)...naš program ima tudi sprogramirano kaj se mora zgoditi ob nepravilnih pretokih podatkov, da nas opozori da je motnja, samo velikoktrat nas mora kar nekaj časa opozarjati, da nam kapne....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 164
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

se čist strinjam s tabo...pisal sem ob predpostavki, da so drati na pravem mestu in, da je samo v programu narobe.....če so pa poškodbe nam pa lahko samo serviser pomaga (dohtar)...naš program ima tudi sprogramirano kaj se mora zgoditi ob nepravilnih pretokih podatkov, da nas opozori da je motnja, samo velikoktrat nas mora kar nekaj časa opozarjati, da nam kapne....

da ne kompliciram...

ko te vidm, te objamem, pa ti analizirej kukr hoč x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest sstane

Midva bi lahk skup punce popravlala, ti bi jim software narihtal, jaz pa hard x:px

Guest sstane
a ni čar holistične diagnoze, da človeka obravnava celostno x:)x

A ti bi rada kar cel servis opravila pri enem vraču :inocent:

to pa na splošno ....človek ma telo pa dušo-psiho... a vidva sta mehanika :eek: x:px z dolgoletno prakso x:Dx

ne samo človek.....tudi rastline, živali....vsak ima svojo datoteko duša, brez nje bi bili navadni robotki...no saj smo samo, a zarad duše doživljamo življenje kot da nismo....prav duša je tista, k pelje evolucijo naprej...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

• 3 weeks later...

CITAT(strelka007 @ 14. Jul 2007, 20:29)

to pa na splošno ....človek ma telo pa dušo-psiho... a vidva sta mehanika z dolgoletno prakso

ne samo človek.....tudi rastline, živali....vsak ima svojo datoteko duša, brez nje bi bili navadni robotki...no saj smo samo, a zarad duše doživljamo življenje kot da nismo....prav duša je tista, k pelje evolucijo naprej...

SE strinjammmmmm

:palec: :palec: :palec: :palec: x!x x!x :eek: :eek: x;)x x;)x x;)x

http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz.

Kdo ve, kje bi dobila majhno nihalo 2 - 2,5 cm v višino? Po obliki me najbolj privlači Izis, pa da bi bilo po možnosti iz medenine. Znanec ga je kupil v Beogradu, tu v Sloveniji pa ga ne morem nikjer zasledit. Kakšna ideja?
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Kdo ve, kje bi dobila majhno nihalo 2 - 2,5 cm v višino? Po obliki me najbolj privlači Izis, pa da bi bilo po možnosti iz medenine. Znanec ga je kupil v Beogradu, tu v Sloveniji pa ga ne morem nikjer zasledit. Kakšna ideja?

Takšna nihala so pred časom prodajali v BTCju v knjigarni Založbe Karantanija v kletni etaži.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...