spelca 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Rodili smo ob 2:45pm (8:43 po srednjeevropskem casu) s carskim rezom. Zala je tehtala dobre tri kile (7 funtov in tri unce), dolga je bila pa 19.5 inchev (tam okrog 50 cm, se mi zdi) Vse je slo zelo v redu. No, zanjo je bil porod, seveda full preprost. Meni pa je tudi slo v redu in sem zelo hitro okrevala. V bolnici sva ostali 4 dni. Vsi so zelo lepo skrbeli za naju. Moz si je kupil lezalnik (tak za na plazo) tako da je lahko spal pri meni in mi pomagal. Ravnokar sva prisli domov, pa se mi je zdel, da vam moram sporociti taglavne podatke, in to, da se vsi trije dobro pocutimo. Cas za hranjenje... pa se drugic kaj vec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 lepo uživajte sedaj ko ste družina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 OOOOOO Spelca, dojencki tako lepo disijo Imejte se vsi 3 neskoncno lepo! In Zala je res zalo ime. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 čimveč lepih skupnih trenutkov Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Špelca čestitke! Vse najlepše vsem trem! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 CESTITKE!!!!! Veliko ! ....Zala, to je tko lepo ime! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 zala dobrodosla na LF! najmlajsi clan, sigurno! bravo mati spelca! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Cestitke obema, vsem trem!!! Pa kako lepo in super, da si takoj prisla nas seznanit, ko si vedela, da nas ful zanima - smo se veckrat spomnili nate, na vaju. Dbest izbira imena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Čestitam in dobrodošla naša palčica Zala xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Ja čestitke, res. zdravi vsi trije.Ime Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Men tud ZALA.....všeč .....pa ono z možem in ležalnikom tud Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 ja men tud ono z ležalnikom ime pa tud... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Čestitke vsem trem tudi od mene in dobrodošlico mali Zali!!! Lepo ime! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 http://www.planetsmilies.net/7186.gif naj bo mala Zala na te zemlji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Čudovito ime ste izbrali. Čestitke in vse dobro Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Špelca..ob tebi sem razmišljala...kakšno energijo ima LNF.. Tako daleč si...pa smo te spremljali...in zdaj imamo LNF baby... Tebi, Zali..in seveda atiju... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Špela.... seveda je morala biti najlepši dojenček v porodnišnici, ko pa ima tako lepo ime . Tebi želim čimprejšnje okrevanje, mali pikici .... VSEM TREM pa čimmanj neprespanih noči, ter NAJVEČ s sončkom obsijanih dni! ISKRENE ČESTITKE! (en pušelc za mamico!) Za Zalo . Atiju pa ! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 Jeeeeeeeeeeeeeeeeee! Čestitke! Pa se je familija povečala! Ogromno lepih trenutkov in enga Zali! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 hihihihihihi..... zdej smo pa dočakal punčko pa njeno ime tud... ko smo tuhtal, kaj bo na koncu izbrano....... xrosex Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Čestitam Špelca. Kristalka: no, pa si dočakala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Vse najlepše in najboljše vsem trem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Kristalka: no, pa si dočakala. Ja, zdaj smo pa vsi forumovci tete in strici!!! Živjo stric rachek ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Živjo stric rachek !Ma ja .... a kar tako si določila? Ma vedve z Nord sta eni pravi navihanki ... Wiiiiiiiiiiiiii 1000ka ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 O, Rachek je dosegel tisocko! In to v 'Zali'! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Ja, kak cool, Marsa ... Celi vikend ni bilo nobenih pametnih tem za sodelovati .. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.