Mick 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 O, Rachek je dosegel tisocko! In to v 'Zali'! Kongratulejšn rachek .....prava tema za tisočico .......he, he........še ena štajerska čveka ....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Oooooo!Bravo stric rachek! Tudi teta Marsa in stric Mickeni sta se oglasila!!! Navihanki.....hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 mamaaaaaaaaaaa! ataaaaaaaaaaaaaaaaa! stric kupi mi DVD ! :xx!: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 materialistka.............sej ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 he, he........še ena štajerska čveka ....... Hehe, kdo se meni ... Niti do kolen ti ne sežem .. pa še kasneje si se registriral, kot jaz ... jaz sem do takrat samo "čital" ... Ja Kristalka, a boš rekla, da nista ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 he, he........še ena štajerska čveka ....... Hehe, kdo se meni ... Niti do kolen ti ne sežem .. pa še kasneje si se registriral, kot jaz ... jaz sem do takrat samo "čital" ... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 stric kupi mi DVD!Kaj boš z DVDjem ? Mick: mislil sem "do takrat, ko sem se jaz registiral". Drugače pa naj te bo kar sram, koliko življenja si zapičil na LNFju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Ja Kristalka, a boš rekla, da nista ? Kdo je rekel da nisma Seveda sma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Zali in staršem veliko xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 vsem trem 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 vsem trem 666 -ou....tralalaStric Aakhut! Ne straši Zale s to boks puščico!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 čestitke špelca!! Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Spelca, Zala, fotr-moz veliko srece in harmonije vam zelim!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Toooooooo Špelca, tooo. Madona kako zavidam fotru. Upam da bom tud jaz fotr nekega dne uff. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Juhuuu Špelca Imejte se radi Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Veliko in Zala je d best ime. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Kje si mala Zalaaaaa Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Vsem trem želim veliko lepega! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 spelca, a kaksne slike bodo tudi ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 spelca, a kaksne slike bodo tudi ? JAAAAAAAAAAAAAAAa....... eno slikco Zale! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 24. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2004 http://www.geocities.com/fadette_ttc/zala/zala021.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 To pa je lepo od tebe, Spelca!!!! Cisto pravega dojencka, najmlajsega moznega, imamo tule gor!Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 kje je naša zala Zala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 kje je naša zala Zala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Hmm, sem objavila Zalino sliko, pa pise samo "user has posted image"... Bom probala se enkrat: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.