cosma 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 :wub: luškan! kar zadišala mi je prek slikice...tako kot samo dojenčki dišijo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 joooj naš dojenček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Hehe, že par let bo kar sem mel nazadnje dojenčka blizu, hm recimo 9 let.... pol življenja nazaj... huh, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Oooooooo kok je leeepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Iiiii, Zala nas je obiskala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 ......evo našga lnf dojenčka .......kuuuuuuuuuul......lep pozdrav pa seveda tudi mamici ... lnf-stric Mick Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Samo,da sta obadva zdrava..Da ste prebrodili to leto uspesno in potrpežljivo. Sm, tut jaz danes skor pol ure popazu,se dajau z enim tamalim v parku,bil je 9mescu star,pa je kr že opletau okrog,pa sm se res mogu ustavit,mu namenit pozornot, me naprej je neki žokau in tikau; jest pa, sam poglejte kak so napredni.. No pa sm se mogu odzvat tvoji slikci in pozdravu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 A katero prime, ko vidi tako mickeno štručko, da bi kar imela še enega. Mene vedno Zali poljubček, mamici pa pozdravček! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Vcasih se Zala za hip nasmehne. Zadnjic mi je uspelo to ujeti s kamero: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 A katero prime, ko vidi tako mickeno štručko, da bi kar imela še enega. Mene vedno Zali poljubček, mamici pa pozdravček!Hvala za poljubcek in pozdravcek Ves, tale strucka ima zelo mocna pljuca (vresci kot bi jo iz koze dajali, cim ji ni vse prav), je osemkrat na dan, vsakic po pol ure (vsaj). In potem se menjavanje plenic... Skratka, full-time job. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 He-he....kot da nam je pomežiknila na fotki . Špelca... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Lej jo malo! Že čist domača v LNF sceni Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Joj, Špelca, kakega cukrčka (oziroma cukrčko ) imate! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Vcasih se Zala za hip nasmehne. Zadnjic mi je uspelo to ujeti s kamero:Uff, cute ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Kaj je faca mala, že koketira z kamero sicer pa :wub: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 KoKeTiRa, hehe ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Saj je čisto očiju podobna. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Ves, tale strucka ima zelo mocna pljuca (vresci kot bi jo iz koze dajali, cim ji ni vse prav), je osemkrat na dan, vsakic po pol ure (vsaj).pol ure, hohjaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Kakšna pikica pokica Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 12. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2004 Ves, tale strucka ima zelo mocna pljuca (vresci kot bi jo iz koze dajali, cim ji ni vse prav), je osemkrat na dan, vsakic po pol ure (vsaj).pol ure, hohjaa Kaj, se ti zdi malo ali veliko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 Če dojiš, bo kar ravno prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Uh, je cart! se popolnoma strinjam z podnaslovom te teme...........najlepši novorojenček v porodnišnici! En velik cmok za Zalo in Špelco! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 ...Kaj, se ti zdi malo ali veliko? ...mah sej pravm,veliko,veliko, res. sej še zaspi umes, hmmm..(se spomnim pr bratu kak je blo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 V petek (trinajstega, lol) je Zala dopolnila en mesec. Ob tej priliki sem jo slikala -- ampak slike zal ne morem objaviti, ker ne najdem kabla za prenasanje slik iz digitalca v racunalnik. Ugh!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.