loncek1 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Ker sem vodnar in se bliza rojstni dan me zanima kako kaj praznujete rojstni dan poves drugijm da ga imas, si vesel, pleses... jaz kar pocakam, da je ura polnoc in se rojstni dan zacne in tudi pocakam do konca dneva (do polnoci) da gre mimo in takrat sem na nek cuden nacin zalostna zame je rojstni dan nek poseben dan, kaj pa zate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Zame je le vsakoletni opomin, ki me spomni, da se nicem nic pomembnega naredil v svojem zivljenju. Res je, da sem se mlad, vendar se mi zdi, da mi prinese rojstni dan vec slabih kot dobrih obcutkov. Letos bom ga probral kar prespati.. ce se bo le dalo. Mogoce bo pa v "zreli" dobi zivljenja kaj bolje... tako da bom nekega dne lahko rekel sam sebi: "Ah, kak si ze star! Ampak sadov tvojega dela in lepih spominov na pretekla leta ti ne more noben vec vzeti stran." .. joj, bluzim lahko noc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 ....da se nicem nic pomembnega naredil v svojem zivljenju.Ohhh.... To ti pa ne verjamem.... Sigurno si kaj dobrega naredil, samo zavedas se ne... Mogoce pa dolocene stvari pocnes vsak dan, da ti ze nic ne pomenijo, komu drugemu pa.... Jaz sem svojega rojstnega dneva vedno vesela! Ne vem zakaj, mogoce zaradi zavedanja, da je to moj dan, mogoce zato, ker dobim cestitke (se pravi, da ljudje niso ze cisto pozabili name), mogoce, ker imam izgovor za praznovanje.... Najbrz vse to, pa se kaj se najde. Ne hodim ravno okoli razglasat, da imam roj. dan. Ni mi tolko vazno, da se ljudje spomnejo sami, cisto kul ce jim kdo drug pove. Sem pa tudi jaz malo zalostna, ko mine.... ker ni vec moj dan.... (hehe, kok sem sebicna... <_< ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Včasih mi je šel na živce, sedaj pa ga izkoristim zase, grem kam, najožjo žlahto povabim prvo nedeljo po,, na torto in kuhano vino, ker je to še v zgodnji pomladi in kakšno rečemo, se imamo fajn. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Jaz rojstni dan..praznujem na različne načine.. Odvisno...kako se počutim... :xx!: Včasih...ga sploh ne praznujem..nikogar ne povabim..tudi domačim rečem...pa kaj je to tolk posebnega..pač dan...kot vsi ostali... :xx!: Drugič...naredim fešto..povabim vse živo...in mi je neskončno fajn. V zadnjih letih...pa sem večinoma imela rojstni dan...kje na poti...daleč od doma.Ponavadi sama. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Ali se naredim, da je čisto običajen dan, ali javkam kako mi beži "čas", ali se prepustim NEPTUNU in on opravi svoje... (neptunčkanje hehe) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 V bistvu ga sploh več nekako planirano ne praznujem..........zaradi navade in prijetnih druženj koga povabim na kakšno papico ........pa daril in malih pozornosti se seveda še veselim kot dete .........sicer pa kakor kdaj.....odvisno od trenutnih okoliščin in počutja (recimo letos sem ga v bistvu praznoval na Deep Purplih ).....vedno pa me spomni na mojo zame prehitro minljivost in mi govori.....: mickeni ....zaužij življenje z veliko žlico .......sam pol dostikrat pozabim na to :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Jaz pa vedno đumbus.Minulega smo začeli okoli 20.00 in končali ob 20.00 naslednji dan. ,pa sploh ni bila okrogla letnica, nasplošno mi je fajn, da se dogaja. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica13 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 jst mam en problem. mogoče ne spada v to temo ampak, k je glih okol rojstnih dnevov,... nimam ideje kje naj praznuje, rojstni dan. pomagajte, prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ribica13 welcome! Odvisno od tega, kakšno praznovanje si želiš...... sprašuješ po dejanski lokaciji, ali splošno? Če misliš povabit malo ljudi, samo najbližje, ste lahko kar doma, al pa v kaki slaščičarni na tortici, za več ljudi se da najet kak lokal, kjer se lahko pleše..... smo pa tudi že praznovali v diskačih, samo se ljudje porazgubijo v množici (sicer pa, zakaj ne ). Recimo ne bi pa delala žurke doma, če je veliko ljudi, sploh če je pijača zraven (hmmmm..... kok si stara? 13?), da se kaj ne polomi...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ribica13, hojla! - praznuj tako in tam, kjer bo tebi všeč. Lahko greš z družbo tudi na nočni sprehod po snegu, potem pa torto kar zunaj načnete Jaz tam nekje do 12 leta nisem kaj posebej praznovala. Potem smo nekaj let s prijateljicami z ulice - tako doma: torta, pa sendvički, pa to .... Potem kar precej let nisem o praznovanju rojstnega dneva želela slišati skoraj nič, ker mi je šlo to na jetra - OK, darila od domačih sem sprejemala Potem smo pa s prijatelji začeli s serijo odštekanih praznovanj - pripravimo si kako odpuljeno presenečenje, ki ponuja obilo zabave že v fazi ustvarjanja darila ... in to je to. Ta boljši rojstni dnevi v mojem živlenju! Mi je kar žal, da smo se po skoraj štirih letih kar malo iztrošili. Ampak spomini so pa super, tudi če ne bo več tako dobrih idej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Moja mama ima jutri 58 rojstni dan. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica13 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 (popravljeno) ja, 13 let sm stara.pika1000, glih to je problem k ne vem kje nej praznujm. povabla bom okol 12ljudi. doma nočm, k je treba vse pospravlat pa to in naše stanovnje je res v razsulu. lokale glih nebi najemala k niso glih pocen(razn, če kdo pozna kkšn lokal v lj-centru pa da ni preveč drag za najet). mcdonalds je bedn, na strehi ga pa vrjetn ne morm met k mamo zatežene sosede. pa še eno vprašanje. a je ta stran od ene marse al neki tacga? k men so ene ikone ful znane, k jih mam na nalepkah, pa jst to žensko poznam. Popravljeno 5. marec 2005 -> ribica13 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Rojstni dan, kot vsak dan...sam leto dni si starejši v ( tem življenju ), nič več ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rojstni dan, kot vsak dan...sam leto dni si starejši v ( tem življenju ), nič več ! <{POST_SNAPBACK}> Jaz nekako ne maram praznovat rojstnih dni. Niti ne vem zakaj. raje žuram ob kakšni drugačni priliki. tudi meni je tole razmišljanje blizu Kaj pa sploh je leto? ... nekaj, kar s(m)o si izmislili ljudje za merjenje časa, ker ga pač v tem svetu dojemamo linearno Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, 13 let sm stara.pika1000, glih to je problem k ne vem kje nej praznujm. povabla bom okol 12ljudi. doma nočm, k je treba vse pospravlat pa to in naše stanovnje je res v razsulu. lokale glih nebi najemala k niso glih pocen(razn, če kdo pozna kkšn lokal v lj-centru pa da ni preveč drag za najet). mcdonalds je bedn, na strehi ga pa vrjetn ne morm met k mamo zatežene sosede. pa še eno vprašanje. a je ta stran od ene marse al neki tacga? k men so ene ikone ful znane, k jih mam na nalepkah, pa jst to žensko poznam.Zivjo Ribica! In dobrodosla! ce se poznava, pol ves da sem Marsa in ne neki tacga. Ja, me veseli, da si takoj prepoznala moj stil - res je, ena serija ikon forumskih (in vse v chatu) so moje ilustracije - kot tudi logoti oz. ilustracije na LN.Pa nalepke mas tudi, fino, kam si jih pa nalepila? Nisem prej opazila tegale tvojega vprasanja, ker ne hodim v tole temo - tud zato, ker ne praznujem rojstnega dne. Ja, tole je res tecno... Tud mi imamo podoben problem pri praznovanju tamalega; pozna ogromno folka in prvo leto ko, smo sem prisli, je bilo tu kakih 20 ali vec tamalih in to je bila strahota... sosedje so odpirali vrata, tezhili... je bilo vseen prevec zanje, ceprav so sicer kul...Tile Mcdonaldsi pa to pa ne samo da je drago (saj niti ne vem kolk to stane), ampak ni nek ambient to za zur, no, se mi zdi... kar zalostno se mi zdi... sam po drugi strani - kaj pa naj starsi, da ustrezejo svojim tamalim? Eni so se pol zorganiziral in sli v kino, Kolosej, to se je men zdel tud hecno in dost b.v., je bilo pa tamalim kar vsec, pol so se se tam mal klatili kako urco pa tko... da ni bil sam kino pa dam... Al pa pocakaj, da bo topleje, kak mesec, pa naredi nekje v naravi.Recimo Mostec je dost hvalezen plac, ko je velik prostora, mize itd. Upam, da si bos lustno zorganizirala in lepo praznuj, kjerkoli ze to bo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica13 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 nalepke sm nalepla na vrata, kjer mam še povhn drugih nalepk tko da so vrata čist poleplena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Grozno simpatična izjava - a tole je stran od ene marse al nekaj tacga, cute cute Drugače sicer jst tut ne praznujem rojstnega dne, tam od enega 5. razreda osnovne šole nič več ampak mogoče tudi iz tega razloga ker smo tam do 5. razreda pač zmeri doma nardil "party" pol pa....hja pol je pa počas dolgčas ratal iskal pa nismo drugih variant. Kdaj pa kdaj smo se za kino kasnej zmenil čist tko pa McDonalds potem ampak nič hudo planiranega! Priporočam res mogoče kak piknik ko bo topleje (te so zmeraj zabavni) pa tut odvisno je koga nameravaš povabit, včasih je full fino (precej drago sicer) kaka pizza ali kaj takega ampak si rekla 12 ljudi - zajetno razen če ne greste na kako PIZZO DA TE KAP tjale k Julči v Trnovo No vsaj če si iz Ljubljane Aha no pa še full luškana zadevca za punce, tut če jih je več ni nič narobe - jst včasih ko sem sama doma nardim "movie night" ...pozanimam se kaj bi punce gledale, grem v videoteko in vzamem tri filme...naredim kokice, špagete, solatko ali kaj takega, včasih samo kaj sladkega potem in potem se napokamo v dnevno mal klepetamo, komentiramo pogledamo filmček, dva, komedijo al pa kakega takega da se slinimo okol dobrih tipčkov...večerček kot se šika, za dušco! Vsem se nam nakoncu smeje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 zanimivo ja.... movie nigth... js bom meu pa letos party for two... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zame je le vsakoletni opomin, ki me spomni, da se nicem nic pomembnega naredil v svojem zivljenju. Res je, da sem se mlad, vendar se mi zdi, da mi prinese rojstni dan vec slabih kot dobrih obcutkov. Letos bom ga probral kar prespati.. ce se bo le dalo. Mogoce bo pa v "zreli" dobi zivljenja kaj bolje... tako da bom nekega dne lahko rekel sam sebi: "Ah, kak si ze star! Ampak sadov tvojega dela in lepih spominov na pretekla leta ti ne more noben vec vzeti stran." .. joj, bluzim lahko noc Js se tooooolk strinjam z napisanim, da niti ne bom nč dodala. Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Moj rojstni dan. Zame ni lih big deal. Starsi mi cestitajo vedno tocno ob tisti uri, ko sem se rodila, mi dajo kaksno pozornost in gremo na kosilo. Na ta dan ponavadi pridejo moji najljubsi sorodniki pa fant. Je kar lusno. V nedeljo po mojem rojstnem dnevu pa pridejo moreci sorodniki, kar je pa bolj mucenje in odgovarjanje na nadlezna vprasanja.V gimnaziji sem praznovala skupaj s sosolci, smo imeli zur, zdaj jih pa povabim ven, gremo plesat, zurat, se malce napit in to je to. Letos mi obljublja, da greva v eno izmed mojih najljubsih evropskih mest. Samo malce kasneje, ko ne bo izpitov. Komaj cakam. Drugace pa....mi ne pomeni dosti. Pravzaprav mi je kar malce depresivna misel na to, kako se staram Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 obožujem rojsnte dneve!! tak koknreten razlog da se praznuje da smo! Zmeri se veselim rojstnega dneva, vsem povem, vse povabim... in gremo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz nekako ne maram praznovat rojstnih dni. Niti ne vem zakaj. raje žuram ob kakšni drugačni priliki. Jaz rojstni dan rad praznujem, pa bolj zato, da se res frendi fkup dobimo, pa rečemo kako "pametno", ne maram pa praznovat novega leta, pa nimam pojma zakaj, ful mi je brezveze blo zdaj že kar precej let zapored. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 nov let zmer sucks Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>nov let zmer sucks Točno!!!! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.