Skoči na vsebino

Recommended Posts

Mene pa zanima...a niso teli posti...dolgotrajni prevelik sok za telo? Najprej se vsak dan bases z mesom in sladkarijami ( ok no...), potem pa za kar veliko kolicino dni na post z zelenjavnjimi sokci?

Potem pa berem, da vas boli glava, se ne pocutite najbolje in tako dalje...ne vem no! Vprasam pac...ker me zanima x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Michelle, tak post zahteva priprave in recimo jaz ne jem mesa pa sladkarij vsak dan... drugače pa je za takšen post zraven dobro tud da se klistiraš, ker odpravljaš iz telesa strupe, ... prijatelj je sedaj 32 dan na postu, medicina je odpovedala - rak, počuti se sorazmerno dobro, kri je ok, sladkor tudi, tko da,d ržim pesti, da mu uspe. Druga prijateljica je bila na postu s sadnimi sokovi 15 dni, počutila se super, vmes imela zdravniški pregled, kri odlična...

enodnevni psoti se mi zdijo pa super, da malce očistiš organizem, pa ni treba da si glih hudi mesojedec zato x;)x

Michelle, bojim se, da ti o postu nisem povedala dovolj jasno: tako dolgotrajen post lahko začneš šele po temeljitih pripravah, prebereš nekaj literature o tem in seveda dobiš informacije iz prve roke....RES ne bi rada, da kaj takega počneš, kar tako....Seveda je to hud šok za telo in največkrat ( ne pa vedno)se uporablja kot del alternativne medicine pri zdravljenju določenih vrst raka.

Post, ki traja dan ali dva pa ni škodljiv.

LP

Michelle, bojim se, da ti o postu nisem povedala dovolj jasno: tako dolgotrajen post lahko začneš šele po temeljitih pripravah, prebereš nekaj literature o tem in seveda dobiš informacije iz prve roke....RES ne bi rada, da kaj takega počneš, kar tako....Seveda je to hud šok za telo in največkrat ( ne pa vedno)se uporablja kot del alternativne medicine pri zdravljenju določenih vrst raka.

Post, ki traja dan ali dva pa ni škodljiv.

LP

Ja sej stekam :palec: Ne mislim se postit...sploh ne. Ampak spomnim se, da je neka mamina kolegica izvajala nek post z javorjevim ( ? ) sirupom in prav cudno "na suh" kasljala...ni se mi zdel fajn. Priznam, ne vem veliko o tem, zato pa sprasujem x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pa saj smo ze 100x rekli to, v tej temi, ne vem, kaj sprasujes to, michelle..

Na zacetku teme daisy o tem precej izcrpno govori, pa potem je rachek napisal cel dnevnik posta, debate so ze tekle seveda o tem, in vse to smo skratka ze obdelali, da o daljsi verziji se jasno posvetujemo z zdravnikom, lunin, enodnevni, pa nikakor ne more biti skodljiv. :o|o:

Skratka - na prejsnjih straneh je vse zivo tudi... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ehh, kaj ces zdaj brisat, smo pac se 1x povedali, saj nisi edina, ki ne bere tem od zacetka, samo je skoda, ce te ze zanima (in ce vprasas, predpostavimo, da te), da si ne pogledas...

Info pac.... saj ne mores vedet, kaj smo govorili in ne, sam glede na to, da si v temi tej,.... a ves... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Najprej se vsak dan bases z mesom in sladkarijami ( ok no...), potem pa za kar veliko kolicino dni na post z zelenjavnjimi sokci?

Jaz takega načina življenja sploh ne bi priporočal (kar bom v svojem članku za LN Magazin tudi izrecno poudaril (bom začel pisati počasi, Marsa x:Ix ) ), post naj ne bo "izgovor" ali pa "izhod v sili" za prenažiranje in nasplošno nezdrav način življenja. Kar pa se dolžine posta tiče, pa odvisno koliko organizem zmore, jaz sem komaj zmogel 14 dni (14i dan mi je izjemno padla telesna zmogljivost), če pa post že začneš delati (relativno) zdrav, pa ni problema. Jaz bi sedaj mirno zmogel 30 dnevnega, če ne več.

post naj ne bo "izgovor" ali pa "izhod v sili" za prenažiranje in nasplošno nezdrav način življenja.

Aja, to pa zato, ker sem nekje zasledil, da je Paavo Airola umrl za rakom. Če bi on lahko koga s postom pozdravil (mislim, da je imel tudi svojo kliniko za postenje), bi pozdravil sebe. Pa se ni.

rachek, seveda imas prav, pa tudi Michele sevedA.

tistole - hvala, rachek, ker sploh mislis na to, nikakor mi ni filing kakorkoli koga prisiljevati, pospesevati..

meni bo kul, da bo gor, ko bo. x8Dx :palec:

Picasso

• 1 month later...

Tezko bo, nedelja pa to, poln hladilnik kot pravis, ce pa ti rata, pa si naredis blazno uslugo, ne bomo najboljs rpebavljali pa presnavljali te dni in je MEGA se spucat, bit lahek.

Zelo pametna odlocitev, ce ti rata, si na konju. x;)x :palec:

Picasso

Sam en pir se zmer sprevže v dva, dva v tri...tk da postuj po najinem piru x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...