Skoči na vsebino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Joj tole ravno ne paše v to temo, bolj v hujšanje...

Torej, kaj veste, da moški izgubi 3000 kalorij pri sexu? 200 kalorij pri samem "dejanju", ostalih 2800 pa, ko se hvali in baha naokrog xDDx

:palec: :palec: x:Dx x:Dx :vragec: :vragec: x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>mmm, pršut, mocarela, paradajz z baziliko, svež francoz, liptauer, heh, ma kaki post daj nehaj, sn se zaj nažrl za cel tedn naprej pa nazaj x:px

Glej jo zlehto kaj nagaja Micku! x:o)x

Mick ne se pustit zrajcat! x!x x;)x :vtz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A je post ali kaj? x:Dx Jaz sem si tudi ob pol polnoči kuhala hrenovke, pa veliko gorčice zraven, x:px mljask! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Jem samo bele,brez ovoja, ki so narejene iz piščančjega fileja iz skupine izdelkov Zdravo življenje! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Definitivno! :palec: x:Dx

HONORE DE BALZAC

Mami je pripravila super pršut ovit v grisine, pa pikanten sir,pa lososov in tunin namaz, za sladice pa nebeško mano! x:px Super je bilo! x:Dx :palec:

HONORE DE BALZAC

• 4 weeks later...

*No..pa se še jaz prištulim v ta topic... xDDx *

Pozdravljeni! ravno se pripravljam (ze nekje od zacetka leta.. x:Ix ) na daljsi post.. ..sem malo brskala po internetu... in našla vas! xDDx pozitivna energija kar izžareva..iz ekrana...lol.. xDDx

torej... jutri začnem... x:Dx

http://img.photobucket.com/albums/v283/nautilus55/horse6.gif

Good, better, best; never let it rest till your good is better and your better is best."

p.s. Dobro si si izbrala - *glih pisem nasvet. :palec:

Dober dan bo jutri za post. xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ha ha, imamo pa par tem odprtih njamskih, a cmo ukinit za 24 ur forum prehrana al kaj? x:px x;)x xDDx

Picasso

ne saj a nisi videla zgoraj?

OK bo! xokx - za post...

Te teme sem zalaufala pred ali med vikendom, pa pac laufajo, ker je o hrani skoraj vedno lusten govort - no vsaj nam gurmanom. x;)x

Ti kar furni post - zelo fajn dan za post, celo bi bilo fajn za tridnevnega, ce bi se kdo tako odlocil.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...