Skoči na vsebino

Recommended Posts

Stane mal več k 4.000, je kao za 4 dni, sam jaz sem včeri porabla 2 žlici, pa dons ga tud nam več... x:Dx

Mela ga bom za tam okol pol leta x:Dx

Ja bi ga mogl met v vsaki lekarni, jaz sem ga kupla v Sanolaborju.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

a si ti čist zares? nč ne ješ? in 3dcl tega z vodo spiješ? in nč lačna? in še zmeri lohk stojiš na nogah? in kej hujšaš? dej vse povej!!!

k jz rabm eno oreng čistko.

spet se mi je na bolš poslabšal

Ja res čist nč ne jem. x8Dx

Morm rečt, da se mi na hlačah že kr ornk pozna, pa koža na obrazu se mi že zelo popravljat. Lačna seveda sem vsake tolk časa, ampak enrgije mam pa skoz dost!

Ja doma sem pa res bl mal...čez dan v službi, popoldne se učim, pa probam ne mislt na hrano, zvečer grem pa ponavadi vedno vn (pa pijem naravne sokove) s kolegi, pa v kino pa gledališče, pa na squash. Največja kriza je za vikend, k ni službe...pa doma skos vsi žrejo x:Dx , ampak grem ta vikend smučat, pa na sprehod, pa Ubila bom Billa I in II bom pogledala. Pa tko, sej se zamotiš. Aja pa v sauno sem šla, grem v soboto najbrž spet. Pa mine čas... xnckrivx

<{POST_SNAPBACK}>bravo pomlad, dobra si  :palec:  :palec:  :palec:

x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>res svaka čast. bi jz tud probala. sem tud v službi... pa pol popoldne predavanja... pa tko... da bi znal hitro minit...

Vse je v psihi xyesx , sam si vseeno mal nazaj poglej, ker ma Lia par dobrih argumantov, zakaj se ni pametno postiti. xrolleyesx

ma dobr sej vem in + in -. sam enkrat bi blo pa fajn mal prečistit telo. sej sem jih enepar tud slišala k so se s tem javorjevim postil... pa so bli zadovoljni. čeprav so eni zelo hitro nazaj pridobili težo. tako da lih kej ful od hujšanja ni pričakovat. je pa fajn čistka in za psiho... mal kontrole pa to.
spet se mi je na bolš poslabšal

Potpisem takoj! :palec:

Hvala.

Dej mi sam se povej, ce je himalajska vredu oz. koliko je vredu please, ker jaz uporabljam pac himalajsko, ker je mam doma se kaksno kilo :O: :vio: pa bi rad najprej porabil njo.

--------

Free, že pred enim letom sem ti na Rakitni na party razlagal, da je zadnja štiri leta slovenska jedilna sol že petkrat prejodirana in zato mediji nič ne pretiravajo. Vsak gram te soli je preveč, zato sem tudi poslal vladi predlog, da jodiranje znižajo na normalne 3mg namesto 15mg/kg, kolikor sedaj sol vsebuje dodanega joda.

Odgovor še čakam.

Zdravo sol potrebuješ takrat, ko se uravnotežaš, ko pa si uravnotežen, zadošča uživanje neke naravne soli, lahko pa cel čas seveda uporabljaš tudi zdravo, že želiš.

Če bo potrebno vlado prepričevati s kakšno peticijo, vas bom vse povabil na podpis, upam pa, da ne bo potrebno. Dokazov o škodljivosti jodirane jedilne soli je kolikor hočeš :sori:

Bravo. :palec: Zavidanja vredno, namrec sam se se sploh nikoli nisem postil :vio:

Nisem nkol tko cutu. res pa da sem jedel samo sadje ali skoraj nic, torej nekaj malega.

Zelo fajn je pomoje, da pijes sokove /rastlinske in zelenjavne/ saj tako na hiter nacin nahranis celice, kar pa je pravzaprav najpomembnejse. :palec:

Sicersnja hrana preide v celice po zelo dolgem casu. Sok pa dosti hitreje.

Hkrati ne uzivas verjetno 0 mrtve-kuhane hrane, temvec morda vsaj malo zivo svezo. :palec: kar je spet plus zate! :palec: In tako oragnizem ne trosi energije za predelavo odvecnih snovi in strupov, ki jih z 'normalno' hrano dobimo v telo; predvsem pa ne trosi energije iz jeter oz. VODIKA!!!! ki je pravzaprav tisti, ki tudi daje energijo. Jetra pa so skladisce vodika.

:palec: Vso hrano, ki je mrtva telo ozivi samo in zato potrebuje energijo, in to je menda predvsem ta energija iz jeter!!!

O tem obstaja 1 zanimiv clanek; ce te zanima ga dam na forum, sicer pa vas ne bi zdele obremenjeval.

------

Ja doma sem pa res bl mal...čez dan v službi, popoldne se učim, pa probam ne mislt na hrano, zvečer grem pa ponavadi vedno vn (pa pijem naravne sokove) s kolegi, pa v kino pa gledališče, pa na squash. Največja kriza je za vikend, k ni službe...pa doma skos vsi žrejo  x:Dx , ampak grem ta vikend smučat, pa na sprehod, pa Ubila bom Billa I in II bom pogledala. Pa tko, sej se zamotiš. Aja pa v sauno sem šla, grem v soboto najbrž spet. Pa mine čas... xnckrivx

<{POST_SNAPBACK}>Bravo.  :palec:  Zavidanja vredno, namrec sam se se sploh nikoli nisem postil  :vio:

Nisem nkol tko cutu. res pa da sem jedel samo sadje ali skoraj nic, torej nekaj malega.

Zelo fajn je pomoje, da pijes sokove /rastlinske in zelenjavne/ saj tako na hiter nacin nahranis celice, kar pa je pravzaprav najpomembnejse.  :palec:

Sicersnja hrana preide v celice po zelo dolgem casu. Sok pa dosti hitreje.

Hkrati ne uzivas verjetno 0 mrtve-kuhane hrane, temvec morda vsaj malo zivo svezo.  :palec:  kar je spet plus zate!  :palec:  In tako oragnizem ne trosi energije za predelavo odvecnih snovi in strupov, ki jih z 'normalno' hrano dobimo v telo; predvsem pa ne trosi energije iz jeter oz. VODIKA!!!! ki je pravzaprav tisti, ki tudi daje energijo. Jetra pa so skladisce vodika.

:palec:  Vso hrano, ki je mrtva telo ozivi samo in zato potrebuje energijo, in to je menda predvsem ta energija iz jeter!!!

O tem obstaja 1 zanimiv clanek; ce te zanima ga dam na forum, sicer pa vas ne bi zdele obremenjeval.

------

xyesx prosim.

Ful drzimo, jaz se cutim cist 'vpleteno'. x;)x

zato se tud oglasam, da bos vedla, da nisi sama oz. da te pac spodbujamo in ti hocemo dobro. :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Potpisem takoj!  :palec:

Hvala.

Dej mi sam se povej, ce je himalajska vredu oz. koliko je vredu please, ker jaz uporabljam pac himalajsko, ker je mam doma se kaksno kilo  :O: :vio:  pa bi rad najprej porabil njo.

--------

Free, Susmana preveč cenim, da bi dajal kakršen koli odgovor na tvoje vprašanje.

Zdele sem pila javorjev sirup z mal več limonade. x:px x:px

Ful dobr, od tega bi pa lahko tud v nepostnih dneh živela x:Dx :vragec:

Dons sem se stehtala. Shujšala sem okrog 4-5 kg, ne vem točno, ker se pred postom nisem tehtala. xnckrivx

Mazolčke mam še vedno.... :xx!: No bojo že zginl...

Danes je 12 dan in počutim se super x:Dx (k sem še mal zaljubljena zravn) x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...