Skoči na vsebino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ja ja  vidiš to me zanima. kwa je razlika med navadnim in za hujšat? ker v ceni je ful razlika. no ja... jz sem dons na postu... pa če mi rata in jutri zjutraj ugotovim da mam moč... še jz probam tole z javorjevim...  nujno se morm prečistit in mal samokontrole dobit...

eh ja wish me luck!!!

Aiwa xgoldfishx xcrossfingx

Prva dva dni je najtežje...to morš vedt, pol pa dnevi kr letijo x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

Pred nekaj leti sem tudi jaz imela 10 dnevni očiščevalni post z javorjevim sirupom. Prva dva dni bolj tako, potem se pa navadiš. Občutek po kakem petem dnevu je bil fenomenalen, počutila sem se zelo lahkotna, tudi shujšala sem nekaj kilogramov, na svojo idealno težo.

Čez kako leto sem spet poskusila, vendar sem morala drugi dan odnehati. Moj želodec se je uprl, očitno limoni. Ker so bile bolečine nevzdržne, drugače imam probleme s tem, kronično vnetje sluznice, sem takoj prekinila post in začela z lahko prehrano.

Po mojem ima post s čaji enak učinek in ne potrebuješ javorjevega sirupa.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Pa sej ti ne znam odgovorit. Jaz sem pršla tam v lekarno, pravzaprav v Sanolabor in rekla, da bi javorjev sirup. Pa me je vprašala, če navadnega al tistega za hujšat...pa sem seveda rekla, da tistega za hujšat. Jaz nisem potem nič več spraševala, ampak verjamem, da pa bi ti oni znali kaj več povedati o tem... xnckrivx

Če ti ta sirup tako gromozansko paše, je ziher slan. Poglej, kaj piše na deklaraciji :8):

ma daj nehaj ze no! si siten!!! kar silis skoz mal... :||

pa tud ce ne vem kaj pise, nic ne pomeni - saj sam rpavis, da je pomembno RAZMERJE - torej cist vseen, ce je sol not, sploh pa - kako pa vemo, ce je 'zdrava'? :|

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Danes se ne bom postila, ker sem... mal 'presuha'... hocem rect... nimam cesa splahovat, odvajat..... jaz kar naravno mal vmes se 'postim', ko mi zapase... se sam poslusam...

*glej moj podpis. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ma daj nehaj ze no! si siten!!! kar silis skoz mal... :||

pa tud ce ne vem kaj pise, nic ne pomeni - saj sam rpavis, da je pomembno RAZMERJE - torej cist vseen, ce je sol not, sploh pa - kako pa vemo, ce je 'zdrava'? :|

:wOOt:

Mislim, da ni soli, kolkr se spomnim iz deklaracije x:Dx

ok kewl. šla v lekarno dala 4300 sit. to res ni mal... in mam da zdržim te 2 dni (pa pol še ostalih ne vem kok). sej dons še ni nobene krize. sem si naridla tale sirupek, zdele sicer brez limon k jih ni... bom zvečer al pa jutr jih not dala, k jih grem pol kupit.

sej to je ta sirup madal bal a ne? no zih je.

nikjer ne piše kok dni naj bi se postil. za kok si se ti odločla pomlad? in kok mi kej priporočate?

no sej če se nam dobr počutla neham... ampak če se... kok nej?

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>ok kewl. šla v lekarno dala 4300 sit. to res ni mal... in mam da zdržim te 2 dni (pa pol še ostalih ne vem kok). sej dons še ni nobene krize. sem si naridla tale sirupek, zdele sicer brez limon k jih ni... bom zvečer al pa jutr jih not dala, k jih grem pol kupit.

sej to je ta sirup madal bal a ne? no zih je.

nikjer ne piše kok dni naj bi se postil. za kok si se ti odločla pomlad? in kok mi kej priporočate?

no sej če se nam dobr počutla neham... ampak če se... kok nej?

Jaz bom 21...

Posti se tolk časa dokler ti bo pasal, sej včasih pa tud kej vmes pride...

ok. dan 1 za mano. da vidmo če zdržim še en dan... :flower: xsuperx x:)x x;)x

dons si kupm odvajalni čaj.... sam ne vem če bi ga že dons pila... se bojim da bo mel prehud efekt. k enrat tud nisem mogla it na wc, pa sem ga spila... trajal je ful dolg da je začel... sam k je začel pa ni hotu nehat... to si lahk sam za vikend prvoščim.... k drugač služba pa šola... ni lih primerno...

<{POST_SNAPBACK}>ok. dan 1 za mano. da vidmo če zdržim še en dan...  :flower:  xsuperx  x:)x  x;)x

dons si kupm odvajalni čaj.... sam ne vem če bi ga že dons pila... se bojim da bo mel prehud efekt. k enrat tud nisem mogla it na wc, pa sem ga spila... trajal je ful dolg da je začel... sam k je začel pa  ni hotu nehat... to si lahk sam za vikend prvoščim.... k drugač služba pa šola... ni lih primerno...

:palec: Ful si x8Dx . x:Dx

Ja mogoče je tud odvajalni čaj dost. x?x

Pa če že, pol si res za vikend vzem čas. Pri klistiranju gre to takoj, rabiš največ uro časa, pa pol nimaš nobenih skrbi x:Dx xrolleyesx x:o)x

mislim, da odvajalni čaj ni dovolj. Sicer pa ni takšen bau bau tole klitiranje, res ne... je kar ok se malce še od znotraj očistit. Aiwa, ne vem, če recimo za en teden pitja tega sirupa ravno potrebuješ klistiranje, samo ob daljšem postenju pa je klistiranje kar obvezno, ker se strupi nabirajo v črevesju, tko enkak no, sem laično pvoedala. Torej probaj še s klistiranjem :palec:

Pomlad, bravo punca :palec:

<{POST_SNAPBACK}>mislim, da odvajalni čaj ni dovolj. Sicer pa ni takšen bau bau tole klitiranje, res ne... je kar ok se malce še od znotraj očistit. Aiwa, ne vem, če recimo za en teden pitja tega sirupa ravno potrebuješ klistiranje, samo ob daljšem postenju pa je klistiranje kar obvezno, ker se strupi nabirajo v črevesju, tko enkak no, sem laično pvoedala. Torej probaj še s klistiranjem :palec:

Pomlad, bravo punca :palec:

Hvala Selena x:Ix

Lahko potrdim, da klistiranje res ni tak bau bau xyesx

no tko punce jz bom z odvajalnim čajem probala... če nav nč pametnega vn pršlo :inocent: bom pa tist nabavla, sam pred torkom tko nimam dnarja (že za sirup sem si sposodla)

no sicer pa bomo vidli kok časa zdržim. te ful občudujem pomlad :palec: trenutno moj vzor x:Dx x:Dx x;)x

upam, da men tud par dni rata

tenks keti... no sej da vidmo a bo šlo... k dons sem vsa slaba... hvala bogu nimam šole pa grem lahk pol mal zalegnt... za kšno urco... da si mal moči spet naberem...

sej ne počutim se tko slabo da bi mi blo kej slabo al pa kaj, sam tko izmozgana al kako nej rečem... kt da sem ga celo noč žurala in zdej delam

he he

tko nekak ja

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...