pomlad 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tenks keti... no sej da vidmo a bo šlo... k dons sem vsa slaba... hvala bogu nimam šole pa grem lahk pol mal zalegnt... za kšno urco... da si mal moči spet naberem... sej ne počutim se tko slabo da bi mi blo kej slabo al pa kaj, sam tko izmozgana al kako nej rečem... kt da sem ga celo noč žurala in zdej delam he hetko nekak ja jutr nau več tko Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Dan 18 x!x Skoz sem žejna...res dons sem popila že 2 l tekočine pa šele 4,5 ure sem pokonc, pa sem še zmer žejna? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Tvoj pameten organizem v vodi nekaj išče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 jz tud pijem k zmešana... tko non stop se nalivam... sicer večinoma z vodo, zjutri pač zeleni čajček k mi ful paše neki toplega, pa pol litra tega sirupa z limono in vodo sem spila ... zdej smo pa spet na vodi... sej to me ful žene naprej... da jutr nav več tko... sej sam da se ne počutim tko gnilo... k hrana me itak ne premami...ne morš verjet in pol me lih dons!!!!!!!!!!! prvič povabjo klele v službi na tortice in vinček!!! halo? in to prov take fajn različne tortice... pa mi tortice itak niso ne vem kaj... sam tm stat kr neki mi je pa tud bedno...pa ful mi je blo tko... eh... k morš rečt, da ne bi hvala, ampak lepo da ste me povabli (pa prvič me povabjo, pa ful so mi the best vsi) eh nevermind... kr neki mi dogaja... jutr bom kewl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz tud pijem k zmešana... tko non stop se nalivam... sicer večinoma z vodo, zjutri pač zeleni čajček k mi ful paše neki toplega, pa pol litra tega sirupa z limono in vodo sem spila ... zdej smo pa spet na vodi... sej to me ful žene naprej... da jutr nav več tko... sej sam da se ne počutim tko gnilo... k hrana me itak ne premami...ne morš verjet in pol me lih dons!!!!!!!!!!! prvič povabjo klele v službi na tortice in vinček!!! halo? in to prov take fajn različne tortice... pa mi tortice itak niso ne vem kaj... sam tm stat kr neki mi je pa tud bedno...pa ful mi je blo tko... eh... k morš rečt, da ne bi hvala, ampak lepo da ste me povabli (pa prvič me povabjo, pa ful so mi the best vsi) eh nevermind... kr neki mi dogaja... jutr bom kewl Drugi dan posta je sodelavka prnesla torto, ker je mela poslovilca. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoj pameten organizem v vodi nekaj išče sol? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 hi hi hipišuka se nama neki isto dogaja... ti že čist zaupam in verjamem da me jutri minejo vse slabosti in to... da bom kot rožica xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Aiwa, kaj pa če bi ti tole postopno pričela, sej je že dva dni brez hrane uspeh..., mogoče bi pa jutri imela sadni dan, pa tko... poslušaj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 SAM TKO NAPREJ PUNCE Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 hi hi hi ti si bom vidla kako se bom jutr počutla... sem razmišljala... če bi bla kriza bi si v sokovniku en đusek nardila... to je k obrok... selenca hvala k tko lepo podpiraš pa skrbiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hi hi hipišuka se nama neki isto dogaja... ti že čist zaupam in verjamem da me jutri minejo vse slabosti in to... da bom kot rožica xrosex Ja pa celo vino so zravn pil... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ha ha hane me smejat. a res? he he he ej kwa ste vsi face!! če boste tkole fajn podpiral... sploh nam nikol več jedla hi hi hi tok se mi neki zafrkava... kr smejala bi se... pa same vice pravla... hi hi hipo moje sem v deliriju he he he i love you hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 eh ni mi ratal. sem se tko slabo počutla k sem domov pršla. sem mogla mal pojest. zdej mi je pa žov. sam ni šlo drugač. k bi skup padla, se mi je vrtel pa kr mal čuden sem že vidla... hi hi hi blodel se mi je pa že itaq zdje pa ne vem a čem nadaljevat, al nardim mal pauze? ful bi rada se držala... vsaj par dni... a čem drug teden spet probat? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Aiwica, ne sekiraj se... glej mogoče bi imela jutri sadni dan, pa potem kakšno zelenjavco in tko. Veliko si že zase naredila v tem času in brez veze je nekaj na silo. Boš drug teden pa s sirupom probala. Mogoče bi ga pa večkrat pila, ne vem... glej če es vsako lunino meno postiš je to 4x mesečno, plus kakšen dan na sadju, hej punca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ja selene hvala. sej sem razmišljala. sem u bistvu še zmeri ful vesela, ker mi še nikol ni tok ratal. bom zdaj probala čim več sadja in zelenjave... pa potem bom videla drug teden, če ga mogoče za 2 dni naredim... odvisno od počutja... ne bom se silila če ne gre... sem bla že čist čudna. tko da po občutku pa bo zih najbolš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Ja, baje (pravjo), da je najbols (najbolsji ucinek) od 5 do 6 let. --------ok kewl. šla v lekarno dala 4300 sit. to res ni mal... in mam da zdržim te 2 dni (pa pol še ostalih ne vem kok). sej dons še ni nobene krize. sem si naridla tale sirupek, zdele sicer brez limon k jih ni... bom zvečer al pa jutr jih not dala, k jih grem pol kupit.sej to je ta sirup madal bal a ne? no zih je. nikjer ne piše kok dni naj bi se postil. za kok si se ti odločla pomlad? in kok mi kej priporočate?no sej če se nam dobr počutla neham... ampak če se... kok nej? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Pomoje ne mors primerjat caja al pa klistirja.Morda se pozanimas ZAKAJ klistiranje je potrebno!------eh. grem jz raj po odvajalni čaj... cenej... pa ma da dela... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 free... k bo cajt za to... bomo pa tud to... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> eh ni mi ratal. sem se tko slabo počutla k sem domov pršla. sem mogla mal pojest. zdej mi je pa žov. sam ni šlo drugač. k bi skup padla, se mi je vrtel pa kr mal čuden sem že vidla... hi hi hi blodel se mi je pa že itaq zdje pa ne vem a čem nadaljevat, al nardim mal pauze? ful bi rada se držala... vsaj par dni... a čem drug teden spet probat? kwa ni ratal - sej si 2 dni zdržala, ja? počak da bo bl toplo... pe ne se zdej grist... se pa pomlad res nč ne pritožuje, da bi jo zeblo... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> eh ni mi ratal. sem se tko slabo počutla k sem domov pršla. sem mogla mal pojest. zdej mi je pa žov. sam ni šlo drugač. k bi skup padla, se mi je vrtel pa kr mal čuden sem že vidla... hi hi hi blodel se mi je pa že itaq zdje pa ne vem a čem nadaljevat, al nardim mal pauze? ful bi rada se držala... vsaj par dni... a čem drug teden spet probat?Ja no nč hudga. Pomoje se morš ornk prej psihično prpravt preden se spustiš v daljši post, pa še Marsa je rekla, da je zračnim znamenjem lažje...kaj si po horoskopu? Jaz sem super, edino mal zaspana, ker sem bla včeri na Janu Plestenjaku, pol pa še na drunku(naravni sok ). Še 3 dni Aja keti, zebl me je pa sam prvi teden, pa sem se šla v savno dobr pregret in zdej je super, pa včasih doma na Gorenjskem mal več stvari nase navlečem, v Lj sem pa itak skoz naokol. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Pomlad, imam občutek, da boš s tolo zmago dobila veliko prepričanje vase, da zmoreš tisto, kar se odločiš, ane...Aiwa, ti pa resnično najprej pripravi organizem na večdnevni post Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 tenks punce. sej tud to je bil dosežek zame... ker zadnje čase tud en dan nisem zržala. se pa zdej pripravljam na večdnevni post...bommogoče že v četrtek probala... al pa spet en do dva dni... bom videla. do takrat pa priprave, psihično sem se zelo dobro prepričala in odločila, zdej sam še fizično telo pripravim... bo mal stradov že zdej(glede na prej, k sem tooookkkk žrla) sam vitaminčkov mu pa nav mankal ve punce ste ful carice! keti in selene tnx. pomlad bravo. aja sem škorpjonček, kwas že ti? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad, imam občutek, da boš s tolo zmago dobila veliko prepričanje vase, da zmoreš tisto, kar se odločiš, ane...Aiwa, ti pa resnično najprej pripravi organizem na večdnevni post <{POST_SNAPBACK}>tenks punce. sej tud to je bil dosežek zame... ker zadnje čase tud en dan nisem zržala. se pa zdej pripravljam na večdnevni post...bommogoče že v četrtek probala... al pa spet en do dva dni... bom videla. do takrat pa priprave, psihično sem se zelo dobro prepričala in odločila, zdej sam še fizično telo pripravim... bo mal stradov že zdej(glede na prej, k sem tooookkkk žrla) sam vitaminčkov mu pa nav mankal ve punce ste ful carice! keti in selene tnx. pomlad bravo. aja sem škorpjonček, kwas že ti? Jaz sem dvojček... Vidš to je to, horoskop te je** Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 kje ga lahk zamenjam? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Zdele sem jedla solato...sm pršla domov in nisem mogla več. Sem bla čist fertik! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.