Skoči na vsebino

Recommended Posts

• 1 month later...

Razmišljam o 7 dnevnem postu, al pa 14 dnevnem. x:Dx

Bom še vidla. Za enkrat je določen datum začetka torek... :palec:

Sem mal pozabla, a se je klistirat treba že prvi dan? xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

Pomlad, a potem po tistem postu nisi imela problemov? Nekaj si omenjala cuden okus v ustih?

A tudi pri tako kratkih postih je klistiranje potrebno? 7 dni?

Jaz bom sla sigurno na 5-7 dnevnega po izpitih. Samo definitivno ne samo vodo. Se se odlocam. Neka priloga je bila POST pri Lepa in zdrava..najbrz bom sla po tistem...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Pomlad, a potem po tistem postu nisi imela problemov? Nekaj si omenjala cuden okus v ustih?

A tudi pri tako kratkih postih je klistiranje potrebno? 7 dni?

Jaz bom sla sigurno na 5-7 dnevnega po izpitih. Samo definitivno ne samo vodo. Se se odlocam. Neka priloga je bila POST pri Lepa in zdrava..najbrz bom sla po tistem...

Ja tist je pol minil. :palec:

Nisem mela nobenih drugih problemov, razn s kislino, pol sem pa nehala kavo pit je blo pa OK. :palec:

Super, se za klistirat mi povej...ce je potrebno pr takih krajsih postih? Ne bi slo sam npr z donatom?

aja se neki...takrat si najbrz zgubila nekaj kil, koliko si potem nazaj dobila? a so bile glede tega kaksne posledice? slabosti?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Super, se za klistirat mi povej...ce je potrebno pr takih krajsih postih? Ne bi slo sam npr z donatom?

aja se neki...takrat si najbrz zgubila nekaj kil, koliko si potem nazaj dobila? a so bile glede tega kaksne posledice? slabosti?

Zdej sem se kr zredila 5 kg...ampak zato, ker mam motnje prehranjevanja pa k sem spet začela kontracepcijske tablete jest.

Ne vem za klistiranje, po moje je fino če se, nujno za en teden pa najbrž res ni.

mišelka ma zih knjigco pa nej pove.... k jz je nimam.. jo je mami odnesla... sam vem da se najprej prpravlaš... pa pol za kosilo vem da maš čisto juhco...
spet se mi je na bolš poslabšal

bom jz vseen jutr mal pogledala če jo kje doma najdem. če mišelka ne bo sporočila... sam mislm da jo je mami na morje vzela. je pa ful fajn... ni čisto stradanje. se da ful fajn zdržat.

<{POST_SNAPBACK}>bom jz vseen jutr mal pogledala če jo kje doma najdem. če mišelka ne bo sporočila... sam mislm da jo je mami na morje vzela. je pa ful fajn... ni čisto stradanje. se da ful fajn zdržat.

bi bla ful vesela. x:Xx V kateri številki je pa bla?

A ma mogoce kdo kaksne podatke, kdaj se pri postu zacnejo porabljat beljakovine iz notranjih organov?? :O:

Kolikor sem do sedaj prebral o postenju... se mi ne zdi ravno dobra ideja. :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>A ma mogoce kdo kaksne podatke, kdaj se pri postu zacnejo porabljat beljakovine iz notranjih organov?? :O:

Kolikor sem do sedaj prebral o postenju... se mi ne zdi ravno dobra ideja. :xx!:

ne me strašit!

<{POST_SNAPBACK}>bi bla ful vesela.  x:Xx  V kateri številki je pa bla?

mislm da že ene 3 mesce nazaj....

no zdej me je pa čist zagrabl. rabm post... se morm spet mal na not obrnt... pa počistit... super... jutr... al pa v tork začnem. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>mislm da že ene 3 mesce nazaj....

no zdej me je pa čist zagrabl. rabm post... se morm spet mal na not obrnt... pa počistit... super... jutr... al pa v tork začnem. :palec:

Ja ful dobr :palec:

A ne, k ti stvari bl jasne ratajo...beljakovine iz notranjih organov dol al pa gor x;)x :xx!:

ne sej vem, da so to ful resne stvari x!x

če bi blo tko nevarno se folk ne bi postil.

x:o)x

je pa seveda odvisno zakaj se postiš. jz sem ugotovila, da takrat fuuuul velik koristnih stvari o sebi zvem. tko da zdej pa rabm to narest, da jih par rešim :palec: da se mi kšne nove možnosti pojavjo... x:)x

Eh sej po mojem ce kaksn cukr zraven papcas(javorjev sirup, med...) niti ni tolk nevarn, al pa ce mas posten %BF, sam ce gre pa recmo za lean osebo, pa daljsi post ob vodi... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...