free 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 mors 0, razen dihat! pa she to delamo podzavestno.je pa faj tut zavestno dihat ja. prou, bova pa sepetala zdej pa mudiiiiiiiiiiiiiiiiiii .. torej papa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 in je šu na sestank res bi RABLA post. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Razmišljam o 7 dnevnem postu, al pa 14 dnevnem. Bom še vidla. Za enkrat je določen datum začetka torek... Sem mal pozabla, a se je klistirat treba že prvi dan? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 a to z javorjevim? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to z javorjevim? Bom vidla, če ga bom rabla...Po moje za en teden ne bo kriza! Aja, a velja sstanetovo sol uživat? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 velja velja. a pol boš limonado? al čaj? al sam vodo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>velja velja. a pol boš limonado? al čaj? al sam vodo?Ja limonado, pa vodo, pa nč druzga... Upam, da mi uspe. Sej fora je sam prva dva dni zdržat! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Pomlad, a potem po tistem postu nisi imela problemov? Nekaj si omenjala cuden okus v ustih? A tudi pri tako kratkih postih je klistiranje potrebno? 7 dni? Jaz bom sla sigurno na 5-7 dnevnega po izpitih. Samo definitivno ne samo vodo. Se se odlocam. Neka priloga je bila POST pri Lepa in zdrava..najbrz bom sla po tistem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad, a potem po tistem postu nisi imela problemov? Nekaj si omenjala cuden okus v ustih? A tudi pri tako kratkih postih je klistiranje potrebno? 7 dni? Jaz bom sla sigurno na 5-7 dnevnega po izpitih. Samo definitivno ne samo vodo. Se se odlocam. Neka priloga je bila POST pri Lepa in zdrava..najbrz bom sla po tistem...Ja tist je pol minil. Nisem mela nobenih drugih problemov, razn s kislino, pol sem pa nehala kavo pit je blo pa OK. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Super, se za klistirat mi povej...ce je potrebno pr takih krajsih postih? Ne bi slo sam npr z donatom? aja se neki...takrat si najbrz zgubila nekaj kil, koliko si potem nazaj dobila? a so bile glede tega kaksne posledice? slabosti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 men se tud ne da klistirat.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super, se za klistirat mi povej...ce je potrebno pr takih krajsih postih? Ne bi slo sam npr z donatom? aja se neki...takrat si najbrz zgubila nekaj kil, koliko si potem nazaj dobila? a so bile glede tega kaksne posledice? slabosti?Zdej sem se kr zredila 5 kg...ampak zato, ker mam motnje prehranjevanja pa k sem spet začela kontracepcijske tablete jest. Ne vem za klistiranje, po moje je fino če se, nujno za en teden pa najbrž res ni. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 jz se za 5 dni nism (po unmu iz lepe in zdrave) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz se za 5 dni nism (po unmu iz lepe in zdrave)kasn pa je un? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 mišelka ma zih knjigco pa nej pove.... k jz je nimam.. jo je mami odnesla... sam vem da se najprej prpravlaš... pa pol za kosilo vem da maš čisto juhco... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mišelka ma zih knjigco pa nej pove.... k jz je nimam.. jo je mami odnesla... sam vem da se najprej prpravlaš... pa pol za kosilo vem da maš čisto juhco...Ja pliz.... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 bom jz vseen jutr mal pogledala če jo kje doma najdem. če mišelka ne bo sporočila... sam mislm da jo je mami na morje vzela. je pa ful fajn... ni čisto stradanje. se da ful fajn zdržat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom jz vseen jutr mal pogledala če jo kje doma najdem. če mišelka ne bo sporočila... sam mislm da jo je mami na morje vzela. je pa ful fajn... ni čisto stradanje. se da ful fajn zdržat.bi bla ful vesela. V kateri številki je pa bla? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 A ma mogoce kdo kaksne podatke, kdaj se pri postu zacnejo porabljat beljakovine iz notranjih organov?? Kolikor sem do sedaj prebral o postenju... se mi ne zdi ravno dobra ideja. :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ma mogoce kdo kaksne podatke, kdaj se pri postu zacnejo porabljat beljakovine iz notranjih organov?? Kolikor sem do sedaj prebral o postenju... se mi ne zdi ravno dobra ideja. :xx!:ne me strašit! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>bi bla ful vesela. V kateri številki je pa bla?mislm da že ene 3 mesce nazaj.... no zdej me je pa čist zagrabl. rabm post... se morm spet mal na not obrnt... pa počistit... super... jutr... al pa v tork začnem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislm da že ene 3 mesce nazaj.... no zdej me je pa čist zagrabl. rabm post... se morm spet mal na not obrnt... pa počistit... super... jutr... al pa v tork začnem. Ja ful dobr A ne, k ti stvari bl jasne ratajo...beljakovine iz notranjih organov dol al pa gor :xx!: ne sej vem, da so to ful resne stvari x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 če bi blo tko nevarno se folk ne bi postil. je pa seveda odvisno zakaj se postiš. jz sem ugotovila, da takrat fuuuul velik koristnih stvari o sebi zvem. tko da zdej pa rabm to narest, da jih par rešim da se mi kšne nove možnosti pojavjo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Eh sej po mojem ce kaksn cukr zraven papcas(javorjev sirup, med...) niti ni tolk nevarn, al pa ce mas posten %BF, sam ce gre pa recmo za lean osebo, pa daljsi post ob vodi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 a lahko podnapise? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.