Skoči na vsebino

Recommended Posts

če rabiš vzpodbudo ti priporočam knjigo S postom do zdravja-Ruediger Dahlke jo je napisal in je res taka pozitivna, polna izkušenj-meni najboljša od vse literature o čiščenju telesa...Dajmo Aiwa :palec: želim ti obilo užitkov xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.
Deli na socialnih omrežjih

Zdaj ti je že narava naklonjena s svojimi darovi...in boš lahko uživala...jaz tudi razmišljam da bi blo fajn malo razstrupit telo...pa nekako preveč diši sladoled.. x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Zdaj ti je že narava naklonjena s svojimi darovi...in boš lahko uživala...jaz tudi razmišljam da bi blo fajn malo razstrupit telo...pa nekako preveč diši sladoled.. x:o)x

Ja sladoled...težka bo, ampak se bom potrudla x:Dx x:px

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Guest sstane
Dekleta, beseda post pomeni, da uživajte čim manj kalorij, vode, C - vitamina in mineralov pa ne, ker ravno to troje je potrebno, da vam pokuri vaše stare zaloge x;)x

<{POST_SNAPBACK}>če rabiš vzpodbudo ti priporočam knjigo S postom do zdravja-Ruediger Dahlke jo je napisal in je res taka pozitivna, polna izkušenj-meni najboljša od vse literature o čiščenju telesa...Dajmo Aiwa :palec:  želim ti obilo užitkov xsrcx

:palec: ooo tenkju.

matr me je že enkrat zvil... sm že hotla na jutr prestavt xrolleyesx pa ne bom. super fajn mi bo če se očistim :palec:

fuuulj hvala za spodbudo. hmmm... mogoče pa res v knjižnico skočim po knjigco. x;)x xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Okusen je, samo ne vem če ti to rabiš-no, se mi ne zdiš x:Ix ..mislim da stane nekaj čez jurja-bolj blizu dva(ga že dolgo nisem konzumirala).količinsko pa ne vem kolk ga je-ni veliko(to je ziher)-2dcl-2,5dcl x?x :inocent:

mah men ni všeč. prvič mi je bil ful. pol sem pa še enkrat hotla... :xx!: fuj. tko da ga ne. mam pa ga če mi sluučajno zasede. sam dvomim... men je preveč sladk.

raj mam čajčke, pa kšn vitaminčk... :yumy:

Nočem bit pameten, samo upam, da si ne zatiskate oči pred klistiranjem, ki zelo pomaga oziroma je kar nujen. Na začetku je dobro dat čez vsaj eno, dve "hidroterapiji"- izpiranje črevesja, potem pa redno klistirati na vsake tolko časa. Sej posodo je tud treba pomivat, ko se skuha.:)

(popravljeno)
Sam ne vem, zakaj je klistir iz lekarne sam 2 litra. Jaz osebno porabim tam 4 litre vsaj, no odvisno od osebe in občutja. Čim dlje pride voda, bolje je. Potem se pa nekaj cajta razmigujem pa masiram po trebuhu, da je učinek pravi. Pa prej opravi potrebo (klic narave x:Dx ) seveda. Kako pa drugi to delate? Popravljeno -> Sebastjan

no bo dons kdo na postu? da mam kšn dan družbo x:Dx x:px

glede slane vode... ma k pojma nimam kok more bit slana. uni so bli na organiziranem čiščenju... so 8 ur tm skakal pa sral. :wOOt: x:Dx tko da ne vem. sam baje če slano vodo (velik slane vode) spiješ na tešče, da te tud oreng požene xnckrivx

sej ne pijem jz. lih zato k ne vem kako se pripravi. mislim, da sem mela eno knjigco k je not o tem neki pisal, samo jo je mami teti posodla, zdej sta pa obe na morju... xg:Dx lih ta prav cajt. k bi mi koristl. ampak sej če bo treba bom šla po klistir... samo dons sem šla normalno na wc. jutr bo pa verjetno že treba kej spucat.

jz pijem vodo. mogoče kšn čaj če rabm kej toplga (nesladkan), pa kšno šumečo vitaminsko tableto. x;)x so mi ful fajn.. k je končno en okus... da ni sam voda (so pa tud brez cukra - majo kšno drugo sladilo x:o)x)

drugač sem pa včeri za kosilo 3 dcl čiste juhce spila

Jaz pa zjutraj ob sestih nujno zeleni caj, potem pa skuham 2 litra nesladkanega caja ( ponavad kar sadnega) in ga pol hladnega pijem cez dan, pa se vodo.

Sokove iz stisnjenega sadja pa ne.

Aja, pa tud nisem nic lacna x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...