Skoči na vsebino

Recommended Posts

Malo prej je mami naredila 1 pecivo z ananasom in skuto in je blo tok dobro, da sva ga cel protwanj stolkla v 10 minutah!!Eh jebes zdravje pa vse ostalo... kokr je nas Franci reku: Jej, pij in kavsaj za vecnost se ne ravsaj!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane

Da se ne bo katera z žvečilnimi gumiji z umetnimi sladili ali napitki z njimi postila, ker jo bo popadla taka lakota zaradi padca sladkorja v krvi, da se ne bo mogla premagati pred kilsko tortico drugi dan. x:Dx

Sadno zelenjavne slani napitki ali pa čista voda z zrncem soli so prava stvar, drugega nič x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Zdej grem pa res po sendvič...majoneza, šunka, sir, solata, paradajz...evo, jebeš post! :vragec:  x:Dx  x:px

x:Dx

prov mash,he he....jst sm mam zdej post zhe 3.dan,no v bistvu shopam dzuseke sadne pa zelenjavne pa zelenjavno mineshtrco.in se dobro pochutim,mal chistke ker sem dva tedna kr zhurala in zhurala.

vamp pa poln bil zhe pira ipd. :xx!: x:Dx in she kakshnih pic ,cipsov ipd.svinjarije.

zdej mi kraj pameti ne pade sendvic..aa ...se 10dni ne ziher.

no,pikica teb pa dober tek :palec: x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Zdravo vsem x:)x x:)x x:)x !

Danes je moj začetek za post. Ni glih ta prava luna, ampak nič zato. Sem ob velik vode, čaju z medom in presnih zelenjavno sadnih sokovih.

Jasno je, da bom en teden zdržala, kot pribito. Me že preveč alergije matrajo in se je treba spucat.

Pa lep dan vsem in velik pozitivne energije. :hepko: :hepko: :hepko:

Zdravo vsem :flower: :flower: :flower: !

Tretji dan. Ne morem rečt, da me razganja od energije, ampak počutim se dobro. Mal sem lačna, bi najbrž lažje zdržala, če bi pila sam vodo pa čaj. Tko mi pa zelenjavca v soku dela lušte. Si dam tudi malo zelišč v mikser, da ima boljši okus in tudi zdravilno je.

Tolk. Da veste, da se da.

Velik energije vsem. Pozitivne. x;)x x;)x x;)x

Danes se ne počutim najbolje. Najbrž sem pretiravala s kombinacijami, pa sem danes res samo na čajčku. Zjutri je blo grozn. Zdaj je že boljš.

:huh: :mellow: >_>

Vsem velik pozitivne energije. Čao.

Hvala vsem za dobre želje. Mi je uspelo, od torka sem spet na dobri "stari". Pa me mož pika, da hočem vse not prnest. Ja včeraj je bilo kar nekam požrtno. Ampak počutim se kul. Ja dragi moji, splača se. Saj po nekaj dneh je prav fino. Samo fizično sem bila malce fuč - kot bi bila brez vsake kondicije.

Naj vam uspe, če se greste post, ne pretiravat in poslušajte svoj organizem.

Vsem veliko pozitivne energije. :hepko: :hepko: :hepko:

• 1 month later...

Stane x:Dx :palec:

Jz sm mela tud post...Od včeri do 20h do dons do 12h :inocent: Zdej pa čakam, da mi pico prpelejo :inocent: Pa vmes seveda golaž pa sendvič :inocent:

Prou luštno se je postit, ko si sit x^x

Mislim, da mi še nikol ni ratal zdržat 24 ur. Pa sm bla ful zagnana tapru. Sm čist živčna pa divja, ko sm lačna... :vragec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 1 month later...

Jz mam pa od zdele naprej post (ene 7 dni al pa kaj takega)... pa noben poseben razlog za to odločitev, ni luna al pa kej... sam dobila sem občutek, da se moram malo očistiti- tudi energetsko, vsega tega kar se mi je v zadnjem času, še posebej v zadnjem mesecu nabralo..... :xx!: xrolleyesx

x:)x

Scio mi nihil scire

• 4 weeks later...
Stane x:Dx :palec:

Jz sm mela tud post...Od včeri do 20h do dons do 12h :inocent: Zdej pa čakam, da mi pico prpelejo :inocent: Pa vmes seveda golaž pa sendvič :inocent:

Prou luštno se je postit, ko si sit x^x

Mislim, da mi še nikol ni ratal zdržat 24 ur. Pa sm bla ful zagnana tapru. Sm čist živčna pa divja, ko sm lačna... :vragec:

Ja fajn malo posta, sam pol bi blo fajn ne kuj zabasat s takimi stvarmi telo.

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Tukajle je opisana preprosta in efektivna očiščevalna metoda, ki jo bi zmorel prav vsak, saj lahko ješ po mili volji: :eek:

http://drbenkim.com/blog/2005/10/simple-an...-cleansing.html

Kje so kandidati? x:Dx

P.S. To bi bilo res vredno probat, ker je zelo poceni varianta. Če bi kdo rad prebral, pa ne zna angleško naj pove in bom v najkrajšem možnem času prevedel. Rabim pač vzpodbudo. :)

mas kuro s kuro x:Dx x;)x

---------

hehehe x;)x

Hmmm, bo treba spet kakšn 3-dnevni post užgat... pol sm k prerojena xDDx

Tukajle je opisana preprosta in efektivna očiščevalna metoda, ki jo bi zmorel prav vsak, saj lahko ješ po mili volji: :eek:

http://www.drbenkim.com/blog/

Kje so kandidati? x:Dx

P.S. To bi bilo res vredno probat, ker je zelo poceni varianta. Če bi kdo rad prebral, pa ne zna angleško naj pove in bom v najkrajšem možnem času prevedel. Rabim pač vzpodbudo. :)

Apples? hmmmm...

to sm pa neki že slišala... :inocent:

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...