Skoči na vsebino

Recommended Posts

O, kako je tebi se tole... opazno spremenilo... s preteklim luninim postom... :palec: x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sam povem, da sem na prejsnji strani popravu svoj post, ker sem nekaj narobe napisal (glede minusov in plusov) x:Dx

sicer pa velik uspeha pri postu vsem!!

CE pa boste potrebovali po-postno pomoc v obliki NARAVNIH dodatkov prehrani in NARAVNIH znanih superzivil, ali le kaksne informacije, pa se lahko obrnete na Lio ali mene! x:Xx x:Xx

Naus verjela, toda tudi Iztok omenja Luinine poste, in podobne zadeve... skratka tudi take alternative kot so nekatere tukaj brane! Kar pa mi je samo v spodbudo!

Pomeni lazja varianta zdruzevanja alternative in zdravstva, ali bolje tistega kar je vmes x:Dx ! :palec:

------

<{POST_SNAPBACK}>O, kako je tebi se tole... opazno spremenilo... s preteklim luninim postom... :palec: x^x

<{POST_SNAPBACK}>A to name leti??  :eek:  x?x

Ja, nate je letelo, oprosti, nekaj sem ocitno pomesala... mislila sem, da sem te videla v temi lunin post in da si napisala, da si se postila.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>6 dan  x:Dx  :palec:

Počutim se čisto OK, tudi energetskih sprememb ne opazim. Malo me mika kosilo  x:Dx ampak bom šla raje malo na sprehod.  x;)x

:palec: Dobra si... Ja, sprehod, zrak... xyesx

Bi bilo fajn, ce bi se kaj vec napisala, ne sam 6. dan... kaj je 'vmes' v teh dnevih, ne sam kolk jih je... :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:palec: Dobra si... Ja, sprehod, zrak... xyesx

Bi bilo fajn, ce bi se kaj vec napisala, ne sam 6. dan... kaj je 'vmes' v teh dnevih, ne sam kolk jih je... :)

Zdele sem ful lačna. x:Dx Mami kuha za jutr, naši grejo na pico, jaz pa z Loti na sprehod. x;)x

Drugač pa čez teden itak nimam časa na hrano mislt, ker sem skoz na okoli. Najbolj me skrbijo vikendi k bl nimam kej za počet. xrolleyesx

Evo še tehnični podatki:

klistirala se bom zdej samo še vsaka dva dni. Še zmeri ful pijem, danes si stiskam pomaranče, pa un sadnozelenjavni sok me danes še čaka x:Dx

Aja, pa hlače so mi malo bolj ohlapne x:Dx

Mazolčki so še zmeri, ampak se počasi poslavljajo.. x8Dx :palec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

saj sem ravno hotla rect - da je najbrz cez vikend tezje... ko se skoz z eno hrano ukvarja, pa vse dishi pa to...

Ja, imas pa voljo! xyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>saj sem ravno hotla rect - da je najbrz cez vikend tezje... ko se skoz z eno hrano ukvarja, pa vse dishi pa to...

Ja, imas pa voljo! xyesx

Ja voljo pa mam :vragec: x:Dx

Zvečer grem pa še v sauno :hepko:

Zdele bi eno pico, tako kitajsko iz Piaze xnckrivx

<{POST_SNAPBACK}>Ja, nate je letelo, oprosti, nekaj sem ocitno pomesala... mislila sem, da sem te videla v temi lunin post in da si napisala, da si se postila.

Ja, saj sem imela post... pa zadnje cajte spooh nič ne jem, torej se lahko prištejem še med tale post... večdnevni x:Dx . OK, sej sicer ne vem kako in kaj, ampak sploh želje nimam da bi jedla.... mal tudi zarad psihe x?x x;)x Ok, to se mi sicer še nikoli v lajfu ni zgodilo, kvečjemu sem še več jedla, če me je kaj morilo... :eek:

Bo že neki dobrga iz tega...... Se pa ziher bolje počutim in imam zagon za naprej! :palec:

Kdaj bo spet lunin post?? x8Dx x:Dx x:)x

Scio mi nihil scire

cez slabih 14 dni, zdajle nima smisla, prvic je sam krajec, drugic pa... luna v konjunkciji z jupitrom.. :P

Picasso

Glava me boli, ampak po moje zarad mraza (k me je prej na sprehodu začela bolet -15°C) pa zarad ženskih problemov.

Drugač pa OK, 1/3 za mano x:Dx :palec:

Spat bom šla pa bo x!x

Ti, dobro ti gre tole...

Od mraza? MOrda... ali je v predelu bolj sinusov?

Sicer pa... spij kaksen caj - svetujem ti, da si gres kupit preslico, ki sicer cisti in odvaja, a je blazno bogata s kremencevo kislino... to za splosno, posta imas se nekaj pred sabo...

Ne vem, kako je na postu z 'mehurcki', a morda bi bilo dobro kak Donat spit - zna ti zacet primanjkovat kakih mineralov...

Od sadja NE jest samo pomaranc, ce jes sadje, in od soka ne samo pomarancnega... boljse jabolcnega, pesinega ipd.

Za glavobol pa si lohk najdes kaj pri zdravem zivljenju na LN - recimo kisovi obkladki, morda bi celo ze melisin ali metin caj ti pomagal...

Kalija ti lohk primanjkuje... imajo ga denimo banane velik... pa paradajz... sam tale zdajle... :|||

Prosim te skratka, da ne izcrpas svojega organizma, ker delas post zato, da bos zdrava.

Ful obcudujem tvojo voljo (ne vem, ce sem si prav zapomnila, mroda si oven), no in v tem primeru je to se tolk bolj za pohvalit.

A ce bos kakorkoli kadarkoli zacutila, da ni kul, daj se pliz poslusaj...

Dokler imas energijo, si OK, se zdravo pocutis, pa je OK.

In - klistiraj se!

Sory za tezenje in pokroviteljstvo, a cutim, da moram to rect. xyesx :palec:

Picasso

Hvala Marsa :palec:

Si že kuham metin čaj x:Dx

Obljubim, da bom pazla nase. x:Ix Sem res hvaležna za vsako "teženje", ker je v tem "teženju" vedno kakšen koristen nasvet :palec:

Drugač pa nisem oven, ampak en tak mal čudn dvojček (roj. dan mam en dan pred Freddijem x:Dx xrolleyesx x8Dx )

aha, 22.5.? :8):

Za dvojcka velja enako, kar se tice volje in tega, ti pa lohk vlijem mal... pozitive...

Namrec - zracni znaki se poleg vodnih najlazje postijo - velik tezji je post za enega leva kot pa za dvojcka ali ribi. :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>aha, 22.5.? :8):

Za dvojcka velja enako, kar se tice volje in tega, ti pa lohk vlijem mal... pozitive...

Namrec - zracni znaki se poleg vodnih najlazje postijo - velik tezji je post za enega leva kot pa za dvojcka ali ribi. :palec:

Ful zanimivo x:Dx :palec:

Rojena sem 21.5., mogoče vseen malo bikovskega ostane v meni xrolleyesx

Moja mama je 20. Cist bikovska, pa cist dvojckovska... pa stekaj.

No, ima tud luno in merkur v svojckih - a se tolk bolj hecno - ker to pomeni, da bim morala bolj na dvojcka, je pa skoraj bolj na bika (razen v govoru ;) civciv xcivx)..

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...